#Simge ayrılık yazması müzik dinle

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı 04:07

Fatma Turgut - Sen Diyorum (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - Sen Diyorum Şarkı Sözü: İşte ben de böyle bir akşamda Saçımda yeni düşmüş aklarla Yüzümde hüzünlü bir gülümseme Sen yine hep sen diyorum İçimde yarı deli bir ukdeyle Sen yine hep sen diyorum Git diyemiyo..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video) 02:40

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video)

TEMMUZ ŞARKISI Söylesin artık, temmuz şarkısını Bu sonbahar bize yaramadı. Özlesin artık, mayıs haziranı, Kavuşsunlar, ayrılık yakışmadı. Gelsin birden uyandırsın, kokusu yosunlarının Uyutsun dizinde , safir geceler uy..

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum 03:18

Galip Öztürk & Osman Çetin - Kayboldum

Kayboldum şarkı sözleri ile Neden beni sevmedin? Benim yerimde hiç olmadın dimi? Seninse hiç dolmadı yerin, Zorladım benim sende hiç yerim yok Sana ağladım demin. Peşindeyim ayrılık senin. Kurtulup beni bağladın dimi..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Hande Ünsal - Çok Sevmekten 02:44

Hande Ünsal - Çok Sevmekten

Çok Sevmekten şarkı sözleri ile Hayatımda duyduğum En saçma ayrılık konuşması İmkansızdan da imkansız artık İkimizin kavuşması İçimden bi ses diyo ki Çok uzun sürmez belli ki Değmez yine değmez İçimden bi ses di..

Demet Akalın - Bensiz Olsun 03:32

Demet Akalın - Bensiz Olsun

Bensiz Olsun Şarkı sözleri ile; Gözlerin gözlerimden kaçarken Aklıma bir tebessüm takıldı İstemem her şeyi yak giderken Bendeki kalp demirden yapıldı İstemem ayrılık sende dursun Sen daha doğmamış bir çocuksun Nasılsa ..

Esra Balamir - Jargon 03:07

Esra Balamir - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Aşk, sana göre hep sıradan Bana göre, hayat kurtaran! Var mı, yanlış sularda yüzüp Elleriyle kaybettiğini, unutan? Mürekkebi kurumamış gidişimin Hani bir çırpıda unutabilirdin? Hatırla; son sö..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Ali Güven Yolcu 03:32

Ali Güven Yolcu

Gideceksin, e vakit ayrilik vakti Bugün hergünden daha uzun sanki Bitti aşkımız yolun sonundayız Herşey söylendi sirada susmak var Bitti aşkımız yolun sonundayız Hersey yaşandı sirada gitmek var Ardina bakma yol..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi 03:03

Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi

CUMARTESİ YIRTTIM ATTIM GEÇMİŞİ TAKVİMİ, UTANDIM AYNADA GÖRÜP KENDİMİ, AĞLADIM YAKTIM RESİMLERİNİ, GİTTİ Bİ CUMARTESİ. ÇIKARDIM HAYATTAN ACISINI, ANLADIM Kİ SEVGİDİR BİR GÜN BİTER UNUTMADIM AYRILIK ANISINI GÖNÜL KUDUR..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Yudum   Sende Gidersen Eğer Türkü 04:29

Yudum Sende Gidersen Eğer Türkü

Artık günler geçer mi Sende gidersen eğer Yüzüm böyle güler mi Sen de gidersen eğer Dert dökecek kimsem yok Sarılacak dostum yok Yaşamaya gücüm yok Sen de gidersen eğer Söyle ne edeceğim Kime ne diyeceğim Ben kimi sevec..

Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum 02:55

Sevval Sam - Kapildim Gidiyorum

Sek Albümünde Türk Sanat Müzigini Muhtesem Yorumlamis Kapildim Gidiyorum Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgârına Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına Ayrılık görünmüşken yâr tutmuyor elimden Misâfirim bugün ben gurbet ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.246 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim 02:23

Feride Hilal Akın - Kan Revan İçindeyim

Bagislayin beni sevdalarim Kendimi parçalara ayiramadim Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Hiçbir ayrilik yeniden yaratmiyor artik beni Alin gidin korkularimi Saçlarimi ellerinizle oksayin Ve bütün ayr..

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu 03:50

TNK - Aşkı Harcamanın 80 Yolu

Ah bu şehrin her köşesinde bir ayrılık var Ağaçlara asılmış dilekler gibi aşklar Ne gel, ne git, ne gerçek, ne mit Ne var, ne yok, onda varsa bende yok Bir yakınlaş, bir uzaklaş, kovala sonra da kaç Gitgide aptallaş..

Çelik - Selam Söyle 03:43

Çelik - Selam Söyle

Sevgimden usanmış mı o kıza selam söyle Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Sözümü unutmuş mu hani çok seviyordu Neyi var neyi yoksa alsın gitsin Elimi sallasam ellisi Biri gider gelir birisi Ne sanmış bu kız kendini..

 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..