#Simit nasıl yapılır susamlı simit tarifi pastane simiti yapımı

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:39

Üzümlü Portakallı Şam Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir üzümlü portakallı şam kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Çocukluğumuzun pastane kurabiyesi olarak hatırladığımız şam kurabiyesinin tadına bakınca o günler canlanıveriyor göz..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri 03:30

Sucuklu Kaşarlı Pizza Tarifi - Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenler için yapımı kolay, hızlı olan kaşarlı ve sucuklu pizza tarifi videosu hazırladık. Evde pratik ve lezzetli pizza yapmak isteyenler bu tarifimizi mutlaka izlesin. Sucuklu pizza nasıl yapılır ve ta..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Trileçe Tarifi 06:52

Trileçe Tarifi

Merhaba hanımlar, beyler bu videomuzda sizlere en kolay en pratik şekilde nasıl trileçe yapılır onları göstermeye çalıştık. İyi seyirler dilerim...

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..