#Simit tadında poğaça tarifi

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Simit Tarifi 08:58

Simit Tarifi

Simit Tarifi ve Malzemeler : 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı seker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 6 buçuk su bardağı un ..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Simit Pizza Tarifi 04:03

Simit Pizza Tarifi

Malzemeler: 1 Simit 1 yemek kaşığı Kaşar Peyniri 2 yemek kaşığı Mozzarella Peyniri 1 yemek Parmesan Peyniri 1 adet Yumurta Cherry Domates Fesleğen Sıvıyağ..

Kandil Simit Tarifi 06:09

Kandil Simit Tarifi

Kandil Simidi Tarifi Bu ölcüden 2 firin tepsisi cikiyor 250 gr yumusak margarin yada tereyagi Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi elma yada üzüm sirkesi 1 cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi mahlep 1 tatli kasigi tu..

Haşhaşlı Simit Tarifi 08:28

Haşhaşlı Simit Tarifi

MALZEMELER 3 Su bardağı Un 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı Kuru maya 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz Yarım Su bardağı Ilık Süt Alabildiği kadar Ilık su 6 yemek kaşığı Su 2 Yemek kaşığı Pekmez Haşhaş Susam..

Çok Farklı Ispanaklı Simit Köfte ve Pilav Tarifi 10:01

Çok Farklı Ispanaklı Simit Köfte ve Pilav Tarifi

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml..

10 Dakikada Simit Tarifi 01:40

10 Dakikada Simit Tarifi

Malzemeler; 7 yaprak dikdörtgen milföy İç harcı için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Ben rendelenmiş kaşar peynir kullandım. Bulamak İçin; 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay bardağı su Hazırlanışı; 1.1 yaprak dikdört..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Helva Tadında Tahinli Kurabiye Tarifi 01:15

Helva Tadında Tahinli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ince dövülmüş ceviz içi 1 su bardağı tahin 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı sıvı yağ kabartma tozu vanilya 3.5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Yoğurma kabına 1 su bardağı tahin,1 su bardağı s..

 5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi 06:54

5 Dakikada Dondurma Tadında Parfe Tarifi

Hazırlaması çok kolay,lezzeti harika parfe tarifi sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı tariflerden birisi. Hazırlayıp dondurucuya atın,ne zaman isterseniz çıkarıp servis yapın...

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi 00:52

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket fırın makarna Beşamel sos için; 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı un 4 su bardağı süt Yarım yemek kaşığı tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Tereyağı (yoksa margarinde olabilir) Hazırlanış..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Paça Tadında Tavuk Çorbası Tarifi 02:12

Paça Tadında Tavuk Çorbası Tarifi

Paça Tadında Tavuk Çorbası İçin Malzemeler; 2 tane tavuk but Yağ 1 kaşık biber salçası Yarım şeker kaşığı kuru nane 6 su bardağı tavuk suyu Tuz 3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..