#Sinan yılmaz

Oğuz Yılmaz - Görünce Yabancı Sanırsın Beni ( 2021 Son Şarkı ) 05:58

Oğuz Yılmaz - Görünce Yabancı Sanırsın Beni ( 2021 Son Şarkı )

Şarkı Sözleri Çekilmiyor artık hasret bilesin Durmuyor gözyaşım durmuyor seli Divane halimi ah bir göresin Görünce yabancı sanırsın beni Saçlarıma aklar yağdı karbeyaz oldu Gözlerimin ağlamaktan ferleri söndü Yüzüm çor..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle 1:10:20

İmzam Kanla Yazılır 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Ünlü bir kasa hırsızı olan Yılmaz (Yılmaz Güney), cezasını bitirdikten sonra Kayseri'ye sürgüne gönderilir. Artık emniyete gidip sürekli imza atmaktadır. Eski belalı hayatına tövbe etmiştir. Bu arada Kayserisp..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin 05:49

Fazilet Hanım ve Kızları 9.Bölüm - Hazan Gibisin

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Özet: Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona..

  • ANKA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane  - Beni Baban Bil Kendine! 03:43

Adı Efsane - Beni Baban Bil Kendine!

Naz'ın üzülmesine daha fazla dayanamayan Reyhan, kızını tasarım eğitimi alması için Sinan'a götürüyor. Yelkenleri suya indiren Reyhan, Naz'ın hayallerine kavuşması için bir adım atıyor ve Naz'ı, Sinan'ın yanına götürüyor..

  • ANKA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:42

Fazilet Hanım ve Kızları 18. Bölüm 2. Fragmanı

Yılın düğünü, Selin ve Yasin’in şok evlilik misillemesiyle skandala dönüşürken, Yağız ve Sinan’la ilgili büyük sırrı öğrenen Güzide’nin başına gelenler, skandal düğünü dehşet gecesine çevirir. Düğün gecesinden sonra ya..

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle 1:15:00

Silahların Kanunu 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir polisin banka soygunu yapan bir suçlu ile yer değiştirmesi konu edilir. Yılmaz Ali bankadan yüklü bir miktar altın çalmıştır. Altınları karısı Türkan’a bırakıp yurtdışına çıkmıştır. Altınların peşin..

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdahale 02:36

Sultangazi'de soğuktan titreyen kumruya saç kurutma makinasıyla müdaha

Sultangazi'de bir kişinin, sağanak yağıştan dolayı ıslanan ve soğuktan titreyen kumruyu saç kurutma makinesiyle ısıtma anları kameraya yansıdı. Sultangazi'de oturan Sabahattin Yılmaz, İzmir'deki depremi hissettikten so..

Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı 01:53

Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı

Berlinli sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arif V 216 filminin galasına; başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Zafer Algöz katıldı...

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ 05:14

ZALİM İSTANBUL 22.BÖLÜM PARODİ

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera K..

  • JET TV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..