#Sincan uygur Özerk bölgesi

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez 02:25

Merkel'in Gücü FETÖ'cüleri İade Etmeye Yetmez

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Dilipak, ABD, İngiltere ve Fransa derin devletlerinin operasyon üssü Almanya'dır dedi. Dilipak ayrıca, Almanya'nın içinde birçok güç olduğu için Merkel'..

Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor 01:09

Kamboçya'nın Tapınakları Ziyaretçi Akımına Uğruyor

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nin son değerlerinden Kamboçya’da bulunan Sambor Prei Kuk tapınak bölgesi ziyaretçi akınına uğruyor. Geçtiğimiz günlerde Dünya Miras Komitesi’nin yıllık toplantısında koruma altına alınan ..

Fenerbahçe'de Bombalar Üst Üste! Bir Yıldız Daha Yolda 02:11

Fenerbahçe'de Bombalar Üst Üste! Bir Yıldız Daha Yolda

Sarı lacivertliler uzun süredir takviye yapmak istediği hücum bölgesi için iki futbolcu ile birden anlaşma sağladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sow Bu Sezon Da Devam Edecek Mi 02:28

Sow Bu Sezon Da Devam Edecek Mi

Transferin hareketli takımlarından Fenerbahçe, Soldado'dan sonra Giuliano'yu da beklemeye başladı. Forvet takviyesi de planlayan sarı lacivertliler, Sow'un kulübüyle olan sorunlarını aşmasını ve yeniden Fenerbahçe'ye dön..

  • OFSAYT tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Mehmetçik'ten 2 Bin 900 Metrede Bayram Namazı 02:45

Mehmetçik'ten 2 Bin 900 Metrede Bayram Namazı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 bin 900 metre rakımlı tepedeki üs bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçik görev yerinde bayram namazını kıldıktan sonra kurban kesti...

Kuzgunun Turistlerle Konuşması 02:10

Kuzgunun Turistlerle Konuşması

İngiltere’nin Yorkshire bölgesi’nde tarihi kaleyi ziyarete gelen turistlere “hello” diyen kuzgunun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoke Eden Görüntü, Toprak Nehir Gibi Aktı! 00:42

Şoke Eden Görüntü, Toprak Nehir Gibi Aktı!

Çin'de Tibet Özrk Bölgesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Su geçirmeyen toprak yüzeyden parçalanarak hafif eğimli bir bölgeden adeta bir nehir gibi aktı. Olaydan birkaç aile ve bir çiftlik olumsuz olarak etkilendi..

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı 00:33

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı

Türkmen Bölgesi Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen gruplar arasında çatışma başladı. İlk gelen bilgilere göre ağır silahlarında kullanıldığı çatışmalarda iki taraftan da yaralılar var. Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı..

Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu 02:18

Esed Güçleri Doğu Guta'da Çocukları Vurdu

Suriye'de Beşşar Esed güçlerinin, Şam'da ''gerginliği azaltma'' bölgesi içerisinde yer alan Doğu Guta'ya düzenlediği saldırıda bir top mermisinin Cisrin beldesindeki bir okula düşmesi sonucu yaralanan öğrenciler, yaşadık..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta'da Ateşkes Fiilen Bitti 00:54

Doğu Guta'da Ateşkes Fiilen Bitti

Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi Doğu Guta'da, Esed rejiminin yoğunlaşan saldırıları ateşkesi fiilen ortadan kaldırdı...

Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın 00:40

Gaziantep'te Tekstil Fabrikasında Yangın

Gaziantep'teki bir tekstil fabrikasının elyaf işleme ve depo bölümünde yangın çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alındı...

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Saçı ve Ayakkabısı İle Saz Çalan Çılgın Müzisyen 02:19

Saçı ve Ayakkabısı İle Saz Çalan Çılgın Müzisyen

Müzik piyasasında Çılgın Serkan olarak tanınan doğu bölgesi düğünlerinin aranan ismi bu müzisyen değişik şekillerde saz çalma hareketleri ile meşhur..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Kulak Çınlamasına Karşı TMS Tedavisi Nasıl Uygulanır 01:12

Kulak Çınlamasına Karşı TMS Tedavisi Nasıl Uygulanır

TMS tedavisinde beyin ve kulak bölgesi civarına manyetik uyarı verilir. Akım dozu, hastalığın derecesine ve sebebine göre ayarlanır. Tedavi genellikle günlere bölünerek 10 veya 15 seans uygulanır. Her seans 20-40 dakika ..

  • NABIZ tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce