#Sincan uygur Özerk bölgesindeki pasaport kontrollerini sıkılaştırdı

Ölmeden Önce Kendi Mevlidini Okuttu 00:44

Ölmeden Önce Kendi Mevlidini Okuttu

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Sezai Uygur, ölmeden önce kendi mevlidini okuttu. Bozüyük Mahallesi'nde okunan mevlide, Uygur'un yakınları ve sevenleri akın etti..

Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Özgür Kurum - Sen de Bil 03:19

Özgür Kurum - Sen de Bil

Özgür Kurum - Sen de Bil Dinle Sen de Bil şarkı sözleri ile Doğrular, yalanlar dönüp durur kafamda, durdurur beni o anda Yelkovan akrebi geçerken, bir hüzün eser içinde duramaz, gelir geçer geçer... Günün en sonunda;..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Başbakan Yıldırım Gökoğuz Yeri'nde 01:19

Başbakan Yıldırım Gökoğuz Yeri'nde

Başbakan Binali Yıldırım, bazı temaslarda bulunmak üzere Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesine geldi...

İtalya'nın Kuzey Bölgeleri Referanduma Gidiyor 01:59

İtalya'nın Kuzey Bölgeleri Referanduma Gidiyor

İtalya’da kısmi özerk bölgeler Lombardiya ve Veneto 'daha güçlü özerklik' elde edebilmek için Pazar günü referanduma gidiyor...

Magazin Haber Turu 08:10

Magazin Haber Turu

Magazin Haber Turunda; Tuğba Özerk'in gece kulübünden sarhoş çıkması ve muhabirlerle yaşadığı para verme olayı, İrem Derici'nin Bursaspor açıklaması ve Murat Kurşun'un ev hallerini izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da 02:59

Başbakan Yıldırım Nahçıvan’da

Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'teki temaslarını tamamladıktan sonra Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne gel..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor 06:43

Belçika’da Covid-19 vakalarındaki artış sürüyor

Belçika’da korona virüs salgınında vaka sayılarındaki artış nedeni ile federal kurumlar kendi yetki alanlarındaki bölgelerde alarm seviyelerini yükselterek tedbirleri sıkılaştırdı...

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Spiral Yönteminin Avantajları Nelerdir 01:11

Spiral Yönteminin Avantajları Nelerdir

Spiral yöntemi, tek bir uygulamayla beş sene boyunca doğum kontrol imkanı sağlar. Karın içi ağrıları azaltır. Spiral kullanan kişi, kontrollerini aksatmazsa sorun yaşamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli 02:04

Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli

Kalp nakli sonrasında alıcının birçok konuda dikkatli olması gerekir. Nakledilen kalbin vücuda uyum sağlaması büyük önem taşır. Organ reddinin olmadığından emin olmak için hastanın yıl boyunca kontrollerini aksatmaması g..

  • NABIZ tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

İstanbul'da yeni HES kodu uygulaması başladı 07:18

İstanbul'da yeni HES kodu uygulaması başladı

İstanbul'da, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı gereğince 15 Mart itibariyle işletme girişlerde HES kodu zorunluluğu genişletildi. İşletme sahipleri müşterilerinin “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden kontrollerini ge..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Pasaportu Kargaya Kaptırmak 00:35

Pasaportu Kargaya Kaptırmak

kanalımıza abone olmayı unutmayın iyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alaattin Çakıcı Kimdir? 06:26

Alaattin Çakıcı Kimdir?

Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953), Türk organize suç örgütü lideri. Trabzon ilinin Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğmuştur. Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998'de Türk ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir..

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

Ankaralı Turgut Tokmakla 02:28

Ankaralı Turgut Tokmakla

Ben bir bina yaptırdım sincan ustalarına Seni doktur yapsınlar kerpiç hastalarına Arabaya bin tokmakla, Arabadan in tokmakla Taksiye bin tokmakla Tokmala hacı tokmakla Tokmakla bidenem tokmakla, Gıdıkla hacı gıdıkla,..

Ağız Şaplatma Sanatçısı-Ankara 03:16

Ağız Şaplatma Sanatçısı-Ankara

Ankara'nın elit semti Sincan'da gerçekleşen performansı izliyoruz efenim....

  • JET TV tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar 08:12

Ankara Oyun Havasıyla Kopan Ankara'lılar

Ankara nın kalecik,çubuk,gudül,nallihan,sincan ve etimesgut kazalarindan yogun şekilde sanatcı desteği alan bu muzik türü, iç anadolu bölgesinde diğer tüm müziklerin toplamından daha fazla dinlenmektedir...

  • JET TV tarafından
  • 1.686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..