#Sincan uygur Özerk bölgesindeki pasaport kontrollerini sıkılaştırdı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Fatih Erkoç - Anı 03:28

Fatih Erkoç - Anı

Fatih Erkoç - Anı ... Gerçekten güzel bir şarkı. Sözleri Fatih Erkoç'a ait olan şarkının düzenlemesini de Ercan Saatçi yapmış. Video klip de bir o kadar anlamlı olmuş. Tebrikler Fatih Erkoç. Senden kalan tek anı bu... ..

  • Candy tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

İspanya Dağılmanın Eşiğinde 00:22

İspanya Dağılmanın Eşiğinde

İspanya Dağılmanın Eşiğinde Katalonya'daki bağımsızlık yanlısı sivil toplum örgütleri, ayrılıkçı girişimlerinden dolayı yargılanan Katalan siyasetçilere destek için gösteri düzenledi. Bağımsız Katalan bayrakları taşıyan..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

 Kanlı Vücuduyla İnsanı Ürküten Zombi Tilki 01:33

Kanlı Vücuduyla İnsanı Ürküten Zombi Tilki

Bir eve girmeye çalışan tilki, kanlı vücudu ve ürkütücü gözleriyle 'zombi'yi andırıyor. Rusya'nın özerk bir cumhuriyeti olan Komi Cumhuriyeti'nde kaydedilen o görüntüler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gezelim Görelim (Nahçivan) 34:36

Gezelim Görelim (Nahçivan)

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Nahçivan Özerk Cumhuriyeti tanıtılmaktadır...

İntihar Edenin, Polisin Üstüne Düşmesi-Çin 01:16

İntihar Edenin, Polisin Üstüne Düşmesi-Çin

Çin'in Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'ne bağlı Beihai kentine bağlı Nankang kasabasında polisin intihar girişiminde bulunan bir kişiyi kurtarmak uğruna kendi hayatını tehlikeye attığı anlar saniye saniye kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı 03:45

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı

Katalonya'daki siyasi ve sosyal gerginlik, üyelerinin bazılarına göre Katalonya Özerk Polis Teşkilatı (Mossos d'Esquadra) içinde tartışmalara neden oldu...

İspanya Meclisi Katalonya Hükümetinin Yetkilerini Askıya Aldı 00:51

İspanya Meclisi Katalonya Hükümetinin Yetkilerini Askıya Aldı

İspanya Senatosu, 214 evet oyuyla Madrid hükümetine Katalonya Özerk Bölgesi'ni doğrudan yönetme yetkisi verdi...

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler 03:09

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler

Videoda bu dönemde yapılan yarışları izleyen insanların tepkileri derleniş. Dünyanın en cesur motosikletçilerin katılmaya cesaret edebildiği TT yarışları her sene iki hafta boyunca, Birleşik Krallığa bağlı özerk bir bölg..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı Başladı 02:52

Türk Askerleri Coşkuyla Karşılandı, Türkiye-Azerbaycan Ortak Tatbikatı

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nde ortak askeri tatbikat başlattı. Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Sarsılmaz Kardeşlik 2021 ismi verilen tatbikata katılacak Türk ..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil 01:29

Juncker Katalan Krizinde Arabulucu Olmamız Mümkün Değil

Lüksemburg üniversitesinde konuşan Avrupa Komisyonu başkanı Jean-Claude Juncker çıkmaza giren Katalonya krizinde arabuluculuk rolünü üstlenmeyeceklerini söyledi. Juncker daha önce İspanyol anayasasına uygun bir şekilde h..

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:23

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı

Sınıra Tank Ve Zırhlı Araç Sevkiyatı Sınır bölgesindeki Şırnak'ın Silopi ilçesine doğru yola çıkan tank ve zırhlı araçlar, Adana'dan geçti...

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaşı Veriyor 01:38

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaş

Kenya'da 300 Bin Kişi Açlıktan Ve Susuzluktan Ölmemek İçin Yaşam Savaşı Veriyor Kenya'nın kıyı bölgesindeki Kilifi eyaleti kuraklıkla kavrulurken, köylerde yaşayan 300 bin kişi açlık ve susuzluğun etkisi altında yaşam m..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

Halep'te Tahliye Bekleyişi 00:47

Halep'te Tahliye Bekleyişi

Suriye'nin doğu Halep bölgesindeki kuşatmadan tahliye edilcek sivilleri taşıyacak araçların bekleyişi sürüyor...