#Sincan uygur Özerk bölgesindeki pasaport kontrollerini sıkılaştırdı

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

En pahalı metro 01:58

En pahalı metro

New York'un Manhattan bölgesindeki Second Avenue Metrosu, tüm zamanların en pahalı şehir içi ulaşım projesi. Projenin tamamlanması neredeyse 100 yıl sürdü...

Kaş Kaldırma ( Şakak) Germe Estetiği 2017 01:36

Kaş Kaldırma ( Şakak) Germe Estetiği 2017

Kaş Germe 1 saatlik kısa bir operasyonla yüz ve alın bölgesindeki kırışıklıları giderme yöntemidir...

  • SAGLIK tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam 00:57

Bacağı 180 Derece Ters Dikilen Adam

Konya'da trafik kazası sonucu sol bacak uyluk bölgesindeki kırıklar nedeniyle bir dizi ameliyat geçiren 24 yaşındaki Fevzi Aktaş'ın, protez kullanabilmesi amacıyla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekle..

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Roma'daki Yangın, Vatikan'ı Duman Altında Bıraktı 00:31

Roma'daki Yangın, Vatikan'ı Duman Altında Bıraktı

İtalya’nın başkenti Roma’da, Vatikan’a beş kilometre uzaklıkta Battistini bölgesindeki bir garajda kaza sonucu meydana patlama korkuya yol açtı. Vatikan yakınlarında gökyüzü siyah dumanlarla kaplandı. Dumanların Vatikan ..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk 00:44

Yaşlı Kadına Beyin Sarsıntısı Geçirten Yumruk

Görüntüler Rusya’nın Samara bölgesindeki bir süpermarketten. Kasada aldıklarının ödemesini yapan genç adam, yanında sıranın kendisine gelmesini bekleyen kadına tüm kuvvetiyle yumruk attı. Zavallı kadın sırt üstü düşerken..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya’da Akvaryumdan Kaçan Dev Ahtapot 00:15

Rusya’da Akvaryumdan Kaçan Dev Ahtapot

Dev Pasifik ahtapotu, Rusya'nın Vladivostok şehrindeki akvaryum kompleksinden kaçtı. Daha önce Primorye bölgesindeki Rus Adası’nın açıklarında yakalanan 12 kg ağırlığındaki ahtapot Vladivostok’ta akvaryum kompleksine get..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Dünyanın En Küçük Tayı 02:08

Dünyanın En Küçük Tayı

Rusya'nın Leningrad bölgesindeki bir at çiftliğinde dünyanın en küçük tayı dünyaya geldi. Yaklaşık 3 kg. ağırlığındaki tayın boyu 29 santimetre. Tayın sahibi, hayvana Gulliver ismini verdiklerini açıkladı...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İhtiyaçlarımızı Denize Bırakıyok Diyen Genç 00:38

İhtiyaçlarımızı Denize Bırakıyok Diyen Genç

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu Kundu bölgesindeki halk plajı, bakımsız görüntüsüyle dikkati çekiyor. Duşlardan suyun akmadığı, tuvaletlerin de kullanılamayacak kötü görüntüsü tepkilere neden oluyor. Bu duruma ..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

TSK Seviyeyi Yükseletti 00:26

TSK Seviyeyi Yükseletti

Türk Silahlı Kuvvetleri, Silopi-Habur bölgesindeki tatbikatın 6. gününde seviyesini yükseltti. Tatbikatın ikinci safhasına ilave birliklerin de katılımıyla devam edildiği bildirildi..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Susuz Kalmış Engereğe Böyle Yardım Etti 00:56

Susuz Kalmış Engereğe Böyle Yardım Etti

Fas'ın Assa bölgesindeki çölde susuz kalmış engereği gören bir adam, yardım etmek için pet şişe ile üstüne su döktü...

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu  8 Ölü 00:53

Kamerun'da Bağımsızlık Protestosu 8 Ölü

Kamerun'un Anglofon bölgesindeki (İngilizce konuşulan) bağımsızlık protestoları sırasında askerler tarafından en az 8 kişi öldürüldü...

Katil Balinalar Başka Bir Balinayı Böyle Öldürdü 00:46

Katil Balinalar Başka Bir Balinayı Böyle Öldürdü

Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Avachinsky Körfezi'nde katil balina sürüsü Antarktika minke balinasına olarak bilinen balinaya saldırdı. Katil balinaların saldırı anı drone ile görüntülendi...

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı 00:58

Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı

DEAŞ mensuplarının, Kunar'ın Şigay bölgesindeki polis karakoluna saldırmasının ardından çatışma çıktı. Çatışmada 14 DEAŞ mensubu öldürüldü, 4 DEAŞ üyesiyle 2 polis yaralandı. Bölgede DEAŞ'a destek verdiği gerekçesiyle 20..