#Sinek bandı satan trakyalı seyyar satıcı

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Bali - Pretty 02:08

Bali - Pretty

Şarkı Sözleri [Intro: Bali Baby] Do-do-do-do-do Gang-gang-gang-gang-gang Muah! [Verse 1: Bali Baby] Hood bitch, and you know that she pretty Shout out to my niggas with me Seen a bad bitch, with a fat ass, so you know t..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp 00:53

Ankara'da İş Yerinde Patlama: 1 Ölü, 3 Yaralı, 1 Kayıp

Ankara İvedik sanayi bölgesinde otomobil yedek parçaları satan iş yerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı...

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Wale - Thank God 03:12

Wale - Thank God

[Intro: Wale] Turn me.. UP, wah, wah-wah, wah Turn that up a little bit, Dre Let's have a toast, one time can you put the deuce up for the triple black niggas that put forth so much foresight on this forthcoming, fifth a..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İftarlık Gazoz 2016 Çılgın Teyze İş Başında Komedi Filmi 01:36

İftarlık Gazoz 2016 Çılgın Teyze İş Başında Komedi Filmi

Ramazanda Gazoz Satan Küçük Çocuğa Bağıran Yaşlı Teyze Ardından Çocuğun Babası İle Komik Tartışma Sahnesi İzle..

İftarlık Gazoz Gülme Garanti Olan Bölümler 02:09

İftarlık Gazoz Gülme Garanti Olan Bölümler

Gazoz Satan Küçük Çocuğun Çıplak Kadın Karşısındaki Tepkisi Ve Yaşlı Ninenin Çocuğa Birşeyler Yedirme Çabası Komik Sahne İzle..

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Happy (Syfy) Fragmanı Christopher Meloni Serisi 00:20

Happy (Syfy) Fragmanı Christopher Meloni Serisi

Happy ! New York Times'ın en çok satan yazarı Grant Morrison ve Darick Robertson'un aynı adlı grafik romanı...

Sezercik  Çokmu Tatlı 00:22

Sezercik Çokmu Tatlı

Şeker Satan Fakat Tadına Bile Bakamayan Küçük Çocuk Sahnesi İzle..

Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması 00:28

Adolf Hitler'in Sözcü Gazetesini Okuması

Almanya’da 2.5 milyon kopya satan Timur Vermes imzalı ‘Bakın Kim Döndü’ isimli kitap yönetmen David Wnendt tarafından ‘O Geri Döndü’ ismiyle filmleştirildi. Filmin sahnesinde geçmişten gelen Hitler Almanyadaki gazete bay..

  • JET TV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mac Miller - Cinderella (feat. Ty Dolla $ign) 12:19

Mac Miller - Cinderella (feat. Ty Dolla $ign)

[Intro: Ty Dolla $ign] Uh, $ign Oh no, no, no, no No, no, no, no, no ($ign) Aye— [Hook: Ty Dolla $ign] I been waitin' all night for this moment I been waitin' all year for this moment I been picturing you takin' off you..

Adana Otogarında Çıldıran Karpuzcu Dayı 01:21

Adana Otogarında Çıldıran Karpuzcu Dayı

Adana otogarında karpuz satan karpuzcu dayı kesmece diyip sattığı karpuzlarını satamayınca başlayıp kesip kesip dağıtmaya...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pamuk Şekeri Ustası 02:32

Pamuk Şekeri Ustası

Çin'de köşe başında pamuk şekeri satan ustamız bizim alışık olduğumuzdan biraz daha farklı bir teknik kullanmakta. Standart satım tekniğine karşı duruşu ile malzemeleri ham kullanarak sonrasında da sanatsal bir ürün elde..

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Vahşiler Film İzle 2:21:09

Vahşiler Film İzle

Vahşiler – Savages 2012 Türkçe Dublaj izle Vahşiler - Savages 2012 Film, The New York Times tarafından 2010 yılının en iyi 10 kitabı arasında gösterilen, Don Winslow’un yazdığı çok satan suç romanından uyarlanmıştır. Üç ..

  • Tv Series tarafından
  • 3.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Yangın Anında Çıkan Patlamalar Ürküttü! 01:21

Yangın Anında Çıkan Patlamalar Ürküttü!

Gaziantep'te kozmetik ürünler satan bir dükkandaki yangın anında meydana gelen patlamalar cep telefonları ile kaydedildi...

Pazarcı da WhatsApp Sipariş Hattı Kurdu 03:32

Pazarcı da WhatsApp Sipariş Hattı Kurdu

Batman’da mahalle pazarlarında tezgah açarak, meyve ve sebze satan Ekrem Gök, WhatsApp üzerinden durum mesajları paylaşarak, müşterilerinden sipariş alıyor. Gök, birçok müşterisinin çalıştığı için pazara gelemediğini bel..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Mağazanın Orta Yerinde Soyunan Kadın Şakası 01:53

Mağazanın Orta Yerinde Soyunan Kadın Şakası

Giyim ürünleri satan bir mağazaya giren çiftleri eğlenceli bir şaka bekliyor. Aynı mağazaya alışveriş yapmak için gelen şakacı kadın aldığı ürünleri soyunma kabinin de değil mağazanın orta yerinde denemeye kalkmış...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli  Çocuk Çağla Satıyor 00:49

Sevimli Çocuk Çağla Satıyor

Çocuk tatlılığıyla tüm çağlaları satar..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce