#Sinifta kal

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Nadir Montage (Komik Montaj) 03:03

Nadir Montage (Komik Montaj)

Eğer videoyu beğendiysen kanalıma aşağıdaki butonlardan abone olabilirsin ve like butonuna yumruğu basabilirsin bu tür içeriklerden daha çok istiyorsan takipte kal kendine iyi bak baybay!!!..

  • NBO ÇAKMA tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı 00:28

Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Mart Çarşamba ABC'de Designated Survivor 2x13 Promo/Preview Original Sin Designated Survivor Season 2 Episode 13 Promo Designated Survivor 2x13..

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Mart Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x14 Promo/Preview In The Dark Designated Survivor Season 2 Episode 14 Promo Designated Survivor ..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Designated Survivor 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Mart Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x15 Promo/Preview Summit Designated Survivor Season 2 Episode 15 Promo Designated Survivor 2x15 ..

Designated Survivor 2. Sezon 16. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 16. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Nisan Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x16 Promo/Preview Fallout Designated Survivor Season 2 Episode 16 Promo Designated Survivor 2x16..

Designated Survivor 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Nisan Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x17 Promo/Preview Overkill Designated Survivor Season 2 Episode 17 Promo Designated Survivor 2x..

Designated Survivor 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:29

Designated Survivor 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Nisan Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x18 Promo/Preview Kirkman Agonistes Designated Survivor Season 2 Episode 18 Promo Designated Su..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Designated Survivor 2. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:29

Designated Survivor 2. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Nisan Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x19 Promo/Preview Capacity Designated Survivor Season 2 Episode 19 Promo Designated Survivor 2x..

Designated Survivor 2. Sezon 20. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 20. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Mayıs Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x20 Promo/Preview Bad Reception Designated Survivor Season 2 Episode 20 Promo Designated Survivo..

Designated Survivor 2. Sezon 21. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 21. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Mayıs Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x21 Promo/Preview Target Designated Survivor Season 2 Episode 21 Promo Designated Survivor 2x21 ..

Designated Survivor 2. Sezon 22. Bölüm Fragmanı 00:30

Designated Survivor 2. Sezon 22. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Mayıs Çarşamba Günü ABC'de Designated Survivor 2x22 Promo/Preview Run (Season Finale) Designated Survivor Season 2 Episode 22 Promo Designated ..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Hamile Tripleri Süper Çift 01:00

Hamile Tripleri Süper Çift

dünyada kal bi zahmet cok tatlilar ya üretilmemis seyleri isteyen hamile anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Khiza Ke Phool Pe, Zindagi Ke Safar - UZAIR & Shajar - Sad Hindi Song - Heart Touching Songs 2017 02:43

Khiza Ke Phool Pe, Zindagi Ke Safar - UZAIR & Shajar - Sad Hindi Song

Uzair & Shajar pays tribute to the legendary singer Kishor Kumar with one of his biggest bollywood hits of all time Khiza ke Phool pe ati kabhi bahar nahi & Zindagi k Safar Mein Guzar Jaate the most beautiful hear..

  • PengoTV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..