#Sinirden kendini yemeğe veren rus kızı

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor 01:52

Antalya’daki yangında 3 Be-200 uçağı görev yapıyor

Rusya’nın Türkiye Büyükelçiliği, Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında üç Rus Be-200 yangın söndürme uçağının görev yaptığını bildirdi. Büyükelçiliğin Twitter’daki açıklamasında, “Türkiye’nin güneyinde çıka..

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne? 02:22

Kritik Erdoğan-Putin zirvesinde gündem ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Eylül'de Rusya'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, ziyaret öncesi Dayanışma gereği farklı yaklaşımlar bekliyorum mesajı verdi. Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşme ..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

Abramoviç Zehirlendi Mi 01:53

Abramoviç Zehirlendi Mi

RUS İŞ İNSANI ROMAN ABRAMOVİÇ ZEHİRLENDİ Mİ? SORUSUNA YANIT ARANIRKEN, ÜNLÜ MİLYARDERİN ANKARA ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ. MERAK UYANDIRAN O ZİYARETİN DETAYLARI GELİYOR...

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge 01:33

Ruslardan Geriye Tanklar Kaldı İşte Tank Savaşının Yaşandığı Bölge

Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresi, gergin geçen 1 ayı geride bıraktı. Savaş halen belirsizliğini korurken, Rus askerleri arkalarında birçok mühimmat ve tank bıraktı. Çatışma sırasında kullanılamaz hale geldiği tahmin ..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın 00:17

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde, gece geç saatte Annabelle: Creation izleyen bir kadının çığlık çığlığa kaldığı görülüyor. Alışveriş merkezinin zemin katında çığlık çığlığa kalan kadının arkadaşları tarafından verile..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Söz | 25.Bölüm 2:22:07

Söz | 25.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 25’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 26.Bölüm 2:30:06

Söz | 26.Bölüm

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor...nBir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve m..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Adı Efsane 6.Bölüm Fragmanı 00:55

Adı Efsane 6.Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 4 Mart Cumartesi yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı yayında! Bahar ve Tarık arasında beklenmedik yakınlaşma! Tarık'la baş başa yemeğe çıkan Bahar, ona karşı olan hislerinin farkına varıyor!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 380. Bölüm Fragmanı (11 Mart 2017) 00:53

Kısmetse Olur 380. Bölüm Fragmanı (11 Mart 2017)

Kısmetse Olur 11 Mart Cumartesi yeni bölüm fragmanında, Adnan ve Tuğçe romantik yemeğe çıkıyor! Yemekte Adnan'la dertleşen Tuğçe, gözyaşlarını tutamıyor!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sualtı Restoranında Akşam Yemeği 04:23

Sualtı Restoranında Akşam Yemeği

Bu akşam suyun altında yemek yemeğe ne dersiniz? Brüksel'deki restoran müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Ama önce dalış yapmanız lazım. Şık kıyafetlerinizi evde bırakın ve mayonuzu yanınıza almayı unutmayın...

  • Umut Tv tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi! 02:20

Kerimcan Durmaz'ın Kamerasından Bahar Candan Nusret Taklidi!

Son günlerde popüleritesi arttıkça artan Kerimcan Durmaz İşte benim stilim jüri üyesi Kemal Doğulu ve yarışmacılarla döner yemeğe çıktılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz 01:07

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz

Ünlü isimler, demokrasi için önemli bir adım attığımız 16 Nisan'da herkesi sandık başına çağırıyor... Yemeğe tuz atmıyoruz, denize taş atmıyoruz, oy atıyoruz!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özge Özpirinçci Yeminini Bozup Et Yedi 00:14

Özge Özpirinçci Yeminini Bozup Et Yedi

Hayvansal ürün yemediğini açıklayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, kararından döndü. Bir arkadaşının evine yemeğe giden Özge Özpirinçci yemekte pirzola yedi. Yayınlanan videoda güzel oyuncunun el hareketi yaptığı görüldü...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırında Köfte Patates 01:29

Fırında Köfte Patates

Akşama yemeğe gelen misafirlerinize ne pişireceğim diye düşünüyorsanız fırında köfte patates yemeğini yapabilirsiniz. Yapımı da çok kolay. Yaptığımız köfteleri ve patatesleri hafif yağda çevirdikten sonra tepsiye yada bo..

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki 03:51

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki

HDP tarafından Diyarbakır Sur’da yaşayanlar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe parti sözcüsü Osman Baydemir ile birlikte çok sayıda milletvekili de katıldı.Yemeğin ardından soruları yanıtlayan Baydemir, CHP Milletvekil..