#Sinirden kendini yemeğe veren rus kızı

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş! 03:15

Gamze'yi iş ilanıyla kurulan iğrenç tuzak öldürmüş!

Ankara'da geçtiğimiz yıl iş görüşmesine gittiği otelin 5. katında cinsel istismara maruz kalan 17 yaşındaki gamze açar pencereden itilerek öldürülmüştü genç kızın ölümü sonrası tutuklanan 2 kardeşin iş ilanı vererek bi..

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı! 01:10

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı!

Adana’da 56 yaşındaki İsa D., şiddet gördüğü iddiasıyla evden kaçan kızı 24 yaşındaki Ümmü G. A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı..

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Kaçamayınca itiraf etti 02:08

Kaçamayınca itiraf etti

Kartal’da yaşayan bir anneyle kızı öldürüldü. Katil zanlısı bakın kim çıktı?..

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gelin evden çıkarken annesi öldü! 01:41

Gelin evden çıkarken annesi öldü!

Samsun'da gelinin annesi kızı evden düğün salonuna çıkış yapmak istediği sırada kap krizi geçirerek hayatını kaybederken, düğün salonu yerine hastaneye koşan gelin en mutlu gününde anne acısı yaşadı. Düğün töreni ise ipt..

Halfeti'nin kara güzeli! 02:27

Halfeti'nin kara güzeli!

UZUN YILLAR ÖNCE ŞANLIURFA'DA BİR ERMENİ USTANIN GÜZELLER GÜZELİ BİR KIZI VARMIŞ... VARTUHİ, KİMSESİZ FIRAT'A SEVDALANMIŞ... AMA SEVENLER KAVUŞAMAMIŞ... O GÜNDEN SONRA HALFETİDE GÜLLER KARARMIŞ...DİLDEN DİLE ULAŞAN BU Rİ..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

Evleri başlarına yıkıldı 02:46

Evleri başlarına yıkıldı

TAVAN ÇÖKTÜ ANNE VE 2 KIZI ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Ya  O Pelerinsiz  Kahraman Gelmeseydi 01:27

Ya O Pelerinsiz Kahraman Gelmeseydi

SOKAK KÖPEKLERİ GENÇ KIZI PARÇALAYACAKTI..

Tavan alçıları yatağa düştü! 01:56

Tavan alçıları yatağa düştü!

ANKARA SİNCAN'DAKİ BİR APARTMANIN ÇÖKEN TAVAN ALÇILARI FACİYA NEDEN OLACAKTI. DEHŞETE UYKUDA YAKLANAN, ANNE VE BEŞ YAŞINDAKİ KIZI, CANLARINI KIL PAYI KURTARDI...

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA! 02:15

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA!

Antalya'da kızının düğününün ertelenmemesi şartıyla ameliyat olan ve kalpte tıkalı 3 ana damarı değişen babayı kızı hastanede gelinlikle ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ziyaretle mutlu olan baba, kızının gelinlik kuşağını ..

Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor 00:50

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor

Bu Çayın Ücretini İçen Belirliyor Bolu'da 1944 yılından bu yana Eskiçağa köyü halkına ve Zonguldak yolunu kullanan sürücülere hizmet veren çay ocağında, odun ateşinde demlenen çayın fiyatını müşteriler belirliyor..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni 02:42

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni

AK Partili Vekil Açıkladı- Gülen'in Babası Ermeni Fethullah Gülen hakkında çok önemli bilgiler veren AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Fethullah Gülen'in annesinin Yahudi, babasının Ermeni olduğunu açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Surf Rick Rifici High Speed Cinematography 04:58

Surf Rick Rifici High Speed Cinematography

Surf profesyonel 2o yılını veren Rick . bunu bir adım daha ilerleterek Rick Rifici High Speed Cinematography..

  • PengoTV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver 00:59

Annesinden Söz İşiten Ak Cengaver

Elindeki tabancayla vatan, millet, savunma dersi veren; annesinin gerekli teşhisi koyduğu (beyin...) cengaveri izliyoruz...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek 00:29

Trafik Kurallarına Harfiyen Uyan Ördek

Yaya öncelikli trafik kurallarının uygulandığı İsveç'te, Kofors kentinde araçlar yaya geçidinde bu kez alışılmışın dışındaki yayalar için durdular. Hofors kentindeki araç yolunu karşıdan karşıya geçmeye karar veren ördek..

  • Cowboy tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce