#Sirkeli kıyır poğaça ve cevizli topkek tarifi

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi 04:13

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 adet yumurta akı yarım su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi (kilo ile pastane malzemeleri satan yer veya baharatçılardan satın alırsanız daha bereketli olur:) arzuya göre yaklaşık 80gr. b..

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!) 01:33

Cevizli Fincan Kadayıf Tarifi (Kaymaksız Olmaz!)

Malzemeler 600 gram tel kadayıf 1 su bardağı eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kaymak 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz içi Şerbeti İçin: 3 su bardağı su 2 su bardağı toz şeker 3 damla limonun suyu..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi 06:10

Cevizli Tuzlu Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 250 gr oda ısısında yumuşak tereyağı (ya da margarin) 2 tane yumurta (birini tüm hamura kıralım diğerinin sarısı hamura beyazı dışına kullanıyoruz) 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı mahlep (olmasa da olur..

Hindistan Cevizli Lokum Tarifi 04:36

Hindistan Cevizli Lokum Tarifi

Malzemeler kullandigim su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi süt 1 su bardagi seker yarim su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 yemek kasigi tereyagi 1 paket toz kremsanti Yaklasik 1 su bardagi hindistancevizi Üstüne koy..

Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi 06:09

Hindistan Cevizli Tatlı Tarifi

200 gr. Hindistancevizi(2 su bardagi) 200 gr. Un (2 su bardagi) 150 gr yumusak margarin yada tereyagi 1 tane kabartmatozu 3 tane yumurta Serbeti icin 4 su bardagi seker 4 su bardagi su Ince bir dilim limon Serbetimiz ..

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi 01:52

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi

malzemelere 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 - 4 su bardağı) 1 su bardağı hindistan cevizi 2 adet yumurta Hazırlanışı: ..

Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Dolgulu Enfes Kurabiye Tarifi 08:32

Antep Fıstıklı Hindistan Cevizli Dolgulu Enfes Kurabiye Tarifi

Gelelim bu nefis Antep Fıstığı, Hindistan Cevizi dolgulu Kurabiye için malzemelere: 125 gr. Tereyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 100ml (3 yemek kaşığı) yoğurt Yarım bardak inçe irmik Yarım paket kab..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 03:14

Dereotlu Mayalı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis dereotlu mayalı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru, içinde beyaz peyniri ve dereotu ile nefis lezzetli bir tarif. Mutlaka deneyin. Deretotlu ve mayalı poğaça nasıl ya..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:55

Simit Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Pastane tadında poğaça tarifleri yapmamız yönünde aldığımız mesajlar neticesinde sizlere nefis bir bol susamlı simit poğaça tarifi videosu hazırladık. Susamlı poğaça nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir diye merak eden..