#Sistemini

Hababm Sinifi 1974 Film İzle 1:25:08

Hababm Sinifi 1974 Film İzle

Özet ve Detaylar Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam..

  • Film İzle tarafından
  • 7.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Shots Fired Season 1 Ep. 6 00:50

Shots Fired Season 1 Ep. 6

Küçük bir Güney kasabasında ırk yüklü atışların tehlikeli sonuçlarını inceleyen SHOTS FIRED, neden bitti ve kim yapmış? Olan dramatik bir yeni olay serisidir. Gina Prince-Bythewood'dan ( Işıkların Ötesinde Arılar'ı..

Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı 13:01

Yeni Yarışmacı Güzelliğiyle Jüriyi Etkilemeyi Başardı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Deniz Serkanova'nın elenmesinden sonra yerine yarışmaya dahil olan son yeni yarışmacı Burcu Yakasız ilk gününde saçlarını savurmasıyla Ker..

  • ANKA tarafından
  • 552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı 01:27

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı Budapeşte'de düzenledikleri konferansta, Avrupa hükümetlerini göçmenlik sistemini mümkün olan en kısa sürede değiştirmeye çağırdı...

Böyle Ses Sistemi Daha Önce Görülmedi 00:52

Böyle Ses Sistemi Daha Önce Görülmedi

Bu kadar ses sistemini hiç bir arada görmemişsinizdir seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birleşmiş​ Milletler Nasıl Çalışır 01:12

Birleşmiş​ Milletler Nasıl Çalışır

Birleşmiş Milletler'in çalışma sistemini esprili ama bir o kadar da gerçekçi bir dille anlatan video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor 05:25

Yeni Liseye Giriş Sistemi Neler Getiriyor

Liseye geçişte TEOG yerine yeni getirilen Tercihe Bağlı Serbest Kayıt Sistemini değerlendiren Uğur Okulları Sınavlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Adil Kurt, TEOG yerine gelen bu yeni liseye giriş sistemi neler getirdi..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı 06:39

Binali Yıldırım Yeni Sistemin Adını Açıkladı

Yeni anayasa sürecine ilişkin olarak atılan adımları açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yeni sisteminin uygulamaya nasıl geçirileceğini ve sürecin nasıl işleyeceği madde madde anlattı. Başbakan, Rejimi değiştirmeyiz. B..

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir 02:07

Bahçeli Mhp Ak Parti ile Yan Yana Mücadelesini Sürdürecektir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Partimiz, AK Parti ile Cumhurbaşkanı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manasında tesis etmek maksadıyla, sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir. dedi...

Ana Okulunda Şiddet ve Rezaletten Öğretmen Tutuklandı 01:07

Ana Okulunda Şiddet ve Rezaletten Öğretmen Tutuklandı

Çin'de Kırılan Okul Öncesi Eğitim Sistemini Gösteriyor. Çinde 1-7 Yaş Çocuk Bakım Merkezindeki Olayların hepsi kameralar açıkken yapılması herkesi çok etti. Öğretmenin Çocuklara vurması ,şiddet göstermesi, yemeye zorlama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız Ve Tepkisiz Kalmayacaktır 02:01

MHP Genel Başkanı Bahçeli Cepheleşme Keskinleşirse MHP Buna Duyarsız V

MHP Genel Başkanı Bahçeli, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 2019'da tam manasıyla tesis etmek için AK Parti ile verdikleri mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, Siyasal süreçte bloklaşma keskinleşirse, MHP buna tepk..

Aft Nasıl Tedavi Edilir 01:52

Aft Nasıl Tedavi Edilir

Afta sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması büyük önem taşır. Kansızlık, demir eksikliği ve benzeri sorunların çözülmesi gerekir. Bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler kullanılabilir. Afta sebep olan herhangi ..

  • NABIZ tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinerji CM1050ti Ekonomik Oyuncu Bilgisayarı İncelemesi 11:35

Sinerji CM1050ti Ekonomik Oyuncu Bilgisayarı İncelemesi

Sinerji'nin bir oyun sistemi için ekonomik sayılacak şekilde topladığı ve hazır olarak sattığı Sinerji CM1050ti oyuncu sistemini inceliyoruz...

  • BETA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inventus Mellon Powered by MSI Oyuncu Sistemi İncelemesi 12:45

Inventus Mellon Powered by MSI Oyuncu Sistemi İncelemesi

Inventus'u MSI iş birliği ile hazırladığı Mellon oyuncu sistemini inceliyoruz. Sistemin kalbinde AMD Ryzen 1600 işlemci ve MSI NVIDIA GTX 1060 6GB ekran kartı bulunuyor...

  • BETA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aft Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir 00:58

Aft Oluşumunu Önlemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Aft oluşumunu önlemek için öncelikle ağız içi derisinin bütünlüğünü korumak gerekir. Ağız hijyeninin sağlanması büyük önem taşır. Bunun yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminler kullanılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Aft Nasıl Tedavi Edilir 01:52

Aft Nasıl Tedavi Edilir

Afta sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması büyük önem taşır. Kansızlık, demir eksikliği ve benzeri sorunların çözülmesi gerekir. Bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler kullanılabilir. Afta sebep olan herhangi ..

  • NABIZ tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici 00:11

iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici

Japonya'da yaşayan uygulama geliştiricisi Noshiro, iPhone X'in yüzü 3 boyutlu olarak tarayabilen kızılötesi TrueDepth kamerası ve Face ID yüz tanıma sistemini, görünmez olmak için kullandı. Noshiro, geliştirdiği uygulama..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift 00:14

Düğün Salonuna Kayıkla İnerken Yere Düşen Çift

Trabzon'un Sürmene ilçesinde İsmail Kılıç, kardeşi ve arkadaşı ile işlettikleri düğün salonunda geliştirdikleri sistem ile gelin ve damadı balıkçı kayığı ile uçurarak salona indiriyor.Yaklaşık 5 bin liraya mal olan kayığ..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce