#Sivil toplum kuruluşu üyeleri

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington 00:50

Düşes Kate'in Yeni Kavalyesi Paddington

Cambridge Düşesi Kate Middleton bu kez bir maskotla yaptığı kısa süreli dansla gündem oldu. Middleton Birleşik Krallık tahtı veliahtı eşi Prens William ve onun kardeşi Prens Harry ile birlikte Londra tren istasyonundaydı..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR 01:15

Rec Room Open Beta Launch Trailer PS VR

Rec Room is a virtual reality social club where you can play games with friends from all around the world. Both the open beta and full release will be free and feature cross-platform play! We’ve also created an exclusive..

  • BETA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor! 01:59

İnternetsiz YouTube'u İzleme Dönemi Türkiye'de Başlıyor!

Bugün itibariyle YouTube Go’nın kullanıldığı ülke sayısı toplamda 130’un üzerine çıktı. YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun YouTube daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imka..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası 02:50

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası

Fatih'te Seyyar Satıcı Zabıta Kavgası Fatih Balat sahilde zabıta olduğu öne sürülen sivil giyimli kişiler ve bir seyyar satıcı arasında kavga çıktı...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı 02:39

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı

Türkiye'ye Rus Roketlerini Sokan Ypg'li Tutuklandı Adana'da, yaklaşık 8 ay önce ele geçirilen Rus yapımı 3 roketatarı Türkiye'ye sokan YPG'li terörist ve annesini görmek için gelen PKK'lı ile terör örgütünün sözde Sivil..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepkiler 02:51

Halep'te Sivillere Yönelik Saldırılara Tepkiler

Suriye'nin Halep kentinin doğusunda kuşatma altındaki sivil halka yönelik saldırılar, Berlin, Kopenhag, Paris ve Saray Bosna'da protesto edildi...

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri 00:41

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, ateşkesin sağlandığı Halep'ten olası yaralı gelişlerine karşın ambulans bekletilmeye başlandı. Halep'teki sivil ve yaralıların tahliye edilme girişimleri nedeniy..

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü! 01:27

Kolombiya'da Kargo Uçağı Kalkıştan 3 Dakika Sonra Böyle Düştü!

Kolombiya'nın Puerto Carreno kentinde bir nakliye uçağının kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Kolombiya Sivil Havacılık Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, Puerto Carreno kentinden Bogota'ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..