#Sivil toplum kuruluşu üyeleri

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle 25:41

Tarihte Bu Ay 14.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Muş’un kurtuluşu, TBMM’nin kuruluşu, Uluslararası Rakamlar Kanunu, Türk harflerinin kabulü, Türk Bayrağı Kanunu ve Memduh Şevket Esendal konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...

5 KW'tan TRT'ye 7.Bölüm İzle 30:40

5 KW'tan TRT'ye 7.Bölüm İzle

Programın 7. bölümünde; 1948 Londra Olimpiyatları’nın radyo yayını, Demokrat Parti’nin kuruluşu ve ilk tek dereceli seçimler konu edilmektedir...

Ankara 5.Bölüm İzle 41:26

Ankara 5.Bölüm İzle

Belgeselin Bir Güneş Battı adlı 5. bölümünde; Cumhuriyetin 10. ve 14. yıl kutlamaları, ilk havacılık faaliyetleri, ilk fabrikalar, Soyadı Kanunu, 1 Ocak'ın resmi tatil olması, halkevlerinin kuruluşu ve Mustafa Kemal At..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm 23:34

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Son Osmanlı Mebuslar Meclisi'nin Misakı Milli'yi kabulü, İstanbul'un işgali, TBMM'nin kuruluşu, Doğu ve Batı cephesinde yaşanan gelişmeler, düzenli ordunun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 2.Bölüm 22:51

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 2.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; İstanbul'un kuruluşu, ilk yerleşimler, Byzantion ve Septimius Severus'un hakimiyet dönemleri ve bu dönemlerde yapılan eserler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 31.Bölüm-Türkiye Radyo Televizyon Kurumu 03:11

Gün Dökümü 31.Bölüm-Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

Programın 31. bölümünde; TRT'nin kuruluşu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 96.Bölüm-Anadolu Ajansı 02:12

Gün Dökümü 96.Bölüm-Anadolu Ajansı

Programın 96. bölümünde; Anadolu Ajansı'nın kuruluşu konu edilmektedir...

Abd  Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti 00:51

Abd Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaştı. Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye ..

'SDG'nin Kaçan Sözcüsü Silo ABD'nin PYD-PKK'ya Desteğini Anlattı 01:43

'SDG'nin Kaçan Sözcüsü Silo ABD'nin PYD-PKK'ya Desteğini Anlattı

Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, ABD'nin PYD/PKK'ya desteğini anlattı...

Hayatlarında İlk Defa Deniz Gören Çocukların Mutluluğu 00:52

Hayatlarında İlk Defa Deniz Gören Çocukların Mutluluğu

Mülteciler için çalışan bir yardım kuruluşu tarafından organize edilen gezi sayesinde onlarca çocuk hayatlarında ilk defa denizle tanıştı. Aralarında Sierra Leone, Fildişi Sahili ve Gine'den dahi çocukların olduğu katılı..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor 01:48

Abd Ypg Iş Birliği Türk Amerikan Ilişkilerini Bozuyor

ABD'de düşünce kuruluşu Ortadoğu Enstitüsünün Terörle Mücadele Bölümü Direktörü Charles Lister, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya verdiği desteğin Türk-Amerikan ilişkilerine ciddi düzeyde bozucu etki yapmasının kaçınılmaz..

Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı 00:58

Filistinli Göstericiyi Vuran İsrail Askeri Sevinç Çığlığı Attı

İsrailli insan hakları kuruluşu B'Tselem, bir İsrail askerinin gösteri düzenleyen Filistinli bir kişiyi plastik mermiyle vurduktan sonra sevinç çığlığı attığı videoyu yayınladı. Görüntülerde bir askerin, silahı kullanan ..

Başbakan Yıldırım Bizim İçin Not Milletin Notudur 01:46

Başbakan Yıldırım Bizim İçin Not Milletin Notudur

Başbakan Yıldırım, Bir değerlendirme kuruluşu Türkiye'nin notunu düşürüyor. Gerekçeleri, ipe sapa gelmeyen şeyler. Sizin notunuzun kıymeti harbiyesi yok. Bizim için not, milletin notudur. dedi...

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da 2 No'lu Baro İçin İmzalar Tamam 01:43

İstanbul'da 2 No'lu Baro İçin İmzalar Tamam

Çoklu baro düzenlemesinin yürürlüğe girmesinin ardından İstanbul 2 No'lu Baro kuruluşu için gerekli imzaya ulaştı. İstanbul 2. Barosunun en geç Ekim ayı içerisinde genel kurulunu yapması bekleniyor...

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması 01:35

NATO'dan Kritik S-400 Açıklaması

Türkiye S-400 hava savunma füzelerini Sinop'ta test etti iddiaları NATO'yu karıştırdı. Kuzey Atlantik ittifakı Amerikan medya kuruluşu Bloomberg'e açıklama yaptı. NATO, Türkiye'nin S-400'le ilgili yaptığı herhangi bir ..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler 53:03

Dexter 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle Yabancı Diziler

DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN. Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında i..

  • Tv Series tarafından
  • 1.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı 00:27

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, CNN başta olmak üzere medyaya getirdiği eleştirel tepkilere bir yenisini ekledi. SAHTEKAR CNN Kendine has ironik üslubunu gösteren Trump resmi Twitter hesabından serv..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman 02:18

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Fragman

Genç Titanlar sinemaya adım attılar mı tam atarlar! “Genç Titanlar Filmi” egosantrik, son derece alaycı Süper Kahramanlarımızın ilk sinema fantezisini konu alıyor. “Genç Titanlar Filmi” çocuk izleyicilere uygun, süper ka..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..