#Siyah yemekler yer misin yemez misin

Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar Albümünde Kriz Üstüne Kriz Yaşanıyor 07:06

Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar Albümünde Kriz Üstüne Kriz Yaşanıyo

Yıldız Tilbe'nin 39 ünlünün yer aldığı Yıldızlı Şarkılar albümünde kriz üstüne kriz yaşanmaya devam ediyor. Ünlü isimler egoları Yıldız Tilbe'yi resmen bunalttı..

  • BETA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 2018 11:20

Tavuk Şiş Ve Bulgur Pilavı İçin Kıyasıya Mücadele 80. Bölüm Survior 20

Survivor 2018 sekseninci bölümde takımlar tavuk şiş ve bulgur pilavının yer aldığı Mor Oda ödülü için yarıştılar. İşte kazanan takım.....

  • BETA tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Büyük Ödüller Geliyor Survivor Panorama 03:28

Acun Ilıcalı Büyük Ödüller Geliyor Survivor Panorama

Survivor 2018'e dair açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, ilerleyen günlerde Survivor 2018'de daha büyük ödüllerin yer alacağını söyleyerek büyük heyecan yaşattı...

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle 2:32:03

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Dublaj Hd İzle

Serinin ilk filmi 1999 yılında izleyicilerle buluşmuş ve günümüze kadar gelmiş efsanevi bir filmin devamı 2017 yılında yayınlandı. Şimdiki orta yaşlı olupta star wars filminin serisinden izlememiş kişi yok diyebilirim. E..

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle 1:53:59

İntikam - The Foreigner Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Jackie Chan'in oynadığ aksiyon ve gerilim türünde bir film. Emekli olmadan önce bomba uzmanı olarak gören yapan sonrasında da çin restoranı açıp nacizana bir yer işleten Jackie Chan kızının teröris..

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz 01:51

Hintli Alim: Erdoğan'ı Destekliyoruz

Hintli alim Şeyh en-Nedvi, Bizler Müslüman halkları ve 300 milyon Müslüman Hint halkını temsil ediyoruz. Türk halkından Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partisinin yanında yer almalarını istiyoruz dedi...

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:52

Şeytan 4 Başlangıç Exorcist The Beginning Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : 2. Dünya Savaşı bitmiştir. Savaşın etkilerini üzerinden atamayan Merrin, gizemli bir Bizans kilisesiyle ilgili bir arkeolojik kazının liderliğini yapmak durumunda kalır. Kilisenin hemen altında çok daha antik b..

Fi 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Fi 7. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok-satan Fİ-Çİ-Pİ üçlemesinden uyarlayarak Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in senaryolaştırdığı Fi, Show TV'de ekrana gelecek. Türkiye’de dizi s..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Sanki Bilim Kurgu Filmlerinden Çıkmış Gibi Duran Uçak 01:02

Sanki Bilim Kurgu Filmlerinden Çıkmış Gibi Duran Uçak

Uzay turizmi için bel kemiği olacak Virgin Galactic, yeni aracını başarıyla test etti. Çoğumuzun bilim kurgu filmlerinden aşina olduğu tasarım çizgisine sahip olan uçak, yer çekimsiz alanda yolcu taşımacılığına başlamak ..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın 32. Bölüm 1. Fragmanı 00:48

Kadın 32. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış 01:35

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Hainler Külliye'yi Böyle Bombalamış

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında darbecilerin hedefleri arasında yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik bombalı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı karargahının yüksek çözünürlük..

Seçim Arabasından İnip Sokaktaki Çocuğa Darp Eden Vicdansız 00:40

Seçim Arabasından İnip Sokaktaki Çocuğa Darp Eden Vicdansız

Seçim arabasından inerek bir çocuğa tokat atan kişinin görüntüleri tepki çekmiş. Görüntülerin nerede kaydedildiği bilinmezken, güvenlik kamerası kaydında yer alan tarihten dün kaydedildiği görülüyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:17

Dul Kadınlar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar'lı yönetmen Steve McQueen'in yönetmenliğini üstlendiği dram filmi Dul Kadınlar'ın başrollerinde Oscar'lı oyuncu Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell ve Daniel Kaluuya yer a..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan Kadın Azusa Sakamoto 05:40

Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan K

Barbie bebek temalı ürünlere yaklaşık olarak 80 bin dolar harcayan 36 yaşındaki Azusa Sakamoto hayatını Barbie pembesi içinde yaşıyor. Hemen hemen her şeyi pembe olan kadın 15 yaşından beri Barbie hayranı. Yaşadığı yer i..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin 01:00

ABD Fransa Ve İngiltere'ye Çağrı: Rakka'daki Suçlarınızı İtiraf Edin

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty) bir zamanlar terör örgütü 'DEAŞ'ın kalesi' olarak görülen Rakka'da yaptığı araştırmalar sonucu bir rapor yayınladı. Raporda, ABD öncülüğündeki koalisyonun Rakka'da sivilleri nasıl katlett..

Damla Ve Hakan'ın Merve Rahatsızlığı Çok Sinir Oldum 91. Bölüm Survivor 2018 03:09

Damla Ve Hakan'ın Merve Rahatsızlığı Çok Sinir Oldum 91. Bölüm Survivo

Ödül oyununda sakatlığı nedeniyle oyunda yer almayan Merve konusunda Damla ve Hakan rahatsızlıklarını dile getirdi.....

  • BETA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:26

El Royale'de Zor Zamanlar - Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gömülecek sırları ve karanlık geçmişleri olan 7 yabancı bir otel odasında bir araya gelir. Onların her şey bitmeden önce kendilerini kurtarabilecekleri son bir şansları vardır. Dehşet Kapanı filminin yönetmeni Drew Godda..

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:44

Anne With An E 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Anne'in biricik dünyası Green Gables, yeni simaların katılımı ve aşka, kaybetmeye ve büyümeye dair samimi derslerle çok daha büyük bir yer hâline geliyor...