#Siyah yemekler yer misin yemez misin

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman 01:02

Yaşar Kemal Efsanesi Fragman

Aydın Orak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu belgeselde, dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal’in hayatı anlatılıyor. Doğumundan ölümüne kadar tüm hayatının ele alındığı yapımda arşiv görüntüleri, ses kayıtları yer alıyor. Yaşar ..

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu 02:12

Adım Adım Oy Kullanma Kılavuzu

24 Haziran Pazar Türkiye cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için sandığa gidecek. Bu kritik seçim öncesinde ilk defa pusulada ittifak alanı yer alacak. Seçimde oyunuzun geçersiz sayılmaması için dikkat etmeniz gerek..

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay  Pratik Peynirli Su Böreği 03:27

Tavada Pratik Su Böreği Tarifi Kolay Pratik Peynirli Su Böreği

YUFKA İLE HAZIRLAYABİLECEĞİNİZ NEFİS BİR TARİF TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ 1.125 gr eritilmiş tereyağı bir kaseye alınır, 1 adet yumurta eklenerek güzelce çırpılır. 2.1 adet yufka tezgaha serilir ve üzerine hazırlanan yumurt..

Hadi Be Oğlum Hd İzle 1:46:44

Hadi Be Oğlum Hd İzle

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Nagihan Turabi İçin Çok Üzüldüm 96.Bölüm Survivor 2018 01:28

Nagihan Turabi İçin Çok Üzüldüm 96.Bölüm Survivor 2018

Nagihan, Oyun Sırasında Sakatlık Yaşayan Ve Doktorların Oyunlarda Yer Alamayacağını Söylediği Turabi İle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri 02:52

Aydasal Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Moda Kıyafet Çözümleri

Merhaba! Her Kızın Bilmesi Gereken Pratik Çözümler videomda kurtarıcı ve pratik çözümlere yer verdim :) Hiç bilmediğiniz, sıradışı yöntemler kadar etkisinden emin olamadığınız yöntemleri de deneyerek gösterdim. Keyifli s..

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yaptığımız Hareketler Ne Anlama Geliyor 01:55

Cep Telefonuyla İlgilenirken Yaptığımız Hareketler Ne Anlama Geliyor

Cep telefonları hayatımızın artık her alanında. 7/24 yanı başımızda yer alan cep telefonlarıyla ilgilenirken bazen farkında olmadan bazen ise bilinçli olarak el ve kol hareketleri yaparız. Peki bu hareketler ne anlama ge..

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar 04:21

İnanılmaz Derecede Dahice Yapılmış Gizli Oda ve Mobilyalar

Bugün sizlere dünya çapında yaratıcı tasarımcılar tarafından evlere yapılmış gizli odalar ve mobilyalardan bahsedeceğiz. Evinde gizli oda yapmak isteyenler için güzel fikirlerin yer aldığı videomuz da vakit kaybetmeden g..

  • JET TV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 50. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı 01:52

Dolu Uyarısı Sonrası İstanbul'da Kapalı Otoparklar Doldu Taştı

Kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından İstanbul’da kapalı otoparklarda yer kalmadı. Araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar kapalı otoparklara akın etti...

Film Sahnelerinden Oluşturulan Dans Klibi 07:02

Film Sahnelerinden Oluşturulan Dans Klibi

Toplamda 298 film sahnesinde yer alan dans görüntüleri kesilip bir araya getirilerek ortaya mükemmel bir video çıkartıldı. Birbirinden güzel sahneler 7 dakikalık bir dans videosuna dönüştü!..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü Güneş Koruyucusu 12:17

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü G

Merhaba!❤️️ Bu videoda bu ay çok sevdiğim ürünlere yer verdim. Hamileler veya doğal ürünler tercih edenler için ter kokutmayan doğal deodorant, cilt bakımı için maske, makyaj üstüne sürülebilen güneş koruyucu, platin saç..

Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim 13:33

Merve Özkaynak İlginç Makyaj Malzemelerini Denedim

Birbirinden enteresan makyaj malzemelerini denediğim yeni ve ilginç ürünlerin yer aldığı serinin ikinci videosunu hazırladım. Çok güzel ve faydalı yeni ürünler keşfetmiş oldum. Umarım sizlerde videoyu keyifle izler ve fa..

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahinli Kurabiye Tarifi 02:22

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı Tahin, 3/4 (tatlı sevenler için 1) su bardağı pudra şekeri, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2,5 su bardağı un. *********************** Yeni bir haftaya başlıyoru..

Fırında Kızartma Tarifi 03:20

Fırında Kızartma Tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez yemek tarifleri listesinden en üst sırada yer alan şüphesiz kızartma dır. Yağda biraz ağır olan kızartmayı bir de fırında denemenizi tavsiye ediyoruz ve size fırında kızartma tarifi videosu hazı..

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Yeni Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:54

Yeni Gelin 51. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Biber Kızartması Tarifi 01:23

Biber Kızartması Tarifi

Yaz mevsiminin vazgeçilmez yemek tarifleri listesinde en üstte yer alan biber kızartması tarifi videosu hazırladık sizlere. Özellikle yoğurt ile çok lezzetli olmaktadır, yapımı da oldukça kolay ve lezzetlidir. Biber kız..

Yeraltını Evinin Etrafına Yüzme Havuzu Yapmak 13:32

Yeraltını Evinin Etrafına Yüzme Havuzu Yapmak

Görüntüde yer altında yaşadıkları evinin altına harika bir havuz yapan ikili..

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
EURO 2024 Adaylığı Bayrakları Boğaz'da Dalgalanıyor 00:33

EURO 2024 Adaylığı Bayrakları Boğaz'da Dalgalanıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan Türkiye'nin, adaylık sloganı ve logosunun yer aldığı bayraklar İstanbul Boğazı'nda dalgalanıyor...

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı 02:19

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı

Katherine 'Kit' Gordy problemli davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na gönderilir. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun la..

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2 02:35

Görevimiz Tehlike 6 Türkçe Dublaj Fragman #2

Paramount Pictures ve Skydance Sunar Bir Tom Cruise / Bad Robot Yapımı Bir Christopher McQuarrie Filmi Tom Cruise “MISSION: IMPOSSIBLE YANSIMALAR” Baş Yapımcılar David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger Yapımcılar T..

Yeni Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 51. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..