#Siyah yemekler yer misin yemez misin

Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti 10:56

Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ev halini paylaştığı fotoğrafıyla mest etti! Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de herkesin tanıdığı biri haline gelen Meryem Uzerli kısa sürede büyük bir hayran kit..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü 00:44

Hindistan'da bina çöktü- 8 ölü

Hindistan'ın Maharashtra eyaletinde yer alan bir binanın çökmesi sonucu en az 8 kişi hayatını kaybetti...

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor 01:53

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor

Tüketici hakem heyetlerine bu yıl 375 bin başvuru yapıldı. Bunlar arasında liste başında cep telefonu ve ayakkabı yer aldı.....

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu 05:29

Marmara'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 16.38'de Marmara Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Prof. Dr. Şükrü Erson, durum değerlendirmesine bulundu...

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak- 02:05

Cezeri Herkesi Pilot Yapacak-

TEKNOFEST 2020 tüm hızıyla sürüyor. Gaziantep'teki festivalde milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası Cezeri'ye de yer verilirken, öğrenciler tarafından geliştirilen insanlık yararına teknolojiler..

Sahibinin Oturmasını İstemeyen Köpek 00:24

Sahibinin Oturmasını İstemeyen Köpek

İşi gücü oyun oynamak olan bu sevimli köpek odada oturmak için koltuklara yönelen sahibine izin vermemiş. Sahibi kendine bir türlü oturacak yer bulamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Dolu alarmında rekor doluluk! 01:40

Dolu alarmında rekor doluluk!

İSTANBULLULAR BUGÜNÜ, DOLU PANİĞİ VE KAPALI OTOPARK KRİZİYLE GEÇİRDİ... 'AMAN ARACIM ZARAR GÖRMESİN' DİYENLER, SAATLERCE OTOPARK KUYRUĞUNDA BEKLEDİ... BELEDİYE VE AVM OTOPARKLARINDA MİLİM YER KALMADI...

Ben Fero - Babafingo 03:09

Ben Fero - Babafingo

Ben Fero - Babafingo Müzik Dinle Şarkı Sözler Hadi delirin yo, bu tamam bingo Bi sabah Billboard, Ben Fero King Kong Kimbo gibi deliyim hoe Boşver dildo var babafingo Delirin yo (YEAH) bu da bingo (OKEY) Hadi Billboard..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Tarkan - Kedi Gibi 04:43

Tarkan - Kedi Gibi

Tarkan - Kedi Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel, vur tam on ikiden Öyle bir gel ki Bir anda oynasın yer yerinden Gel, sensiz anlamı yok Ne çok özledim ne çok O tatlı telaşı bir bilsen Al, uçur kanatlarında Seyre çık..

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Cuma Hutbesini Dinlerken Sigara Tüttüren Amca 00:23

Cuma Hutbesini Dinlerken Sigara Tüttüren Amca

Cuma namazında giden amca camide yer kalmayınca dışarıda namazını kılmış. Cuma namazında hutbe esnasında sigara yakan amca ilginç görüntüler ortaya koymuş...

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kilosu 40 bin liradan satılan safranın hasadı başladı 03:42

Kilosu 40 bin liradan satılan safranın hasadı başladı

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve En iyi korunan 20 kent arasında bulunan Karabük’ün Safranbolu ilçesiyle özdeşleşen ve kilosu 40 bin liradan satılan safran bitkisinin hasadı başladı. Hücre yenileme ve vücut d..

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Reklam ajansında deprem anı! 01:46

Reklam ajansında deprem anı!

İZMİR BAYRAKLI'DAKİ BİR REKLAM AJANSI ÇALIŞANLARI DEPREME OFİSLERİNDE YAKALANDILAR. KİMİ KENDİNE SAKLANACAK YER ARARKEN KİMİ DE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞAYDI. İŞTE O PANİK ANLARI.....

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu 01:25

Akıncı TİHA Bir İlke Daha Uçtu

Türkiye'nin göklerdeki gururu Akıncı TİHA bir ilke daha uçtu. Akıncı'nın yer kontrol istasyonu bulunmayan meydana, kumanda ile iniş kalkış testi başarıyla tamamlandı...

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız 01:16

İnadından Vazgeçmeyen Kadın Hırsız

Motosikletli kadın bir evin önündeki saksıyı almak istemiş. Kadın ilk deneyimde motosikleti ile yer düşmüş ancak kadın saksıyı almayı kafaya koymuş ve almış...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi 01:35

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi

İngiltere'de kimlerin koronavirüs aşısı olacağını belirleyen bir öncelik sıralaması yapıldı. Düzenlemeye göre kraliyet ailesine herhangi bir öncelik verilmedi. Kraliçe 2. Elizabeth yaş grubu nedeniyle ikinci sırada yer a..

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:23

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen..

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak 01:59

Kenan İmrizalioğlu Heyecanlıyım Güzel Şeyler Olacak

Kenan İmirazlıoğlu Yakın Arkadaşı Olan Emin Alper'in Yönetmenliğini Yaptığı ‘Kız Kardeşler’ Filminim Özel Gösteriminde Yalnız Bırakmadı. 13 Eylül'de Vizyona Giren Yönetmen Emin Alper'in Ulusal Ve Uluslararası Birçok Fes..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..