#Siyah yemekler yer misin yemez misin

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan Dublaj ( Biladerim İçin) 01:00

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan D

Teravih namazını hızlı kıldıran imam cemaatten dayak yedi, Amerikan Dublaj seslendirme. Hi guys, Ben Jet Gonzales. Ortadoğu ve balkanların en hızlı namaz kıldıran adamı. 8 tane gold 4 tane silver madalyam var. Beep Beep...

  • JET TV tarafından
  • 443 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Mia And Me - 2. Sezon 6. Bölüm 23:16

Mia And Me - 2. Sezon 6. Bölüm

Bazen bir öksürük, bazen bir hapsuruk, dize getirir bütün düsmanları... Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 2. Sezon 7. Bölüm 23:16

Mia And Me - 2. Sezon 7. Bölüm

Bazen bir öksürük, bazen bir hapsuruk, dize getirir bütün düsmanları... Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 2. Sezon 8. Bölüm 23:12

Mia And Me - 2. Sezon 8. Bölüm

Bazen bir öksürük, bazen bir hapsuruk, dize getirir bütün düsmanları... Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 2. Sezon 11. Bölüm 23:12

Mia And Me - 2. Sezon 11. Bölüm

Bazen bir öksürük, bazen bir hapsuruk, dize getirir bütün düsmanları... Mia ile muhteşem maceralara doğru uçmaya hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Mickey Ve Çılgın Yarışçılar - Ekip Paris'te 03:00

Mickey Ve Çılgın Yarışçılar - Ekip Paris'te

Yerlerinize, hazır, BAŞLA! Mickey ve arkadaşlarını yepyeni maceralarda yarışırlarken izleyin. Mickey, Donald, Goofy, Minnie ve Daisy; dönüşebilen spor arabalarıyla yarışmaya hazırlar. Peki sen, izlemeye hazır mısın?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Saudade - Uzakta 01:40

Saudade - Uzakta

Sözler/Lyrics anlıyorum tükenmişiz inan pek çok şey gibi anlıyorum tüketmişiz damla damla eriyen zaman gibi şimdi benden çok uzakta bambaşka bir yerdesin şimdi benden çok uzakta söyle bari iyi misin..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Gamze - Asaleti Var 03:53

Gamze - Asaleti Var

Gamze - Asaleti Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdin ne? Aşkım mısın yoksa düşmanım mı Kimsin sen? Yandığım mı yoksa yanıldığım mı Nerdeyse özlüyorum eski halini Kov gitsin içinden acılar çektiren o zalimi Niyetin b..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Uyuyan Kocasına Çiğ Yumurtayı Yutturan Kadın 00:20

Uyuyan Kocasına Çiğ Yumurtayı Yutturan Kadın

Sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri , şakaları mısın dozuda kaçmaya başladı. Uyuyan kocasına çiğ yumurta yediren kadın gibi.....

  • PengoTV tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek 01:40

Mucize kurtuluşta yürek yakan sözler- Annem birazdan gelecek

AFAD görevlisi Atıl Hepçorman, Ayda Gezgin'in buldukları ilk andaki sözlerini paylaştı: Ayda sen misin? dedim. 'Buradayım benim. Annem birazdan gelecek.....

Gaza Gelen Gencin Papağanından Olması 00:26

Gaza Gelen Gencin Papağanından Olması

Sosyal medyada papağanı ile ilgili videolar paylaşan genç, papağanı dışarıda salabilir misin sorusuna yanıtını k9tkôrü tecrübe etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip ) 04:30

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma ( Klip )

Sancak - Bu Rüyaysa Uyandırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ağlasam şimdi düşer mi damlalar camına? Dokunsam yüzüne çekip gider misin bir daha? İçimi görsen kıyamazsın bilirim Sen bu hallerime aldırma Yerime kimseyi koya..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Kalben - Sonsuza Kadar 03:13

Kalben - Sonsuza Kadar

Kalben - Sonsuza Kadar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Falımdan bir bilet çıktı, filmin adı ‘al yazmalı’. Gören var mı? diye baktım; yoktu. Filmin sonu çok zordu. Kimse görmez, dedin usulca; yoktun, bırakamadım bulunca. Yağmu..

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı 04:04

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı

“Bin lira para teklif etti. ‘Yakar mısın’ dedi. Yakarım sıkıntı yok dedim” Zanlı şok ses kaydında ormanları nasıl yaktığını ayrıntılarıyla anlatıyor. Hatta kimlerden nasıl para aldığını söylüyor. İşte Türkiye’nin konuşt..