#Siyah yemekler yer misin yemez misin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Zamanın Tanığı 23.Bölüm 27:03

Zamanın Tanığı 23.Bölüm

Programın 23. bölümünde; Erzincan’ın Kemaliye ilçesi, Orta Fırat yöresi, Apçağa Köyü, kalaycılık ve bakır eşya yapımı yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm 18:53

Ahmet'in Günlüğü 2.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; aile içinde yaşanan sigara sorunu ve Ahmet'in bu soruna yaklaşımı dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine y..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm 17:57

Ahmet'in Günlüğü 3.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; iyi anlayıp öğrenmeden insanları suçlamanın yanlışlığı ve aileye danışmadan eve getirilen konuklar ile ilgili yaşanan sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hak..

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm 16:07

Ahmet'in Günlüğü 4.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; özel günleri hatırlama ve aile içi yaşanan problemler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle 2:25:11

Diriliş Ertuğrul 74. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm 13:44

Ahmet'in Günlüğü 5.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; ailede yeni bebek beklentisi ve bunun Ahmet'ten gizlenmesi sonucu ortaya çıkan problem dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm 17:59

Ahmet'in Günlüğü 6.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; kitap okumanın önemi ve Ahmet'in kitapla kurduğu arkadaşlık dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ver..

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm 16:28

Ahmet'in Günlüğü 7.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; çocukların meslek seçiminde ailelerin baskısı ve bu durumun yarattığı sorunlar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm 19:27

Ahmet'in Günlüğü 8.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ahmet'in babasıyla birlikte futbol maçına gitmesi ve bu maçta gördüğü olumsuz durumlardan dolayı spordan soğuması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman o..

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm 16:34

Ahmet'in Günlüğü 9.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; ailelerin çocuklar üzerinde baskı yaratmaları konusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmekte..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm 19:17

Ahmet'in Günlüğü 11.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Ahmet ve ailesinin tatile çıkması ve bu tatilde Ahmet'in yaşadığı anılar dramatize edilmektedir. Konu hakkında Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer ve..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm 24:10

Ahmet'in Günlüğü 13.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Ahmet'in arkadaşı Okan'ın kuşunu kafesinden çıkarıp özgür bırakması dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerin..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm 23:25

Ahmet'in Günlüğü 14.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının mahalledeki çocuk parkını temizlemeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine ye..

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm 23:26

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının, anne babalarının yasakları ve kurallarından şikayet etmeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm 22:21

Ahmet'in Günlüğü 16.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Ahmet’in öğretmeninin verdiği sevgiyi tanımlamak konusundaki ödev ile sevgi duygusu dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun de..

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm 21:28

Ahmet'in Günlüğü 18.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; ailede yaşanan tartışmalar ve çözümlenmesi dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon 02:31

İşte Benim Stilim 55 Bölüm Fragmanı - 7 Sezon

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm 20:32

Ahmet'in Günlüğü 20.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; arkadaşlık ilişkileri ve yanlış anlaşılmalar dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirmelerine yer verilmektedir...