#Siyah yemekleri yemek

Fırında Makarna Tarifi ( beşamel soslu ) 07:02

Fırında Makarna Tarifi ( beşamel soslu )

İzlediğiniz için teşekkürler!..

Kahvaltılık Krep Tarifi 07:55

Kahvaltılık Krep Tarifi

izlediğiniz için teşekkürler...

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi ) 06:59

Ev Yapımı Dondurma Nasıl Yapılır- (nefis Dondurma Tarifi )

Sıcak yaz günleri geliyor. evde günün her saatinde sizden dondurma isteyen minikleriniz mi var? Güvendiğiniz, kendi seçtiğiniz malzemelerle evde dondurma yapın. Ev Yapımı Gerçek Dondurma Tarifi İçin. Ev yapımı dondurma b..

El Yapımı Beyaz Peynir Tarifi limon mayalı ve doğal 11:05

El Yapımı Beyaz Peynir Tarifi limon mayalı ve doğal

DOĞAL PEYNİR YAPMAK İSTİYORUM DERSENİZ,BEBEĞİNİZE ,ÇOCUĞUNUZA DOĞAL PEYNİR YEDİRMEK İSTERSENİZ hiçbir gayri İslami katkı maddesi olmayan Evde Peynir yapımı...

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Fırında Palamut Pişirme Tarifi 10:16

Fırında Palamut Pişirme Tarifi

Kolayca yapacağınız Fırında Palamut tarifini adım adım videomuzda anlattık.İzlediğiniz için teşekkürler!..

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır 01:00

5 dakika da Rus salatası nasıl yapılır

rus salatası için gereken malzemeler 1 kavanoz garnitür 1 su bardağı küp küp doğranmış kornişon turşu 1 su bardağında 2 parmak eksik mayonez 1 su bardağından 2 parmak eksik süzme yoğurt Beni izlediğiniz için teşekkürler..

Makarna Salatası Tarifi 01:38

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler 3/4 paket makarna 9-10 adet salatalık turşusu 1 su bardağı garnitür (patates, havuç, bezelye) 2-3 çorba kaşığı kadar sıvıyağ 3 diş sarımsak 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı mayonez Tuz..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Yalova HD 55:37

Maceracı _ Yalova HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Yalova’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Yalova Bölüm'ünde neler olacak? Macera..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Etli Çiğ Köfte Yapılışı 06:44

Etli Çiğ Köfte Yapılışı

Etsiz Çiğ Köfte OLMAZ!!! Çiğ Köfte Dediğin ETLİ Olur.....

Göbek Yağlarından Kurtulmanın Üç Yolu 03:57

Göbek Yağlarından Kurtulmanın Üç Yolu

Kısa sürede göbek yağlarından kurtulmak gerçekten mümkün mü? Beslenme uzmanları ve spor eğitmenlerinin tavsiye ettiği en etkili yöntemleri sizin için bir araya getirdik...

  • SAGLIK tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası 06:13

Elma Sirkesinin Beş Mucize Faydası

Yaklaşık 5000 yıl önce dökülmüş üzümlerin önce şaraba sonra da sirkeye dönüştüğünü gören insanoğlu tesadüfen de olsa sirkeyi keşfetmiş oldu. Aslında gıda koruyucusu olarak kullanılan sirkenin tıbbi faydaları da zaman içi..

  • SAGLIK tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu 05:53

Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu

Saç, cilt ve beden sağlığı yönünden karbonatın çok önemli faydaları mevcut. Aslına bakılırsa karbonat sizin baştan aşağı iyi görünmenizi ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan mucizevi bir madde. İşin en güzel kısmı ise karbo..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pileli Börek 05:07

Pileli Börek

Yapımı zevkli tadı leziz olan çıtır çıtır peynirli börek...

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullanimi 08:07

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceralari sekerhamuru ve Boya Kullani

Şeker hamurunun renklendirilmesi için toz boya yada jel boya kullanılabilir. Her ikisinin de avantaj ve dezavantajları var. Toz boyayla homojen renk elde etmek için daha fazla yoğurmak gerekiyor. Ayrıca çalışma sırasında..

Patates Salatası 03:07

Patates Salatası

Bugün Sizlerle Patates Salatası Yaptık Umarım Beğenmişsinizdir.Abone Olmayı Unutmayınız...

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Pastacılar Kralı Geleceğin Pastacısı 00:49

Pastacılar Kralı Geleceğin Pastacısı

Pastacılar Kralı Buddy Valastro, geleceğin pastacısını seçmek için 10 kişi arasında yarışma düzenliyor. Her bölümde bir yarışmacının elendiği yarışmada hem eğlenecek hem de birbirinden leziz pasta çeşitlerini göreceksini..

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceraları  Ganaj 10:00

Chef Duygu Tuğcu ile Pastacilik Maceraları Ganaj

Ganaj yapim teknikleri ve uygulanmasi..

Chef Duygu Tugcu ile Pastacilik Maceralari Strafor ve Pasta Nasil Kaplanir 11:46

Chef Duygu Tugcu ile Pastacilik Maceralari Strafor ve Pasta Nasil Kapl

Strafor ve pastalar nasil kaplanir? Pasta kenari kaplandiktan sonra nasil duzgun kesilir?..

Sualtı Restoranında Akşam Yemeği 04:23

Sualtı Restoranında Akşam Yemeği

Bu akşam suyun altında yemek yemeğe ne dersiniz? Brüksel'deki restoran müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Ama önce dalış yapmanız lazım. Şık kıyafetlerinizi evde bırakın ve mayonuzu yanınıza almayı unutmayın...

  • Umut Tv tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..