#Siyah yemekleri yemek

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Beşamel Sos Tarifi 01:19

Beşamel Sos Tarifi

Bu videomuz da yapımı çok kolay fakat çok leziz bir sos olan beşamel sos tarifini sizler için paylaştık...

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri 01:35

Antep Fıstıklı Kurabiye Bayram Tarifleri

Hamur İçin; 150gr tereyağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta 1/2 su bardağı nişasta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 3,5 su bardağı un İç harç için; Antep fıstığı 1 yemek kaşığı pud..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır 03:40

Tırtıl Kurabiye Nasıl Yapılır

1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri yarım paket margarin 1 adet yumurta 1 paket vanilya yarım paket kabartma tozu 4 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao damla çikolata..

 Sünger Pandispanya  Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Keki 05:42

Sünger Pandispanya Bu Tariften Daha Yumuşak Pandispanya Yok Pasta Ke

4 adet yumurta oda sıcaklığında olsun 1 su bardağı toz şeker yarım çay bardağı ılık su çeyrek limonun suyu 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 su bardağı tepeleme + 1 su bardağından 2 parmak eksik un isteğe g..

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Böyle Lezzetli Yeşil Mercimek Salatası Denediniz mi Yeşil Mercimek Salatası Tarifi 03:02

Böyle Lezzetli Yeşil Mercimek Salatası Denediniz mi Yeşil Mercimek Sal

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml A-Z Hazırlayan : Safiye Aras :)..

Şifa Deposu Çok Faydalı Bağırsakların Hızlı Çalışmasını Sağlayan Kayısı Hoşafı Tarifi Hoşaf Tarifi 02:17

Şifa Deposu Çok Faydalı Bağırsakların Hızlı Çalışmasını Sağlayan Kayıs

A-Z Hazırlayan : Safiye Aras :) Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Hurmalı Islak Kek Tarifi 11:14

Hurmalı Islak Kek Tarifi

Malzemeler 300 gram hurma 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı karbonat 150 gram tereyağı 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu için: 2 su bardağıtoz ş..

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır 03:58

El Açması Kıymalı Gözleme Tarifi Gözleme Hamuru Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere el açması yufkadan kıymalı gözleme tarifi vereceğiz. Daha önce kanalımıza hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi eklemiştik bu kez ise dışarıdan alınan hiç bir malzemeye gerek kalmadan size gözleme..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam 01:11

Ateşle Saç Tıraşı Yapan Garip Adam

Bunu yapmak için yürek yemek gerek bence . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ispanaklı Kaygana Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:10

Ispanaklı Kaygana Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler için nefis bir seçim olabilecek ıspanaklı kaygana tarifi videosu hazırladık. Üstelik kaygana hazırlama süresi oldukça kısadır, hemen hazırlanabilir...

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi 03:14

Pizza Nasıl Yapılır Pizza Hamuru Tarifi

Bugünkü videomuz pizza tarifi. :) Ayrıntıları ile pizza nasıl yapılır, pizzanın hamuru nasıl hazırlanır ve gerçek pizza sosunun tarifini sizler için anlattık. Şimdiden afiyet olsun :)..

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı 03:53

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı

Bu videomuz da sizler için Katmer Poğaça tarifi hazırladık. İzleyin ve adım adım katmer poğaça nasıl kolaylık ile yapılır öğrenin. :)..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi  Çiğköfte Nasıl Yapılır 02:38

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Çiğköfte Nasıl Yapılır

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi kanalımızda. :) Etsiz çiğ köfte nasıl yapılır videomuzu izleyerek detaylı olarak öğrenebilirsiniz. İyi seyirler. :)..

Lavaş Tarifi  Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır 02:05

Lavaş Tarifi Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır

Bu kez sizler için lavaş tarifi hazırladık. Çiğ köfte veya kebap yapacağınız zaman dilediğiniz gibi evde kendi lavaşınızı kolaylık ile yapabilirsiniz...

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Omlet Tarifi  Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır 01:23

Omlet Tarifi Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için Omlet Tarifi hazırladık. İzleyin ve Omlet nasıl yapılır videolu anlatım ile kolaylık ile öğrenin. :)..

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!) 01:24

İrmikli Patates Köftesi Tarifi (Pek Bir Pratik!)

Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 2 su bardağı sıcak su 3 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta 2,5 yemek kaşığı un 1/2 demet maydanoz 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul bib..