#Siyah yemekleri yemek

Tereyağında Patates Tarifi 03:51

Tereyağında Patates Tarifi

Maydanozlu Patates için Malzemeler: 6-7 adet patates 5 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Tereyağı 1/4 demet Maydanoz Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Yoğurtlu Meyveli Parfe Nasıl Yapılır 03:42

Yoğurtlu Meyveli Parfe Nasıl Yapılır

4 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 3 adet Çilek 2 adet Kayısı 4 yemek kaşığı Granola..

Fırında Domatesli Köfte Tarifi 05:58

Fırında Domatesli Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Domates 3 adet Soğan 1 demet Maydanoz 2 yemek kaşığı Tereyağı 400 gram Kıyma 3 diş Sarımsak Tuz, Karabiber..

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Peynirli Kabak Dolması Tarifi 05:51

Peynirli Kabak Dolması Tarifi

Peynirli Kabak Dolması için Malzemeler: 6 adet Girit Kabağı 100 gram Beyaz Peynir 100 gram Lor Peyniri 2-3 yemek kaşığı rendelenmiş Kaşar Zeytinyağı Dereotu..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Kadayıf kek tatlısı tarifi 03:01

Kadayıf kek tatlısı tarifi

Kadayıflı Kek Tatlısı Tarifi'nin Malzemeleri 2 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1/2 çay bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı ceviz içi 200 gr çiğ kadayıf(ufalanıp kavrulmuş) ..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Kolay İmam Sarığı Tarifi 01:49

Kolay İmam Sarığı Tarifi

Gün sofralarınıza,akşam çay saatlerinde çayın ve kahvenin yanında pasta yemek istiyorsunuz ve vaktiniz mi yok? İşte sizler için hem pasta hemde çok kolay.Malzemelerinin azlığı, sürenin kısalığı ile vazgeçemeyeceğiniz, de..

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

İnegöl Köfte Tarifi 01:31

İnegöl Köfte Tarifi

Lezzeti ile sunumuyla harikalar yaratacak, misafirlerinizi hayran bırakacak, yemek saatlerinizi keyfe dönüştürecek bu köfte tarifini denemenizi öneririm. Köftelerin arasında en favori olan İnegöl köfte, yıllar önce Bursa..

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır 04:06

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır

Malzemeler: 600 gram Kuzu İncik 8 adet Arpacık Soğan 8 diş Sarımsak 2 Domates 1 yemek kaşığı Biber Salçası Kuru Kekik Tereyağı Azıcık su Karabiber Tuz..

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi 06:12

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi

Malzemeler: 700 gram Kuzu Kol 8 diş sarımsak 10 adet Arpacık Soğan 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Kekik..

Palüze Here Tatlısı Sütlü Az Malzemeli Pratik Tatlı Tarifi 02:25

Palüze Here Tatlısı Sütlü Az Malzemeli Pratik Tatlı Tarifi

MALZEMELER 1 Litre süt Tepeleme 3 yemek kaşığı nişasta 1 buçuk su bardağı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı..

Kış Sebzelerinden Etli Tencere Brüksel Lahanası Yemeği 04:53

Kış Sebzelerinden Etli Tencere Brüksel Lahanası Yemeği

MALZEMELER Brüksel lahanası Karnabahar Brokoli Göz kararı ve kişi sayısına göre ayarlanacak. 2 adet patates 1 adet soğan 1 havuç Tuz Baharat 1 yemek kaşığı salça 250 GRAM Kuşbaşı Et..

Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi 00:25

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi

Malzemeler : 1 kilo kereviz 2 adet patates 1 adet kuru soğan 1 su bardağı taze nar suyu yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Üzeri İçin Nar Öncelikler zeytinyağını tavaya alıp..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır 03:43

Kavurmalı Yumurta Nasıl Yapılır

Malzemeler: 250 gr kavurma 1 adet orta boy soğan 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Maydanoz..

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır 05:23

Paçanga Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yufka 100 gram Pastırma 100 gram Kaşar Peyniri 2 adet Domates 1 adet Biber 2 yemek kaşığı Maydanoz Sıvıyağ..

Pratik Un Çorbası Tarifi 03:31

Pratik Un Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 litre et suyu 1 kahve fincanı un 3 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tereyağı..

Uykunun Kalitesini Etkileyen Faktörler Nelerdir 00:57

Uykunun Kalitesini Etkileyen Faktörler Nelerdir

Akşamları ağır yemek yemek, yatma saatine yakın saatlerde atıştırmak, çay-kahve içmek, sigara ve alkol kullanımı uykunun kalitesini bozar. Yatmadan önce televizyon izlemek de uyku kalitesini kötü etkiler...

  • NABIZ tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır 03:25

Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır

Malzemeler: 300 gram Tavuk 1 avuç Ceviz İçi 3 diş Sarımsak 3 dilim Ekmek 100 ml Süt Kırmızı biber 1 yemek kaşığı Zeytinyağı..

Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır 05:00

Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 9 adet Etimek 1 su bardağı Şeker 1 su bardağı Su 1 kg Süt 2 yemek kaşığı Un 2 yemek kaşığı Nişasta Hindistan Cevizi..

Sini Köftesi Nasıl Yapılır 04:39

Sini Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kıyma 1 adet Soğan 1,5 bardak Köftelik Bulgur 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Yenibahar Zeytinyağı..