#Siyah yemekleri yemek

Çikolatalı Kek Tarifi 07:09

Çikolatalı Kek Tarifi

4 tane oda isisinda yumurta 1 cay bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi toz badem yada findik ceviz de olur(arzu ederseniz koyun) 2 yemek kasigi kakao 1 su bardagi un ü..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

10 Dakikada Güveç Tarifi 04:52

10 Dakikada Güveç Tarifi

Yapılışı zahmetsiz,herkesin çok sevdiği bir yemek tarifi. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum....

Tepsi Pizza Tarifi 07:15

Tepsi Pizza Tarifi

TEPSİ PİZZA Malzemeler; 1 su bardağı ılık süt ( 200 ml) 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kuru maya ( önce bu üç malzemeyi karıştırma kabın alıp karıştırıp 8-10 dakika bekletiyoruz.) 1 yumurta 1 ay bardağı sıvıyağ ( 100 m..

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır 01:53

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Fırında Peynirli Biber Tarifi Malzemeler: 2 adet yeşil kapya Biber, 2 adet kırmızı kapya Biber, 2 adet sarı kapya Biber, 2 adet turuncu kapya biber, 250 gr beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 yemek kaş..

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası 01:24

5 Dakikada Pasta Kağıt Helva Pastası

Kağıt Helva Pastası Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr sade tahin helvası 1/2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı kakao Kağıt helva Hazırlanışı; 1. Uygun bir tavaya küçük küpler haline getirdiğimi..

Sultan Sarması Tarifi 02:48

Sultan Sarması Tarifi

1 litre süt 1 su bardağı + çeyrek su bardağı şeker 1,5 Türk kahvesi fincanı nişasta 1 Türk kahvesi fincanı un 2 dolu yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 50 gr margarin Üzeri için; 1 paket krem şanti Krem şanti için 1 su b..

Sebze Çorbası Tarifi 03:55

Sebze Çorbası Tarifi

Taneli Sebze Çorbası için malzemeler: 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1'er adet havuç ve patates yarım kereviz (ufak ise bir tane ekleyin) 1 tatlı kaşığı un 1 parça ev yapımı et veya tavuk suyu (yoksa es geçin:)..

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi 05:18

Kıymalı Patatesli Tava Böreği Tarifi

Kıymalı Patatesli Tava Böreğim İçin Malzemeler: İç harcı için: 2 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet soğan 150- 200gr. kadar kıyma 1 havuç 2 adet patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber börek sosu için: 2 yumur..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Tepsi Kebabı Tarifi 05:11

Tepsi Kebabı Tarifi

10-15 Dakikada hazırlayıp pişirebileceğiniz çok pratik ve nefis mi nefis bir tarif.Misafirlerimin en çok sevdiği yemek...

Antrikot Tava Tarifi 07:05

Antrikot Tava Tarifi

Malzeme Listesi Yarım kilo dana antrikot 2 adet orta boy soğan 1 diş sarımsak 3 adet köy biberi yada sivri biber 2-3 adet kapya biber 2 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Pulbiber Not:Siz iste..

Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi 10:32

Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi

2 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 50 Gram eritilmiş tereyağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı limon suyu 1 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un şerbeti için 5 su bardağı şeker 5 su bardağı..

Waffle Nasıl Yapılır 02:38

Waffle Nasıl Yapılır

Gelelim waffle nasıl yapılır? 1.2 adet yumurta ve 4 yemek kaşığı şeker çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 su bardağı Süt, 1,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya ve 1 çimdik..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler 06:10

Kruvasan Tarifi - Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler listemize bizim mutfağımıza ait olmayan ama çok sevdiğimiz bir lezzeti, kruvasan tarifi videosunu ekliyoruz. Ev yapımı kruvasan nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir tüm detayları ile bu video da me..

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye 02:54

Taze Fasulye Diblesi Tarifi - Pilavlı Taze Fasulye

Yemek tarifleri içinde bazıları vardır ki bizi çocukluğumuza götürür. Adını anımsamakta zorluk çekeriz bazılarının. Taze fasulye diblesi tarifi de bunlardan biridir. Çoğumuz taze fasulyeli pilav diye biliriz, şimdi hatıl..

Yoğurt Çorbası Tarifi 06:05

Yoğurt Çorbası Tarifi

PRATİK YOĞURT ÇORBASI MALZEMELER; 2 Su bardağı yoğurt (bardak ölçüm 300 ml) 1 çay bardağı pirinç ( 100 ml) 1 yemek kaşığı un 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı tuz 5 su bardağı sıcak su Üzeri için; Tereyağ,zeytinyağ,kuru n..

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi 05:54

Vişneli İrmik Tatlısı Tarifi

VİŞNELİ İRMİK TATLISI Malzemeler; Vişneli pelte İçin; 1 su bardağı + 1 çay bardağı vişne suyu toplam 300 ml 2 yemek kaşığı mısır nişastası 3 yemek kaşığı toz şeker Karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişiriyoru..

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle 1:41:22

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, zengin bir ailenin ustalıkla sakladıkları kirli dünyalarını anlatır. Oğlu Mümtaz’ı işlerinin başına geçiren armatör Halis Bey, emekliliği şerefine bir yemek düzenler. Yemek sonrası eve geldiklerinde gelin..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi 00:32

Canlı Çiçeğin Saçtığı 'okşijenden' Rahatsız Olan Hanımefendi

Zuhal Topal'ın kaynanalı-gelinli yemek programında yemek yapmaktan çok birbirine laf sokmak derdinde olan hanımları izliyoruz. Bir tanesi canlı çiçeklerin saçtığı 'okşijenden' çok rahatsızmış. Diğerleri de ona açıklama y..

  • JET TV tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..