#Siyan İnci

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle 1:18:42

Vahşi Sevda 1966 Hülya Koçyiğit Tunç Okan Türk Filmi İzle

Filmde, dul kaldıktan sonra yeniden evlenen bir kadının yaşadıkları anlatılır. Gül kocasını bir orman yangınında kaybeder. Çiftliğinin işlerini oğlu Osman ve kendisi yapamaya çalışır. Fakat işlerin üstesinden gelemez. Çi..

Siyah İnci 16. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah İnci 16. Bölüm 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği 04:14

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği

Bayrampaşa'da bir iş hanının 2'inci katında bulunan plastik madde üretim atölye ve deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken etrafı yoğun duman kapladığı görüldü...

Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah İnci 17. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Siyah İnci 19. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah İnci 19. Bölüm 2. Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle 1:29:24

Ala Geyik 1969 Cüneyt Arkın Mine Mutlu Türk Filmi İzle

Filmde, av tutkusu ile nişanlısına olan aşkı arasında kalan Halil’in hikâyesi konu edilir. Halil, geyik avlamak için sürekli köyü terk eden bir avcıdır. Ailesi ve nişanlısı Zeynep bu durumdan çok rahatsızdır. Fakat Zeyne..

Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İkonik Saç Stillerinin 100 Yıllık Tarihi 01:53

İkonik Saç Stillerinin 100 Yıllık Tarihi

20’inci yüzyıl boyunca en popüler ve en şık saç stilleri videoda buluşuyor...

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Aşk Sarhoşu 03:54

Tolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Aşk Sarhoşu

Rol aldığı ‘Siyah İnci’nin final yapacağını söyleyen Sayışman, rol arkadaşı Hande Erçel’in sosyal medyada oyunculuğunun tartışılması ve dizinin bitme nedeni olarak gösterilmesiyle ilgili, “Ben o olaylara giremem. Senaryo..

  • BETA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Yetimlerin Babası Bahattin Yıldız 00:59

Yetimlerin Babası Bahattin Yıldız

İHH'nın yetim çalışmaları dolayısıyla 17 Mayıs 2010'da Afganistan'a giden, ancak bindikleri uçağın düşmesi sonucu yaşamını yitiren Bahattin Yıldız ve Faruk Aktaş'ı şehadetlerinin 8'inci yılında rahmetle anıyoruz...

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Devasa İstiridyeden Çıkan İnciler 00:48

Devasa İstiridyeden Çıkan İnciler

Bıçak yardımıyla devasa istiridyeyi kısa bir süre içerisinde açmayı başaran kadın, istiridyenin içinden bir sürü inci çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mor Puan İçin Yarıştılar 80. Bölüm Survior 2018 09:32

Mor Puan İçin Yarıştılar 80. Bölüm Survior 2018

Survivor 2018 80'inci bölümde ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı kendi aralarında mor puan için yarıştılar. İşte kazanan isim.....

  • BETA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ada Oyununda Nefes Kesen Mücadele 85. Bölüm Survivor 2018 17:56

Ada Oyununda Nefes Kesen Mücadele 85. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 85'inci bölümde takımlar ada oyununda karşı karşıya geçti. İşte konforlu barakalar için oynanan oyunun kazananı.....

  • BETA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ada Konseyi  85. Bölüm Survivor 2018 28:48

Ada Konseyi 85. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 85'inci bölümde gerçekleştirilen ada konseyinde Acun Ilıcalı, Dominik'teki son oylamayı başlattı.....

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Almanya'daki Türkler Sandık Başında 00:35

Almanya'daki Türkler Sandık Başında

Almanya'daki Türk seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için sandık başına gitti...

Sebile Ölmez Acısız Ağda Denedim Ürün Dedektifi 05:07

Sebile Ölmez Acısız Ağda Denedim Ürün Dedektifi

Acısız olduğu iddiası kutusunda yazmadığı halde instagramda sürekli acısız ağda reklamlarıyla gördüğümüz İnci Ağda'yı denedim...

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Vişneli Cupcake 02:04

Vişneli Cupcake

Malzemeler; 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 çay bardağı toz şeker 1 adet yumurta 75 gr eritilmiş tereyağı Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya Dolgu malzemeleri; 18 adet çekirdeksiz vişne 1 yemek kaşığı..

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..