#Siyasi baskı

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar 01:13

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 'AK Parti’yi referanduma itmenin Bahçeli’nin erken seçime yönelik bir siyasi tuzağı olabileceğini' yönündeki sözleri için Biz..

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet yardımı 00:58

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet

İtalya'da bankacılık reformuna izin verebilecek Anayasa değişikliğinin referandumda reddedilmesinin ardından ülkenin üçüncü en büyük bankası Monte dei Paschi di Siena'nın iflastan kurtulması için devlet yardımı dışında b..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi 09:37

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi

Tüm zamanların en önemli olaylarından biri olan Romantizm tarih olarak anılan diğer olayların aksine bir savaş, bir teknolojik gelişme veya siyasi bir olay değildir. Yeni bir fikirler dizisinin doğuşunu anlatmaktadır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal Göregen'in 15 Temmuz Darbe Girişimi Şarkısı 02:29

Bilal Göregen'in 15 Temmuz Darbe Girişimi Şarkısı

Siyasi konjonktüre uyum sağlama konusunda üstad seviyesinde olan Bilal Göregen bu seferde 15 Temmuz öncesi evlerinden çıkmayıp maklube günlerinden pilavlı toplantılara koştuğu cemaate çakmış.bu şarkısını 15 temmuz darbe ..

  • Candy tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü 00:25

Erdoğan, Mozambik Cumhurbaşkanı Nyusi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maputo'daki temasları kapsamında Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik'te temaslarına deva..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor 01:25

AB-Türkiye İlişkileri Nereye Gidiyor

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ipler iyice gerildi. Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan siyasi kriz durulmuyor. Avrupa Parlamentosu'nda da tartışmalar alevlendi. Avrupa Parlamentosu'nun en büyük grubu olan Avrupa..

Türkiye, Kırım Dahil Ukrayna'nın Toprak Bütünlüğünü Destekliyor 01:16

Türkiye, Kırım Dahil Ukrayna'nın Toprak Bütünlüğünü Destekliyor

Başbakan Yıldırım, Türkiye, Ukrayna'nın egemenliğini, Kırım dahil toprak bütünlüğünü ve siyasi birliğini önemsiyor ve bunu desteklemeye devam ediyor. dedi...

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm  Fragmanı (final) 00:37

Sevda Kuşun Kanadında - 31Bölüm Fragmanı (final)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov 01:11

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov

Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı Bulgaristan'da son dört yılda üçüncü kez genel seçimler yapıldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisi lideri Boyko Boris..

Aziz Nesin'in Zübük Adlı Karakterinin Seçim Vaadi 04:19

Aziz Nesin'in Zübük Adlı Karakterinin Seçim Vaadi

Zübük, Aziz Nesin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış, yönetmenliğini Kartal Tibet'in, senaristliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı 1980 yapımı film. Türkiye siyasi yapısındaki çarpık karakterleri hicveder. Zübük, Zeybe..

Açık Oturum 91 2.Parça İzle 59:40

Açık Oturum 91 2.Parça İzle

Bozkurt Güvenç'in sunuculuğunu yaptığı, siyasi parti başkanlarının katıldığı programda; 1991-1992'de Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeler konu edilmektedir. 2. bölüm..

Açık Oturum 91 1.Parça İzle 1:01:25

Açık Oturum 91 1.Parça İzle

Bozkurt Güvenç'in sunuculuğunu yaptığı, siyasi parti başkanlarının katıldığı programda; 1991-1992'de Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SSCB'nin Dağılmasının Türkiye'ye Etkileri izle 24:14

SSCB'nin Dağılmasının Türkiye'ye Etkileri izle

Süleyman Demirel'in Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasından sonra ortaya çıkan siyasi ve ekonomik tablonun Türkiye'ye etkileri hakkındaki değerlendirmesi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle 15:16

Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle

Uğur Dündar'ın, Erdal İnönü ile Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasından sonra ortaya çıkan siyasi ve ekonomik tablonun, Türk Cumhuriyetlerine etkisi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara 8.Bölüm İzle 45:14

Ankara 8.Bölüm İzle

Belgeselin Demokrasiye Doğru adlı 8. bölümünde; 1945 - 1950 yıllarında ülkede yaşanan siyasi, sosyal, ekonomik ve askeri olaylar konu edilmektedir...

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

Türkiye'yi Terörle Kuşatıyorlar 02:27

Türkiye'yi Terörle Kuşatıyorlar

Avrupa siyasi ve fiili olarak Türkiye'yi zapturapt etmek istiyor..