#Siyasi baskı

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle 44:40

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; CHP'deki Ortanın Solu hareketi, 1970'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle 43:42

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 12 Mart muhtırası ile Türkiye'de yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeler röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle 48:52

Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; 70'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle 47:32

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında gelişen siyasi ve ekonomik süreç röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle 51:07

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de 1983 yılında yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bir Varmış Bir Yokmuş 10.Bölüm 28:52

Bir Varmış Bir Yokmuş 10.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 1970'lerin sonundaki siyasi hareketliliğin müziğe yansıması, arabesk müzik, ozanlar dönemi ve türkülerin protest müziğe dönüşümü konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 7.Bölüm 28:40

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 7.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Lale Devri'nde İstanbul'da gerçekleşen mimari, sosyal, kültürel ve siyasi değişmeler konu edilmektedir...

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 8.Bölüm 22:30

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 8.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Osmanlı Devleti'nin çöküş süreci, bu süreçte Avrupa'daki değişimler, İstanbul'daki mimari, siyasi ve ekonomik değişimler konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm 24:07

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 11.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; İstanbul'un işgali sonucu 19 Mayıs’ta Fatih'te ve 22 Mayıs'ta Sultanahmet’te düzenlenen mitingler, halkın işgale tepkisi ve işgal sırasında İstanbul'un siya..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm 26:32

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 12.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; İstanbul'un 1. Dünya Savaşı sonrası işgal yılları ve tekrar Türk komutasına girmesine kadar geçen sürede sosyal ve siyasi durumu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası 01:51

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası

Osmanlı'nın 1918 Ağustosuna çekilmesinden, 1935'ê kadar Arap yarım adasınındaki siyasi haritasındaki değişmelerdir. Kırmızı renkli bölgeler, Britanya (ingiliz) işgal bölgeleri. İngilizler bölgeyi 1971'de terk etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

FARC, Adını ve Logosunu Değiştirdi 00:50

FARC, Adını ve Logosunu Değiştirdi

Silah bırakarak, siyasi alanda faaliyet yürütme kararı alan Kolombiya devrimci silahlı güçleri 'FARC', adını ve logosunu değiştirdi. FARC, partinin logosu olarak da kırmızı gülü seçti....

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Türkiye’nin Nar Deposu Hasada Hazırlanıyor 05:58

Türkiye’nin Nar Deposu Hasada Hazırlanıyor

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde çiftçiler, Ekim ayının ilk haftası başlayacak olan nar hasadını dört gözle bekliyor. Çiftçiler, en çok ihracatın yapıldığı Rusya ile olumlu siyasi gelişmelerle birlikte nar fiyatında artı..

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı 03:45

Katalan Polisi Bağımsızlık Krizinde Arada Kaldı

Katalonya'daki siyasi ve sosyal gerginlik, üyelerinin bazılarına göre Katalonya Özerk Polis Teşkilatı (Mossos d'Esquadra) içinde tartışmalara neden oldu...