#Siyasi baskı

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi 00:45

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, Radikal PArti üyesi milletvekili Igor Mosiyçuk’un aracına bombalı saldırı düzenlendi Ukrayna’da politikacı ve gazetecilere yönelik işlenen siyasi saldırılara bir yenisi daha eklendi. Başke..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması 00:43

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebiyle ilgili olarak Bu çok ucuz bir siyasi hamle..

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Güney Kore’de 03:21

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Güney Kore’de

Güney Kore’nin başkenti Seul’e 2 günlük resmi ziyaret gerçekleştiren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ziyaretinin ilk gününde siyasi diyalog ve işbirliği, nükleer silahların yayılmasını önleme, terörle mücadele ala..

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı 02:37

Riyad'ın İsrail Fetvası Kur'an'a Aykırı

Suudi Arabistan Müftüsü Abdülaziz Al-i Şeyh'in 'İsrail'e karşı savaşmanın caiz olmadığı' yönündeki fetvası soru işaretlerine yol açarken, Mümtahine Suresi'nde İslam'la savaşanlar için yer alan Kim onları dost edinirse o..

Cem Yılmaz Kafamdaki Espriyi Yapsam Yarın Yokum Yıl 2008 01:21

Cem Yılmaz Kafamdaki Espriyi Yapsam Yarın Yokum Yıl 2008

Cem Yılmaz Haber Türk kanalında katıldığı bir programda, siyasi mizah yapmamasının sebeplerinden bahsediyor efendim. Mizahı yapandan ziyade, tüketenin daha önemli olduğunu vurgulayan Cem Yılmaz, Kafamdaki şakayı yapsam ..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

MHP 81 İlde Teşkilata 'Cumhur İttifakını' Anlatacak 01:33

MHP 81 İlde Teşkilata 'Cumhur İttifakını' Anlatacak

MHP yönetimi, 18 Mart 2018'de yapılacak 12. olağan kongre öncesi teşkilat ve tabana cumhur ittifakı ve seçim barajı başta olmak üzere, siyasi gündeme ilişkin partinin düşünce ve görüşlerini anlatmaya hazırlanıyor...

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama 01:00

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama

Suudi Arabistan'da bir tartışma programında Orta Doğu'nun gidişatı konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlat..

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı 00:54

Mehmet Şimşek Davos Zirvesinde Açıklama Yaptı

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek Avrupa Birliği ile ilişkilerde en kötünün geride kaldığını söyledi ''Kısa vadede Avrupa'nın rasyonel davranmadığını düşünüyorum. Avrupa Komisyonu oy birliğiyle Gümrük..

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır 01:26

Devlet Bahçeli: Sefer Bizim Zafer Allah'ındır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve partisinin il başkanlığını ziyaret etti. CHP'nin siyasi tavrını eleştiren Bahçeli, Afrin harekatı ile ilgili Kahraman Mehmetçiğimiz bir kez daha tarihi b..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje 05:32

Ayşe Böhürler Meral Akşener Bir Proje

TVNET'te Akıl Odası programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak Köşe Yazarı Ayşe Böhürler İyi Parti'nin finansmanının belli olmamasının, FETÖ'cülerin verdiği desteğin, Erdoğan karşıtlığı dışında siyasi söyleminin olmama..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Türk Siyasetini Lekelemeye Devam Ediyor 01:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Türk Siyasetini Lekelemeye Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP, hiçbir ilke ve ahlakla bağdaşmayan, kapalı kapılar arkasında yürüttüğü pazarlıklarla Türk siyasetini kirletmeye, lekelemeye devam ediyor. Bu siyasi tarihimize yeni bir utanç vesikası olarak k..

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Siyasetin İçinde Olamaz 00:47

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Türk Silahlı Kuvvetleri Mensubu Siy

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, siyasetin içinde olamaz, siyasi partilerin iftar sofralarında rakipler eleştirilirken alkış yapamaz. Alkış yaparsan 30 Ağustos'ta gönderirim seni, hiç ş..

Ünlü İş Adamı Erdoğan Demirören Son Yolculuğuna Uğurlanıyor 04:09

Ünlü İş Adamı Erdoğan Demirören Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü iş adamı Erdoğan Demirören Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze törenine çok sayıda siyasi ve iş adamı katıldı...

Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı 00:38

Eaooww Eaaooww Diye İntihar Eden Muharrem İnce Hayranı Nevşehirli Dayı

Daha Önce Meral Akşenere'e bulaşık yıkaması ve Muharrem İnce'ye Tavukları gütmesi yönünde tavsiyelerini izlediğimiz Nevşehirli Dayı'nın intihar videosunu ibretle izliyoruz efendim. (Siyasi içerik yoktur, bir insanlık dra..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 6 yıl önce