#Sizi uykunuzdan edecek 15 bilmece

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Metin Şentürk'ün Yaran Nasrettin Hoca Fıkrası 00:47

Metin Şentürk'ün Yaran Nasrettin Hoca Fıkrası

Metin Şentürk abimiz, birinden duyduğu fıkrayı bizlerle paylaşmak istemiş. Bende onun aracılığı ile sizlerle paylaşmak istedim. Bakalım sizi güldürecek mi ?????..

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter 11:03

Cansu Yegin Güncel Favoriler Uzun Çizme, Mucize Yağ, Kozmetik, Defter

Heeyyyy! Sizi çok özledim! Bu favoriler videosunun 2. versiyonuda gelecek.Birde yarın yılbaşı için yeni makyaj videosu geliyoor:)..

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün  Ev Cilt Bakımı Mini Defile 13:23

Cansu Yegin Vlog Kuzenimle Bir Gün Ev Cilt Bakımı Mini Defile

Bu video Garnier Türkiye tarafından sponsorlu içerik barındırmaktadır.Videoda belirttiklerim kendi düşüncem olup,hiçbir yanıltıcı söylem bulunmamaktadır.Beğenmediğim,sevmediğim,kendim de kullanmayacağım hiçbir ürünü sizl..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Çağla  Kış Aksesuarlarım  Moda Güzellik 05:50

Çağla Kış Aksesuarlarım Moda Güzellik

Kışı sevmesem de, kışın aksesuarlarımdan vazgeçemiyorum :) O kalın kış paltolarımız aksesuarsız kalmasın :) Hadi şimdi küpeler, şapkalar ve takılarla tarzımıza biraz şıklık katalım. Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın ..

Özüm Sabay Bahar Makyajı Bol Sohbetli 15:28

Özüm Sabay Bahar Makyajı Bol Sohbetli

Bol sohbetli bir bahar makyajı videosuyla karşınızdayım. Spontane gelişen makyajımı umarım beğenirsinizz :) Kanalıma abone olmayı unutmayın! Sizi çok seviyorum!..

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım 05:50

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım

Ben geldiiim :) Bugün sizlerle favori rujlarımı paylaşıyorum. En doğal tondan en kırmızısına, hangi ruju seviyorum, nasıl kullanıyorum? İşte karşınızda favori rujlarım ! 1- L'Oreal Paris-Color Riche Lipstick 630 Beige ..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım 15:42

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım

Herkese Merhabalar! Bu videoda evde tatlı yaptığım, kendi şalımı boyayıp tasarladığım, evde rutin bir günümüzü vlogladım. Umarım keyifle izlersiniz, sizi seviyorum...

Rimel Askına Kare Şal Bağlama Başörtü İçi Topuzumu Nasıl Yapıyorum 07:36

Rimel Askına Kare Şal Bağlama Başörtü İçi Topuzumu Nasıl Yapıyorum

Herkese merhabalar bu videomda başörtü içi topuzumu nasıl yaptığımı anlattım ve kare şalları genellikle nasıl bağladığımı gösterdim.Umarım keyifle izlersiniz.Yorumlarınızı bekliyorum,sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

Rimel Askına Günlük Makyajım  Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki Kariyer 14:16

Rimel Askına Günlük Makyajım Sohbet Bir Süredir Neden Yoktum İlişki K

Uzun bir aradan sonra neden ortalardan kaybolduğumu anlatyım biraz sohbet edelim birazcık da makyaj yapalım istedim. Buraları çok özlemişim, umarım videoyu beğenirsiniz sizi seviyorum :)..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum 10:35

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum

Herkese merhabalar bu videomda yazlık favorimi şallarımı ve nasıl organize ettiğimi anlattım . Umarım faydalı olur videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın lütfen .Sizi seviyorum :)..

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı 09:10

Rimel Askına Bordo Tonlarda Cut Crease Makyajı

Herkese merhabalar ,bugünkü videomda bordo tonlarında cut crease makyajını nasıl uyguladığımı sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca bordo tonlarında cut crease makyajınının nasıl uygulanacağı hakkında da bilgi sahibi olabil..

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama 04:34

Rimel Askına Şal Bağlama Arap Stili Kelebek Dolama

Herkese merhabalar , bu videomda benden sıkça istediğiniz şal bağlama stillerinden Arap stili: Kelebek, Dolama şal bağlama modelleri videosu hazırladım. Şal bağlama stillerinden sizin favoriniz hangisi? Sizi seviyorum :)..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..