#So duo derdimi dökersem müzik dinle

 Tin - Her Tears 05:00

Tin - Her Tears

Lei guang yu (Tears in the Rain) Cheng Jin Young You ai den Zhen De Yang Guang Yuen Lai Shi Jian Duo Cheng Zhao Ke Zai Shou Shang Xin Fu De Waing Ku Xin Tiao de He Mong Shi Ni Gei Wo Shou Ming Li Di Yi Ge Mong Xiang Ni B..

Her Tears (by Shino Lin) 04:52

Her Tears (by Shino Lin)

Shino Lin Xiao Pei Xin Dong Lyrics 有多久没见你 You Duo Jiu Mei Jian Ni (How long have I never seen you?) 以为你在那里 Yi Wei Ni Zai Na Li (I thought you were there) 原来就住在我的心底 Yuan Lai Jiu Zhu Zai Wo Xin Di (In fact you're just deep..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Qin Shan - I must live 03:33

Qin Shan - I must live

Qing Shen Shen Yu Meng Meng, Duo Shao Lou Tai Yan Yu Zhong, Ji De Dang Chu, Ni Nong Wo Nong, Che Ru Liu Shui Ma Ru Long, Jin Guan Kuang Feng Ping Di Qi, Mei Ren Ru Yu Jian Ru Hong, Chorus : Qing Shen Shen Yu Meng Meng,..

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut 03:45

High and Low - Empire of the Sun - Director's Cut

We recently partnered with Australian electronic music duo Empire of the Sun on the music video for their single, “High and Low.” Using a mix of live-action and fantastical CG animation, we visualized the experience of a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalben - Haydi Söyle 02:46

Kalben - Haydi Söyle

Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman Hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca Dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle Haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Benden Vazgeçme Ya Rab - Mehmet Yıldız (2) 03:00

Benden Vazgeçme Ya Rab - Mehmet Yıldız (2)

Derdimi kime anlatsam daha da dertleniyorum. O halde bana da derdimi, bu derdin sahibine anlatmak düşer.. İyi Seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik) 05:10

Koray AVCI - Unutamam Seni (Akustik)

Gün gelir de beni Unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Unutamam canım Unutamam seni Unutamam gülüm Unutamam (x4) Aşkını çek..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Jj Lin - Remember 05:30

Jj Lin - Remember

shei hai ji de shi shei xian shuo yong yuan de ai wo yi qian de yi ju hua shi wo men yi hou de shang kou guo le tai jiu mei ren ji de dang chu na xie wen rou wo he ni shou qian shou shuo yao yi qi zou dao zui hou wo men..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Sigma - Find Me ft. Birdy 03:34

Sigma - Find Me ft. Birdy

DJ/producer duo Sigma release their music video for their latest track “Find Me,” featuring powerful, heartfelt vocals by Grammy nominated Birdy who sold 10 million records with her platinum single “Skinny Love.” The vid..

2016 Yılının En Hit Parçalarını 3 Dakikalık Tek Şarkıda Birleştiren Muhteşem Çift 03:32

2016 Yılının En Hit Parçalarını 3 Dakikalık Tek Şarkıda Birleştiren Mu

Kulağa inanılmaz güzel geliyor! Us The Duo kanalı 2016 yılının hit parçalarını tek bir videoda birleştirdi. Keyifli seyirler....

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yetenek Sizsiniz , Ukrayna İnanılmaz Dans Gösterisi : Harika Yetenekler 03:10

Yetenek Sizsiniz , Ukrayna İnanılmaz Dans Gösterisi : Harika Yetenekle

Ukraynada Yayınlanan Yetenek Sizsiniz Ukrayna Dans Şovu izleyelim EL BAILE MAS IMPRESIONANTE DEL MUNDO Duo Flame رقصة رائعة مواهب أوكرانيا..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:38

Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RUL

Celebrities featured on the series include Lance Bass, Brandy & Ray J, Andrew Dice Clay, Brandi Glanville and Naomi Judd. With escalating rounds of competition, the celebrity duo with the lowest score at the end of each ..

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım 13:41

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme Nemlendirici Bobbi Brown Skin Foundation (Diamond rengi) Dior Skin Flash Kapatıcı Diorblush Light And Contour Sculpting Stick Duo Dior Glow Maximizer Mak..

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj 08:27

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler; -La Roche-Posay Effaclar Mat Nemlendirici -L'Oreal True Match Kapatıcı -Essence All About Matt Sabitleyici Transparan Pudra -Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set -Maybelline Brow Satin Duo Çift Taraf..

10000DAYS'İ KIZDIRMAYACAKTIN   Iroh , Hueth, Smashbae , Poladeruc   PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #16 12:54

10000DAYS'İ KIZDIRMAYACAKTIN Iroh , Hueth, Smashbae , Poladeruc PU

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR adlı serimizin 16. viedosuyla beraberiz...

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Burcu Özberk Makyajı 08:31

Hamiyet Akpınar Burcu Özberk Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER NARS RADIANCE PRIMER https://goo.gl/6jBpKx SHISEIDO GLOW REVIVAL EYE TREATMENT https://goo.gl/hGMsz8 SHISEIDO SYNCHRO SKIN GLOW FOUNDATION NEUTRAL 3https://goo.gl/dbS7rU NEUTROGENA DEEP CLEAN GÖZ MAKY..

Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı 05:13

Hamiyet Akpınar Yağmur Tanrısevsin Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER NARS PURE RADIANT TINTED FOUNDATION MEDIUM 1. BOBBI BROWN FOUNDATION BRUSH. NARS RADIANT CREAMY CONCEALER LIGHT 2.27. BOBBI BROWN CONCEALER BRUSH. SIGMA HIGHLIGHTER BRUSH F03. NARS TRANSLUCENT CRYSTAL ..