#So duo maske müzik dinle

Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Çarpması  Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar 20:25

Cin Çarpması Paranormal Olaylar Büyü Sonucu Arkadaşımızı Aldılar

Sosyal TV Kanalından herkese merhaba dostlar. Paylaştığımız bu video kesinlikle kalp hastaları,hamile olanlar ve ufak çocuklar tarafından izlenmemeli. Cin Çarpması - Paranormal Olaylar #7 (Büyü yüzünden arkadaşımızı aldı..

  • ZULMA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Corona virüsü maskesi 00:14

Corona virüsü maskesi

maske nasıl yapılır ?..

  • PengoTV tarafından
  • 179 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağırdı 01:48

Maskesiz metroya binmek istedi, izin vermeyen güvenlik görevlisine bağ

Maskesiz şekilde metroya binmek isteyen genç kadın, turnikeden geçişine izin vermeyen güvenlik görevlisiyle tartıştı. Yasağa rağmen maske takmayan ve görevliye uzun sure bağıran genç kadın daha sonra istasyondan ayrıldı...

Maskesiz dolaşıp çeşitli bahaneler ürettiler- -Uçtu, unuttum, düşürdüm- 05:27

Maskesiz dolaşıp çeşitli bahaneler ürettiler- -Uçtu, unuttum, düşürdüm

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Kırıkkale’de ‘maske, sosyal mesafe ve hijyen’ denetimi yapıldı. Denetimler sırasında maskesiz dolaşanların bahaneleri de uçtu, unuttum, düşürdüm oldu...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi 00:20

Korona virüs denetimine tepki gösterdi, maskesini atarak taksiye bindi

Beyoğlu'nda korona virüs denetimleri yapan polis ekipleri, maske takmayan kadın yolcu için taksi sürücüsüne ceza kesti. Denetimlere tepki gösteren kadın, maskesini yere atarak taksiye bindi. İlginç anlar kameralara yansı..

Sosyal mesafeyi halayla deldiler 00:25

Sosyal mesafeyi halayla deldiler

Antalya’da iki düğünde çekilen görüntülerde, sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı görüldü. Bir düğünde çoğunluğu maskesiz olan davetliler halay çekti, bir başka düğünde de oynayanların oluşturduğu sosyal me..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Maskesiz Yolcuyu Otobüse Kilitledi 01:29

Maskesiz Yolcuyu Otobüse Kilitledi

Bursa’da bir yolcu bindiği otobüste şoför tarafından maske takması konusunda uyarıldı. Ancak yolcu bu uyarıyı dikkate almayınca şoför ilginç bir yola başvurdu. Olay sorumsuz yolcuya kesilen para cezasıyla noktalandı...

İstanbul’da maskesiz ve sosyal mesafesiz eğlence kamerada 01:31

İstanbul’da maskesiz ve sosyal mesafesiz eğlence kamerada

Kuruçeşme’de açık hava bir eğlence mekanında vatandaşlar korona virüs salgınına rağmen ne maske taktı ne de sosyal mesafe kuralına uydu. Mekandakilerin mesafesiz dans etmesi kameralara yansırken, bazı garsonların ise mas..

Koronavirüs Denetimine Çıkan Atlı Polislere Yoğun İlgi 01:05

Koronavirüs Denetimine Çıkan Atlı Polislere Yoğun İlgi

İstanbul Küçükçekmece Gölü kenarında denetime çıkan atlı polis ekipleri korona virüs kurallarına uymayan vatandaşları uyardı. Halkı maske ve sosyal mesafe konusunda bilgilendiren atlı polislere ilgi yoğundu...

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız- 01:39

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız-

Antalya polisi maske denetimine çıktı. Denetimlere maskesiz takılıp “Tam marketten alacakken yakaladınız” diyen 2 kişiye 900’er lira para cezası kesildi...

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit 02:51

Tuzla’da maskesiz şahıstan polise tehdit

Tuzla’da polis ekipleri maske denetimi yaptı. Kimliğini vermek istemeyen bir şahıs polise, “Kimliğimi vermem. Kusura bakmayın. Sen zor kullan, o zaman görüşürüz” demesi dikkat çekti...

Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı 05:00

Semt pazarlarında satılan maskeler için önemli uyarı

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mehmet Narin, vatandaşlara maske kullanımı konusunda uyarılarda bulunarak, Semt pazarlarında satılan, hijyenik olmayan ortamlarda üretilen maskeler korona virüsten 100 kat daha tehlikelidi..

Polise 'Sen zor kullan, o zaman görüşürüz' diyen şahıs adliyeye sevk edildi 01:54

Polise 'Sen zor kullan, o zaman görüşürüz' diyen şahıs adliyeye sevk e

Tuzla’da maske takmadığı gerekçesiyle kendisinin kimliğini isteyen polis memurlarına mukavemet eden ve polise “sen zor kullan, o zaman görüşürüz” diyen şahıs adliyeye sevk edildi...

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor! 01:26

9 yıl 4 aya kadar hapsi isteniyor!

MASKE TAKMADIĞI İÇİN POLİSLE TARTIŞMIŞ, GÖZALTINA ALINMIŞTI... RANA BATI İSİMLİ GENÇ KADIN HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI, İSTENEN CEZA BELLİ OLDU.....

İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk 04:34

İstanbul sahillerinde maskesiz ve sosyal mesafesiz yoğunluk

İstanbul'da güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapmak ve balık tutmak için sahillere gelen bazı vatandaşların maske takmadığı, takanların da kuralına uygun takmaması dikkat çekerken, sosya..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı 01:14

Maskesiz Yakalandı Polis Abisini Aradı

İstiklal Caddesi’nde polis, maske ve sosyal mesafe denetlemesi yaptı. Bir genç maskesi takılı olmadığı için ceza yiyeceğini anlayınca polis ağabeyini aradı...

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız 00:33

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız

Corona virüse karşı alınacak en önemli önlem olan maske takmak bu kız için espri konusu olmuş. Kız taktığı komik maske ile bir restorana gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanlarını yasakladık 02:40

Kırıkkale Valisi Sezer- Site ve apartmanların ortak kullanım alanların

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Özellikle salgının sitelerin ve apartmanların ortak kullanım alanlarında devam ettiği görüldü. Sitelerimizin, apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını yasakladık dedi. ​Vali Sezer ve K..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..