#So duo maske müzik dinle

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada 01:29

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

İstanbul'da Minibüslere Koronavirüs Denetimi! 01:18

İstanbul'da Minibüslere Koronavirüs Denetimi!

KORONAVİRÜS vakalarının artmasıyla birlikte polis ekipleri Kartal'da denetimlerini sıklaştırdı. Toplu taşıma araçları ile taksilerde yolcu sayısı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilirken, yoğunluğun yaşa..

Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti 01:52

Maskesiz genç öğrencinin yüzüne hapşırdı, hiçbir şey olmamış gibi yolu

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde yolda maskesiz yürüyen genç bir kız, okuldan eve giden kız öğrencinin yüzüne hapşırıp yoluna devam etti. Korona virüs vakalarının tırmanışta olduğu süreçte yaşanan bu olay güvenlik kamer..

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne- 13:32

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin ... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne? Koronavirüs sayılarının giderek arttığı bugünlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin yanı sıra güçlü bir bağışıklık s..

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek 00:18

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek

Tuzla'da maske takmadığı için polisler tarafından durdurulup ceza yazılmak istenen motorlu kurye , Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturmuştu...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hem maskesiz hem öfkeli... 02:28

Hem maskesiz hem öfkeli...

KAHRAMANMARAŞ’TA DA EKİPLER DENETİMDEYDİ. MASKESİZ GEZEN BİR KADIN POLİSLERE TEHDİT YAĞDIRDI. SABRIN SINIRLARINI SONUNA KADAR ZORLADI...

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor 07:00

Maskelerde filtre yerine ıslak mendil kumaşı kullanılıyor

Koronavirüs ile birlikte hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskelerin gerekli koşulları taşımadığında virüsten korumadığını kaydeden Güney Biomedikal Yönetim Kurulu Başkanı Necip Güney, merdiven altı üretim o..

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu 00:46

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz kameralar önünde korona aşısını oldu. Maske takmaması dikkat çeken kralın hangi aşıyı vurulduğu açıklanmadı...

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği! 01:39

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği!

PANDEMİ KURALLARINI İHLAL EDEN EDENE... MASKE-MESAFE KURALLARINI HİÇE SAYAN, BU KEZ ÜNLÜ BİR İSİMDİ.. YANINDAKİ ARKADAŞLARIYLA PİKNİK YAPAN, ÜSTELİK NEDEN KURALLARI İHLAL EDİYORSUNUZ DİYEN MUHABİRE İLGİNÇ YANITLAR VEREN ..

Güneş korona virüsü unutturdu 02:45

Güneş korona virüsü unutturdu

Çanakkale’de güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşların, korona virüs salgını artış göstermesine rağmen sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadığı görüldü...

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi 00:24

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi

Sultanbeyli’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Suriyeli olduğu iddia edilen bir grup şahıs, ellerindeki kılıçlarla sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıp düğün eğlencesi yaparak, yürüdü. Yaşanan o anl..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü 01:09

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü

Diyarbakır’da bir apartmanın 1. katında klimadan kaynaklı yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların sokağa çıkarak kısıtlama ve maske kuralını h..

Maskeleri ne zaman çıkarıyoruz? 03:38

Maskeleri ne zaman çıkarıyoruz?

Uzmanlar maskelerin atılacağı tarihi verdi...

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı 01:14

Eshabil'i çağırdı ama cezadan kaçamadı

POLİSE DİRENDİ, MASKE TAKMADI BİR ÇAY BAHÇESİNDE OLAY ÇIKARIP GARSONU TOKATLADI. EN SON BİR OTOBÜSE MASKESİZ BİNMEYE ÇALIŞTI.. TÜRKİYE'NİN VUKUATLARINDAN TANIDIĞI O KADININ CEZASI BELLİ OLDU...

Son uyarı! 02:53

Son uyarı!

TEMİZLİK, MASKE VE MESAFEYE DİKKAT..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

''Yaz cezamı'' 01:36

''Yaz cezamı''

MASKESİ YOKTU, ÜSTELİK BU DURUM UMRUNDA BİLE DEĞİLDİ, GENÇ KADIN MASKE TAKMAKTANSA ''CEZA KESİN'' DEYİP DURDU. SONUNDA DA İSTEDİĞİ GİBİ OLDU...

Otobüs fena karıştı 01:20

Otobüs fena karıştı

OTOBÜS BOKS RİNGİNE DÖNDÜ..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..