#So duo söylemeden anladık müzik dinle

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Levent Dörter - Gel Al Anılarını 04:01

Levent Dörter - Gel Al Anılarını

Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım herşeyi yüzüne tüm gücümle Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al r..

İğne Olmaktan Hiç Korkmayan Köpek 01:00

İğne Olmaktan Hiç Korkmayan Köpek

Gittiği veterinerde damar yolunun açılması için kimse bir şey söylemeden patisini uzatan ve hiç korkmayan köpeğin cesareti alkışı hak ediyor.....

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Kızların Tatlı Düetleri 02:57

Rus Kızların Tatlı Düetleri

Bu kızlar şarkı söylemeden çalgılarıyla harika düet yapıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste Engelli Adamı Sopayla Döven Teyze Küfür İçerir 00:42

Otobüste Engelli Adamı Sopayla Döven Teyze Küfür İçerir

Engelli yolcu taciz mi etti bilmiyoruz ama teyze otobüsteki yolculara hiç bir şey söylemeden engelli kişiyi sopa ile dövmeye başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf! 05:56

Adı Efsane 17.Bölüm - Fikonun Hayallerini Yıkan İtiraf!

Kıvanç’ın tehdidi üzerine maçta kötü oynayan Hakan, Fiko'nun konuşması üzerine maça tekrardan giriyor ve takımın kazanmasını sağlıyor. Maçı kazanarak Fiko'nun hayallerini ona geri veren Hakan, Sibel'İn kendisini öptüğünü..

  • ANKA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marslı Film İzle 2:21:37

Marslı Film İzle

Astronotlar mars gezegenine bir görev için gönderilir. Bölgede meydana gelen fırtına neticesinde astronotlardan Mark Watney ekipten ayrı düşer. Arkadaşları tarafından bir süre arandıktan sonra öldü sanılan Watney’i bulma..

  • Tv Series tarafından
  • 23.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı 03:18

Sarp Apak Ve Can Bonomo Röportajı

Sarp Apak şaşkınlığını gizleyemedi!Sekiz ay önce nikah masasına oturan Sarp Apak ve Bengisu Uzunöz mutluluklarını taçlandırdılar. Geçtiğimiz günlerde Bengisu Uzunöz'ün 2.5 aylık hamile olduğu öğrenilmişti. Çift bebek hab..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Jj Lin - Remember 05:30

Jj Lin - Remember

shei hai ji de shi shei xian shuo yong yuan de ai wo yi qian de yi ju hua shi wo men yi hou de shang kou guo le tai jiu mei ren ji de dang chu na xie wen rou wo he ni shou qian shou shuo yao yi qi zou dao zui hou wo men..

Sigma - Find Me ft. Birdy 03:34

Sigma - Find Me ft. Birdy

DJ/producer duo Sigma release their music video for their latest track “Find Me,” featuring powerful, heartfelt vocals by Grammy nominated Birdy who sold 10 million records with her platinum single “Skinny Love.” The vid..

2016 Yılının En Hit Parçalarını 3 Dakikalık Tek Şarkıda Birleştiren Muhteşem Çift 03:32

2016 Yılının En Hit Parçalarını 3 Dakikalık Tek Şarkıda Birleştiren Mu

Kulağa inanılmaz güzel geliyor! Us The Duo kanalı 2016 yılının hit parçalarını tek bir videoda birleştirdi. Keyifli seyirler....

  • PengoTV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yetenek Sizsiniz , Ukrayna İnanılmaz Dans Gösterisi : Harika Yetenekler 03:10

Yetenek Sizsiniz , Ukrayna İnanılmaz Dans Gösterisi : Harika Yetenekle

Ukraynada Yayınlanan Yetenek Sizsiniz Ukrayna Dans Şovu izleyelim EL BAILE MAS IMPRESIONANTE DEL MUNDO Duo Flame رقصة رائعة مواهب أوكرانيا..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:38

Ray J Is Not Enjoying The Fancy Food - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RUL

Celebrities featured on the series include Lance Bass, Brandy & Ray J, Andrew Dice Clay, Brandi Glanville and Naomi Judd. With escalating rounds of competition, the celebrity duo with the lowest score at the end of each ..

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım 13:41

İlayda Akdoğan Günlük Makyajım

Kullandığım Ürünler Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme Nemlendirici Bobbi Brown Skin Foundation (Diamond rengi) Dior Skin Flash Kapatıcı Diorblush Light And Contour Sculpting Stick Duo Dior Glow Maximizer Mak..

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj 08:27

Büşra Yılmaz Yok Gibi Makyaj Doğal Makyaj

Kullandığım Ürünler; -La Roche-Posay Effaclar Mat Nemlendirici -L'Oreal True Match Kapatıcı -Essence All About Matt Sabitleyici Transparan Pudra -Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set -Maybelline Brow Satin Duo Çift Taraf..

10000DAYS'İ KIZDIRMAYACAKTIN   Iroh , Hueth, Smashbae , Poladeruc   PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR #16 12:54

10000DAYS'İ KIZDIRMAYACAKTIN Iroh , Hueth, Smashbae , Poladeruc PU

PUBG YAYINCILAR KARŞILAŞIYOR adlı serimizin 16. viedosuyla beraberiz...

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı 01:37

Trolley İkilisi Dünyanın en Hızlı Alışveriş Sepeti İnşa Kapalı

A PETROLHEAD has built what he believes is the world’s fastest shopping trolley, which he has affectionately dubbed the ’Shopper Chopper’. The custom creation, made by US patent office clerk Calvin VanSant, 52, from Penn..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Burcu Özberk Makyajı 08:31

Hamiyet Akpınar Burcu Özberk Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER NARS RADIANCE PRIMER https://goo.gl/6jBpKx SHISEIDO GLOW REVIVAL EYE TREATMENT https://goo.gl/hGMsz8 SHISEIDO SYNCHRO SKIN GLOW FOUNDATION NEUTRAL 3https://goo.gl/dbS7rU NEUTROGENA DEEP CLEAN GÖZ MAKY..