#Sobadan zehirlenen 91 yaşındaki kadın ve oğlu Öldü haber izle

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018 1:14:44

Firardayız Yerli Komedi Filmi Full HD İzle 2018

Firardayız, hapishaneden kaçan üç arkadaşın hikayesini anlatıyor. Ekrem, Salim ve Nuri'nin hapisten çıkmalarına kısa bir süre kalmıştır. İçerde kendileri için Baba figürü olan Piri Babanın zor duruma düştüğünü öğrenirl..

  • batuhan öz tarafından
  • 10.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:07

Roma Tatili (1953) Türkçe Dublaj Film İzle

Bir ülkenin güzeller güzeli genç prensesi olan Ann, uzun bir Avrupa seyahatine çıkar. Roma'ya vardığında ise sahip olduğu hayattan iyice sıkıldığını fark eder. Gereksiz protokoller, sahte nezaketler ve prenses olmanın ..

  • Film İzle tarafından
  • 10.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Şey Aşktan Full Hd İzle 1:40:15

Her Şey Aşktan Full Hd İzle

Pelin, bir mağazada kasiyer ve reyon görevlisi olarak çalışan ve evlilik arifesindeki genç bir kadındır. 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi İlker'i hayatının aşkı olarak görmektedir ve çok masrafa girmesne rağmen yoğun bi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.669 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Masalı Film İzle 1:58:02

Kış Masalı Film İzle

Hırsızlık yapan adam, soymak için girdiği evin bir tanesin de evde gördüğü güzel kadına aşık olur, ancak kadın amansız bir hastalıkla boğuşmaktadır ve adamın kollarında yaşamını yitirecektir. Ancak hayatın bir mucizesi g..

  • Tv Series tarafından
  • 6.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağdıç Film İzle 1:41:26

Sağdıç Film İzle

Doug Harris (Josh Gad) düğün öncesinde olan bir damattır. Sevimli bir insan olmasına karşın sosyal anlamda çok çekingen birisi ve düğünün de kendisine eşlik edecek bir sağdıcı bulunmamaktadır. Hayallerindeki kadın ile ev..

  • Tv Series tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucy Film İzle 1:29:20

Lucy Film İzle

Tayvan’ın başkenti Taipei artık tamamen suça batmış bir şehirdir. Sokak çeteleri, mafyalar ve çıkarcı polisler tarafından uyuşturucu ticaretinin başkenti durumundadır. Gezmekten hoşlanan, çekici bir kadın olan Lucy, birl..

  • Tv Series tarafından
  • 35.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur  Çizgi Film İzle 1:33:37

Cesur Çizgi Film İzle

Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un okçuluk konusunda oldukça yetenekli ama bir kadar da deli fişek kızlarıdır. Kaderinin kendi elinde olduğuna inan Merinda, ülkede yüzyıllardan beri gelen bir geleneğe karşı çıkar. ..

  • Tv Series tarafından
  • 20.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle 1:48:55

M.Ö. 10.000 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle

Genç bir avcı olan D'leh uzun bir zaman sonra hayatının aşkını bulmuştur. Güzel bir kadın evolet ile daha mutluluğa erişmeden bilinmeyen bir grup savaşçı tarafından kaçırılacaktır. Bunun üzerine D'leh kadını kurtarmak iç..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle 1:23:48

Kuyu Metin Erksan 1968 Türk Filmi Full Hd İzle

Yönetmen: Metin Erksan Senaryo: Metin Erksan Yapımcı: Necip Sarıcıoğlu Müzik: Abdullah Nail Bayşu, Orhan Gencebay Görüntü Yönetmeni: Ali Uğur, Mengü Yeğin Tür: Dram Özellikler: Siyah Beyaz Oynayanlar: Hayati Hamzaoğlu, ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle 1:26:34

Azazil 2 Büyü 2016 Türk Filmi İzle

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve g..

Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Kuzey Kore Haberi İzle 01:00

Kuzey Kore Haberi İzle

Kuzey Kore haberi izle..

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle 1:55:29

Annihilation - Yok Oluş Türkçe Dublaj İzle

Büyük ve gizemli bir ormanlık bölegede paranormal hareketler farkedilecektir. Çok farklı insanların farklı şeylere şahit olduğu olaylar neticesinde hükümet konuyla ilgili gerekli araştırmayı yapmak üzere ekip gönderip bi..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..