#Sobadan zehirlenen 91 yaşındaki kadın ve oğlu Öldü haber izle

Love Alarm 2. Bölüm İzle 50:39

Love Alarm 2. Bölüm İzle

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldini..

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!. 2:21:31

Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra 3-1 Nefes Kesen Maçı izle!.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 mağlup ederek seride 2-0 üstünlük sağladı. Bu sonuçla 2016-2017 sezonunda VakıfBank ligi üçüncü sırada tamamlarken, Eczacıbaşı VitrA ise 4. oldu. Karşıl..

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı İzle 01:03

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı İzle

Birleşik Devletlerde yapılan 2017 Dünya Hava Oyunları'nda sergilediği performansla ilk sırayı alan Japon pilot Yoshihide Muroya oldu...

Avustralya Açık Junior Kızlar Finali Rebeka Masarova  Marta Kostyuk Özet İzle 02:34

Avustralya Açık Junior Kızlar Finali Rebeka Masarova Marta Kostyuk Öz

Avustralya Açık Junior Kızlar Finali'nde 11 numaralı seribaşı Marta Kostyuk, 1 numaralı seribaşı Rebeka Masarova'yı 2-1 (7-5, 1-6, 6-4) yenerek şampiyon olan isim oldu..

Mirjana Lucic  Baroni Serena Williams Özet İzle 02:34

Mirjana Lucic Baroni Serena Williams Özet İzle

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Serena Williams, Hırvat Mirjana Lucic-Baroni'yi 2-0 (6-2, 6-1) mağlup ederek finalde ablası Venus Williams'ın rakibi oldu...

Kayahan - Nar Tanem İzle 04:19

Kayahan - Nar Tanem İzle

Nar tanem türküsü Kayahan - Nar Tanem Albüm Adı : Ne Oldu Can Gönderen : hasankefeli Düzelten : wholkom Bir geçen yazın sonrası Sonbahar sancısı, nar tanem İçimde bilinmeyen aşkların Yarım kalan şarkısı, nar tanem..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Finalde Zafer İzle 01:57

Muhteşem Finalde Zafer İzle

Milano-San Remo 2017 unutulmaz bir finalle bitti. Peter Sagan, Michal Kwiatkowski ve Julien Alaphilippe'in kaçışında kazanan Polonyalı oldu..

Erkekler 5000 Metrede Muhteşem Final İzle 00:44

Erkekler 5000 Metrede Muhteşem Final İzle

Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın erkekler 5000 metre yarışı, adeta bir sprint finişine sahne oldu...

Kadınlar 50 Metre Sırtüstü Finali İzle 01:27

Kadınlar 50 Metre Sırtüstü Finali İzle

Ekaterina Avramova 50 metre sırtüstü finalinde Avrupa yedincisi oldu..

Valencia Basket  Unicaja Malaga Özet İzle 02:26

Valencia Basket Unicaja Malaga Özet İzle

EuroCup final serisinin son maçında Valencia Basket'i yenen Unicaja Malaga 2-1 ile şampiyon oldu ve önümüzdeki sezon THY Euroleague'de mücadele etmeye hak kazandı...

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle 02:17

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle

Deplasmanda mağlup ettiği rakibine evinde de şans tanımayan Unicaja Malaga, EuroCup'ta adını finale yazdıran ilk takım oldu...

Bojan Dubljevic İzle 01:31

Bojan Dubljevic İzle

Valencia Basket'in Sırp basketbolcusu Bojan Dubljevic, Khimki karşısında ortaya koyduğu performansla haftanın MVP'si oldu...

Bandırmaspor 5   0 Yeni Malatyaspor Özet İzle 02:05

Bandırmaspor 5 0 Yeni Malatyaspor Özet İzle

TFF 1. Lig'de 31. hafta karşılaşmasında lider Yeni Malatyaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Bandırmaspor deplasmanında 5-0'lık ağır bir mağlubiyetle darmadağın oldu...

Elazığspor  Gaziantep B.Ş.Bld.Spor İzle 03:02

Elazığspor Gaziantep B.Ş.Bld.Spor İzle

Konuk ekip rakibi karşısında deplasmanda attığı tek golle 3 puana uzanan taraf oldu..

Tek Yürüyüşle 100 Kalori Yakıyoruz İzle 18:15

Tek Yürüyüşle 100 Kalori Yakıyoruz İzle

Akşam oldu ve dışara çıkmak istemiyorsun ama gündüz pek hareket edemedin. O zaman benimle beraber yürüyebilirsin, hemde kendin evinde. 100 kalori yakıyoruz!..

Emre Can'dan Yılın Golü İzle 00:22

Emre Can'dan Yılın Golü İzle

İngiltere Premier Lig'de 35. hafta mücadelesinde Liverpool, Watford'a konuk oldu. Türk asıllı oyuncu Emre Can, attığı golle, maçın önüne geçti. Maçın 45. dakikasında Galatasaray ile adı anılan Luca Leiva'nın pasında müke..

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle 00:24

Ramazan Civelek'ten Messi Golü İzle

TFF 1. Ligi'nde ligde kalmak için büyük mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada Fenerbahçe'den kiralanan Ramazan Civelek'in attığı şık golle üç puanı alan takım oldu...

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle 00:32

Böyle Defans Oyuncusu Düşman Başına İzle

Ukrayna 2. Ligi'nde Obolon-Brovar'ın Bukovyna'yı ağırladığı karşılaşmada atılan gol şike tartışmalarına yol açtı. Ligde 10. sırada bulunan Obolon-Brovar, 13. sıradaki Bukovyna 1-0'lık skorla yenerken, Bukovyna'nın savunm..

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle 08:31

Hull City 0 – 2 Sunderland Maç Özeti İzle

6.5.2017, Hull City 0 – 2 Sunderland İngiltere Premier Lig’de küme düşmesi kesinleşen Sunderland, Kümede kalmaya çalışan Hull City’e konuk oldu. konuk ekip Sunderland maçı 2-0 kazandı ve Hull City’i ateşin içine attı. G..

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Paris Saint-Germain 5 – 0 Bastia Maç Özeti İzle 10:24

Paris Saint-Germain 5 – 0 Bastia Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘ de Fransa Ligue 1 ‘ de oynanan Paris Saint-Germain – Bastia maçında; Ev sahibi maça hızlı basladı ilk yarıda 2 gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ikinci yarıda ise 3 gol daha bularak maçı 5-0 kazanarak ..

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle 2:06:29

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle

92. Bölümde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kaz..

  • PengoTV tarafından
  • 11.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel'in Eski Sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın Sonunda Yüzü Gülüyor İzle 01:36

Hande Erçel'in Eski Sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın Sonunda Yüzü Gülüyor

Hande Erçel'in Eski Sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın Sonunda Yüzü Gülüyor! Kıvanç Tatlıtuğ Kapak Yıldızı Oldu!..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:40:03

Game Night - Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Hayatlarına aksiyon katmak isteyen tehlikeli olayların nasıl olduğunu heycanını görmek isteyen çiftler için çok gerçekçi bir oyun düzenlenir. Max ve Annie'de bu oyuna katılacaktır tüm bu ayarlamaları max'ın kardeşi olan ..

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle 2:03:19

The Shape of Water - Suyun Sesi Türkçe Dublaj İzle

Soğuk savaş döneminin Amerika'sında yaşayan Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Ancak günün birinde Elisa'nın hay..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Dronların Savaşı - Battle Drone Türkçe Dublaj İzle 1:33:42

Dronların Savaşı - Battle Drone Türkçe Dublaj İzle

Dronların Savaşı - Battle Drone filminin Yönetmeni:Mitch Gould ve Senaryoda:Mitch Gould, Jo Marr, Michael Philip bulunmaktadır. Aksiyon, Bilim-Kurgu türünde olan film 01 Mart 2018 tarihinde vizyona girmiştir. $3,500,000 ..