#Sobadan zehirlenen 91 yaşındaki kadın ve oğlu Öldü haber izle

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu 05:08

Çekirdeğiyle Alıç Meyvesi Tüketen Vatandaşlar Hastanelik Oldu

Tokat’ta çekirdekleriyle fazla miktarda alıç tüketen 3 kişi, sindirim sistemlerinde sıkıntı yaşaması sonucu hastanelik oldu. Tokat ve Sivas bölgesinde yetişen alıç meyvesi fazla tüketildiğinde veya çekirdeği ile yenildiğ..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ramil Guliyev Avrupa Şampiyonu Oldu 01:14

Ramil Guliyev Avrupa Şampiyonu Oldu

Ramil Guliyev Avrupa Şampiyonu oldu Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda Milli atlet Ramil Guliyev 200 metrede 19.76 ile altın madalya kazandı..

 Deniz Seki Tahliye Oldu 03:14

Deniz Seki Tahliye Oldu

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliye oldu. Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 y..

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

Yunanistan'daki Orman Yangınlarında 74 Kişi Öldü 01:01

Yunanistan'daki Orman Yangınlarında 74 Kişi Öldü

Yunanistan'daki orman yangınlarında 74 kişi öldü Yunanistan'ın başkenti Atina'daki orman yangınlarında 74 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce ev ve araç kül oldu...

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi 00:54

Hande Yener Serengil'den Özür Dileyeceğine Güzel Oldu Dedi

Hande Yener, Serengil’in üstü çıplak bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Levent’te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman..

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu 02:24

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu Üniversite öğrencisi Brezilyalı Cheyeme Silveire Soler, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı Harranlı çiftçi Mahmut Budak'la evlenmek için İslamiyeti seçip, her şeyi geride bırakarak..

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu 03:10

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu Lise öğrencisi Elifnaz Şentürk, aile hekimi olan babasının aşı muhafazasında yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için geliştirdiği projesiyle Bilimsel Proje Yarışması..

Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.237 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu 04:21

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu İlker Başbuğ 'Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde tek kaldığı dönem oldu' 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda nerede olacağımızı unutmama..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Oldu 00:35

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Old

Fox News'in ünlü sunucularından Eric Bolling, iş arkadaşlarına erkek cinsel organı gönderince, açığa alındı. Bolling için soruşturma başlatıldı. Ünlü sunucu Eric Boling'in iş arkadaşlarına erkek cinsel organı resmi gönde..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azim Murat Arık'ın Yaşam Felsefesi Oldu 02:16

Azim Murat Arık'ın Yaşam Felsefesi Oldu

Eskişehir'de 22 yıl önce mezun olduğu hukuk alanına yönelen 51 yaşındaki sadece yüz kasları çalışan bedensel engelli Murat Arık, eşinin yardımıyla stajını tamamlayarak avukatlık yapmaya hazırlanıyor...

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu 04:29

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz yıl Ekim ayında bebekleri Hamza’yı kucaklarına almışlardı. Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen çift yine şaşırttı. Bebeklik fotoğrafını paylaşan Aslıhan Doğan T..

  • BETA tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HALI SİLKELERKEN CANINDAN OLDU 00:59

HALI SİLKELERKEN CANINDAN OLDU

BALKONDAN DÜŞEN 53 YAŞINDAKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ..

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu 06:06

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu

Uğur Okulları Aydın Kampüsü öğrencisi 18 yaşındaki Halid Oğuz Serçe, bugün açıklanan YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında 503 puanla Türkiye birinciliğini elde e..

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü 02:35

Yaşadığını Kanıtlamaya Çalışırken Öldü

Yaşıyordu ama aynı zamanda ölüydü de. Böyle şey olur mu demeyin çünkü oldu. İzmir'de yaşayan 87 yaşındaki İbrahim Dikici, yaşadığını ispat etmek için hukuk mücadelesi başlattıktan sonra “ikinci kez” vefat etti...

ABD'li Ünlü Şarkıcı Müslüman Oldu İlk İftarını İstanbul'da Yaptı! 04:15

ABD'li Ünlü Şarkıcı Müslüman Oldu İlk İftarını İstanbul'da Yaptı!

ABD'li Ünlü Şarkıcı Müslüman Oldu İlk İftarını İstanbul'da Yaptı! İzle..

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce