#Sodalı börek tarifi su böreği lezzetinde

Kek Tarifi  Elmalı Kek Tarifi  Cevizli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 03:29

Kek Tarifi Elmalı Kek Tarifi Cevizli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

MALZEMELER 4 adet yumurta 125 gr tereyağı 240 gr şeker (1.5 su bardağı) 150 gr un (1 su bardağı) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi ÜZERİ İÇİN 4 adet elma 1 su bardağı çekilmiş ceviz 2 yemek ..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarifi - Kofte Tarifi 03:31

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarif

MALZEMELER: 750 gr orta yağlı kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı acı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 diş sarımsak YAPILIŞI: Soğanı, sarımsağı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesli Simit Börek 01:50

Patatesli Simit Börek

Bol susamlı, çıtır çıtır patatesli simit tadında börek tarifini sizler için hazırladık. Ağızda dağılan susam tanelerinin arsındaki lezzetli patates harcı ile muhteşem tadıyla yedikçe yedirten bir börek tarifi. Bizler bu ..

Milföylü Yufkalı Börek 02:09

Milföylü Yufkalı Börek

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 15dk Pişirme: 40dk Milföylü Yufkalı Börek Yapımı Malzemeler 6 adet büyük kesilmemiş yaprak milföy (resimde görebilirsiniz) 2 adet yufka 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şişe maden suyu 2 adet yumurta..

Galeta Unlu Muska Börek 02:06

Galeta Unlu Muska Börek

Galeta Unlu Muska Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 adet yufka İçi için; 1 adet kuru soğan 2 adet patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ Bir tutam maydanoz Karabiber Pul biber Yeteri kadar tuz Sosu için; 1 orta boy çay bardağı ..

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek 05:56

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek

Bu kadar kolay ve bu kadar çıtır bir börek yememiştim. :) Gün sofralarınızın yıldızı olacak nefiss ötesi bu böreği kaçırmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 2.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Yapımı Börek 00:19

El Yapımı Börek

Böreği Böyle güzel nasıl yaparım diyenler için..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

İçli Köfte Tadında Yufkasız Börek 02:57

İçli Köfte Tadında Yufkasız Börek

İçli Köfte Tadında Börek ( Yufkasız ) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı kaynamış su 1 adet kuru soğan 250 gram kıyma 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 er çay kaşığı tuz karabiber kimyon kuru nane 1..

Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek 02:07

Uzaya Kıymalı Patatesli Börek Göndermek

SentIntoSpace isimli bir grup, kıymalı patatesli böreği bir kamera ve bir takip sistemi olan ekipmana bağlayarak 30 km yüksekliğe gönderdi...

  • Cowboy tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Çayın Yanına Pratik Börek 02:54

Çayın Yanına Pratik Börek

Beş çaylarınızda ve kahvaltılarınız için lezzetli tarif arayanlar için kolay ve pratik börek yapımını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pileli Börek 05:07

Pileli Börek

Yapımı zevkli tadı leziz olan çıtır çıtır peynirli börek...

Ben Bilmem Eşim Bilir- Çeiyy Boreek (Çiğ Börek) 00:54

Ben Bilmem Eşim Bilir- Çeiyy Boreek (Çiğ Börek)

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 24 Haziran bölümüne; Rus gelin Maria'nın, Ufuk Özkan ile söylemekte zorlandığı Çiğ Börek muhabbeti damgasını vuracak! Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümünde yarışmacı olan Rus gelin Maria ve Ufuk..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır 07:27

Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır

180 gram Un 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 Yumurta 1/2 bardak Luna Margarin 1/2 bardak Süt 100 gram Gravyer Peyniri 250 gram Beyaz Peynir 6 adet Zeytin Nane Maydanoz Taze Soğan..

En Pratik Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 08:03

En Pratik Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır

4 yemek kaşığı Luna Margarin 1 adet Soğan 350 gram Ispanak 1/2 Beyaz Peynir 1/4 bardak Lor Peyniri 3 adet Yumurta 4 adet baklava yufkası Karabiber..

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek 13:34

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek

• 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 su bardağı un • ½ paket kabartma tozu • 1/3 su bardağı su • 1 çorba kaşığı yoğurt • 1,5 çay kaşığı tuz • Hamuru açmak için; • 2 avuç un İçi için; • 200 gr kıyma • 1,5 adet soğanın suyu • 1/..

Konforlu Adada börek Keyfi 59. Bölüm Survivor 2018 02:12

Konforlu Adada börek Keyfi 59. Bölüm Survivor 2018

Ada oyununu kazanan Ünlüler takımı konforlu adada börek keyfi yaptı....

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması  Ispanaklı Katmer Börek 07:05

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması Ispanaklı Katmer Börek

Ic malzemesi icin gerekli Malzemeler: 1 kilo ispanak 1 adet kurusogan 200 gram beyaz peynir Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 adet yas maya 1 tatli kasigi tozseker 2 tatli kasigi tuz 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi i..

Çakallarla Dans 1 - Börek Sahnesi 06:11

Çakallarla Dans 1 - Börek Sahnesi

Çakallarla Dans 1 - Börek Sahnesi..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Kuru Börülce Salatası Tarifi  Meze Tarifi 02:01

Kuru Börülce Salatası Tarifi Meze Tarifi

Salata ve meze tarifi sevenler için nefis lezzetli bir kuru börülce salatası tarifi videosu hazırladık. Yapımı kolay ve çok kısa süren kuru börülce salata tarifini evde hızlıca yapabilir ve yemeğin yanına servis edebilir..

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi 01:31

Şip Şak Garnitürlü Pilav Tarifi Hızlıca Pilav Tarifi

Çok hızlı ve nefis bir pilav tarifi videosu ile karşınızdayız. Şip şak hemen hazırlanabilen garnitürlü pilav tarifi videosu ile evde çok hızlı bir pilav yapabilirsiniz. Ayrıca garnitürü de pilava nefis bir lezzet katmakt..

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi  Kumpir İçi Tarifi 02:25

Fırında Garnitürlü Patates Tarifi Kumpir İçi Tarifi

Bugün sizlere nefis bir tarif hazırladık. Kumpir içi tarifi videosu ile evde kolayca nefis bir lezzet yapabilirsiniz. Fırında garnitürlü patates tarifi yapımı kısa sürede tamamlanmaktadır ve malzeme sayısı da azdır...