#Sokaga

Fransa'da Evsizler ve Kiracılar Yürüdü 01:24

Fransa'da Evsizler ve Kiracılar Yürüdü

Fransa sokakları yine hareketliydi. Hükümet verdiği sözü tutmayınca evsizler ve kiracılar sokağa döküldü. Çözülmeyen lojman sorununu protesto ettiler...

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Yavru Kaplumbağanın Maske ile İmtihanı 01:11

Yavru Kaplumbağanın Maske ile İmtihanı

İzmir'de sokağa atılan maskenin ayağına takılması sonucu hareket etmekte zorlanan kaplumbağa yavrusunu çocuklar kurtardı...

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada 01:23

Kadıköy'de bıçaklı dehşet kamerada

Kadıköy’de bir iş yerinde iddiaya göre, iş meselesi yüzünden iki kişi arasında kavga çıktı. Sokağa taşan kavgada çalışan bir kişi diğer kişiyi yaraladı. Bıçak ve tekme tokatların konuştuğu kavga güvenlik kamerasına yansı..

Beyrut Savaş Alanına Döndü 02:15

Beyrut Savaş Alanına Döndü

Beyrut'un yarısını haritadan silen faciadan, hükümeti sorumlu tutan Lübnanlılar sokağa çıkıp polisle çatıştı. 1 polis hayatını kaybetti. 238 kişi ise yaralandı. Protestolar devam ederken, Başbakan Diab'dan şok eden bir a..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler 00:14

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler

Antalya’da gece saat 00.00’dan sonra müzik yayınının yasaklanması, eğlenceyi sokağa taşıdı. Lüks otomobillerini caddenin ortasına park eden 3 genç kadından 2’si dans ederken, diğeri ise o anları kayda aldı. Gençlerin gül..

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler 04:18

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler

Çorum’da açık alanlarda getirilen maske takma mecburiyetine uymayan bir kadın, ceza yememek için dakikalarca polis ekiplerine direndi. Polis ekiplerine zorluk çıkaran kadının ikinci kez maskesiz sokağa çıktığı anlaşılmas..

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi 01:30

Paris ve 8 Büyük Kente Korona Kilidi

Fransa'da koronavirüs yasakları geri geldi. 17 Ekim Cumartesi itibariyle Paris ve 8 şehirde 21.00-06.00 saatlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Fransa ayrıca sağlık alanında yeniden OHAL ilan etti...

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı 00:41

Karantinadan kaçtı, drift yaparken yakalandı

Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gerekirken sokağa çıkıp aracı drift yaparken yakalanan şahıs hakkında toplam 9 bin 291 lira idari para cezası uygulanmıştır...

Cipin Tepesinde Twerk Yaparken Yere Kapaklanan Kadın 00:16

Cipin Tepesinde Twerk Yaparken Yere Kapaklanan Kadın

Bir beyzbol takımının aldığı galibiyet sonrası sokağa dökülen taraftarlar geç saatlere kadar eğlenmişler. İçlerinden bu kadın ise bir cipin tepesinde eğlenmeyi tercih etmiş ancak düşüp yaralanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı Sonrası Yeni Kararları! İşte Detaylar 03:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı Sonrası Yeni Kararları! İşt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı Sonrası Yeni Kararları! İşte Detaylar, Yeni Kısıtlamalar Gelecek mi? Sokağa Çıkma Yasağı Gelecek mi? İşte Detaylar, Okul Ara Tatili Uzatılacak mı? İşte Detaylar..

Bu neyin cezası! 01:32

Bu neyin cezası!

SOKAK KISITLAMASINDA, SOKAĞA ÇIKMASI SERBEST OLAN FIRINCIYA KESİLEN CEZA, 37 YAŞINDAKİ GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI. CEZAYI ÖDEYEMEYEN O FIRINCI HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI...

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

Yılbaşı Öncesi Çarşı-Pazar Hareketlendi 01:49

Yılbaşı Öncesi Çarşı-Pazar Hareketlendi

Yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşı alışveriş telaşı sardı. İstanbul Eminönü'ndeki alışveriş noktalarında yoğunluk oluştu...

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı 03:16

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı

Düzce'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Kısıtlamada muaf işletmede çalışmadığı ve gezdikleri fark edilen şahıslara ekiplerc..

Kısıtlamada İstanbul'u Galata Kulesi'nden izlediler 03:26

Kısıtlamada İstanbul'u Galata Kulesi'nden izlediler

İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan turistler Galata Kulesi'ne çıkarak İstanbul’un en sakin halini seyrettiler. Turistlerin kulede gezinerek hatıra fotoğrafı çektirmesi havadan görüntülendi...

Yaşı küçük, gönlü büyük! Yüzlerce kuşu elleriyle besledi... 01:30

Yaşı küçük, gönlü büyük! Yüzlerce kuşu elleriyle besledi...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kuşların aç kalmasına razı olamayan küçük hayvansever, evinin karşısındaki parka giderek yüzlerce kuşu elleriyle besledi...

Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi 02:07

Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi

Hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağının başlamasıyla yasak ihlalleri de peş peşe geldi. Bursa'da durdurulan taksideki kadın yolcu hastaneye gidiyorum dedi ancak belgesi yoktu. Sigara içince maskesi de takılı olmayın..

İstanbul’da mesai bitiminde trafik yoğunluğu yüzde 67’ye çıktı 01:28

İstanbul’da mesai bitiminde trafik yoğunluğu yüzde 67’ye çıktı

Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sonrası haftanın ilk günü mesai bitimi ile birlikte trafikte yoğunluk yaşanırken, kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 67 seviyelerine yükseld..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..