#Sokak kedisinin yemek yeme alışkanlıkları

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Fırında Tavuk But Tarifi 04:05

Fırında Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 2 Tavuk but 3 Patates 2 Soğan 3 Biber 2 Domates Rendesi 1 Tatlı kaşığı Biber salçası Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kimyon Yarım çay kaşığı Kekik Yarım Limon 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı..

Yumurtalı Ispanak Tarifi Sebze Yemekleri Egg with Spinach 04:28

Yumurtalı Ispanak Tarifi Sebze Yemekleri Egg with Spinach

MALZEMELER 2 Kase Ispanak 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 2 Yumurta 3 Kurubiber 1 Soğan..

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi 03:43

Fındıklı Çikolatalı Fondan (Unsuz Kek) Tarifi

200 g bitter Çikolata, 150 g tereyağı, 4 yumurta, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı şeker, 1 su bardağı ince çekilmiş Fındık, Kalıbı yağlamak için tereyağı, Üzeri için pudra şekeri...

Közlenmiş Patlıcan Salatası 03:09

Közlenmiş Patlıcan Salatası

Közlenmiş Patlıcan Salatası Malzemeleri 2 tane patlıcan 4 tane yeşil biber 3 diş sarımsak 1 tane domates 1/2 limon Bir miktar tuz 1 yemek kaşığı zeytinyağı..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Sirkeli Kurabiye Tarifi 03:38

Sirkeli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 125 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzerine), 2 yemek kaşığı Sirke (çeşidi fark etmez), 3 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı ..

( Miksersiz ) Yoğun Kakaolu Yumuşacık Topkekler Tarifi 02:38

( Miksersiz ) Yoğun Kakaolu Yumuşacık Topkekler Tarifi

Kakaolu Yumuşacık Topkekler 1 bardak + 1 yemek kaşığı un (250ml. lik bardak) 1 bardaktan biraz az tozşeker 1/2 bardak kakao (isterseniz biraz azaltabilrisiniz) 1 silme tatlı kaşığı kabartma tozu 1 silme tatlı kaşığı karb..

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi 04:09

Fırında Kolay Patlıcan Kebabı Tarifi

Malzemeler: 1 kilo orta boy sert olmayan tercihen çekirdeksiz patlıcan zeytinyağı tuz ÜSt kebap için: yarım kilo kuzu veya dana kuşbaşı et 1 bardak su ayrıca 2 adet soğan 3-4 adet sivribiber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Kereviz Salatası Renkli Tarifi 01:44

Kereviz Salatası Renkli Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy kereviz 4-5 yemek kaşığı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez tuz, zeytinyağı 1 ufak kırmızı pancar süslemek için iri ceviz parçaları..

Rus Amerikan Salatası Tarifi 02:38

Rus Amerikan Salatası Tarifi

Malzemeler: 6-7 adet ufak boy haşlamalık patates 2 adet büyük boy havuç 1 orta boy kase dolusu dondurulmuş bezelye (yoksa bunu konserve alın) 6-7 adet ufak salatalık turşusu 2-3 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı dolusu..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Krep Böreği Tarifi 06:45

Krep Böreği Tarifi

MALZEMELER 1.5 Su bardağı Süt 1 Su bardağı Su 1.5 Su bardağı Un 2 Yemek kaşığı Sıvı yağ Yarım demet Dereotu 1 Kase Tulum Peyniri 1 Kase Kaşar Peynir 3 Kırmızı Biber Tuz 1 Çay kaşığı Kabartma tozu 1 Kase Çekirdeksiz Zeyti..

Mantar Çorbası Tarifi 03:11

Mantar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Kase Mantar 2,5 Su bardağı Su 1 Su bardağı Süt Tuz 1 Kaşık Un 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Soğan..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Falafel Tarifi  Nohut Köftesi 02:58

Falafel Tarifi Nohut Köftesi

Malzemeler: (3-4 Kişilik) Daha fazlası için malzemeyi artırabilirsiniz. 1 su bardağı haşlanmış nohut yarım su bardağı sadece akşamdan ıslatılmış nohut 1 adet soğan 1 iri tutam maydanoz yaprakları 2 diş sarımsak 1 silme t..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Mayasız Kabaran Pişi Tarifi 03:28

Mayasız Kabaran Pişi Tarifi

MALZEMELER 1 Yumurta 1 Paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı Sıvıyağ 1 Su bardağı Yoğurt Alabildiğine Un Kızartmak için Sıvı yağ..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Patates Köftesi Tarifi 02:28

Patates Köftesi Tarifi

MALZEMELER 3 adet büyük boy patates, 2 adet yumurta, 3 yemek kaşığı galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, Tuz, Dışını bulamak için 1 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ...

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

Güncel yemek tarifi videolarımız dan haberdar olmak için lütfen abone olunuz. Bizi takip ederseniz seviniriz :..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Mantarlı ve Tavuklu Makarna 02:08

Mantarlı ve Tavuklu Makarna

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..