#Sokak kedisinin yemek yeme alışkanlıkları

Bulaşık Çıkarmayan Efsane Makarna Tarifi 09:43

Bulaşık Çıkarmayan Efsane Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket makarna 2 adet kemer patlıcan 4 diş sarımsak 1 adet küçük boy domates püresi 5-6 adet cherry domates 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 avuç zeytin 100 gram erzincan tulum peyniri 3-4 dal taze nane ..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kurufasulye I Sütlaç I Salata 10:27

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kuru

Et icin gerekli malzemeler: 1 Kilo sütdanasi 500 gram kuzueti Tuz, Karabiber, Pulbiberi, Kekik ve biraz kimyon Kurufasulye icin gerekli malzemeler: 500 gram kurufasulye 1 adet büyük sogan 1 yemek kasigi salca ( ben Doma..

Krem Karamelli Kek Tarifi 01:46

Krem Karamelli Kek Tarifi

Malzemeler Kek Malzemeleri İçin: 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı süt 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kakao 1,5 çay kaşığı kabartma tozu 1 adet portakal kabuğu rendesi..

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı 02:37

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı

Dünya'nın her tarafında değişik yemek kültürleri mevcuttur, bu yemek kültürlerinde bazı ülkelerde yenilen yemeklerin yada yiyeceklerin farklı olması kiminin hoşuna giderken kimisi içinde mide bulandırıcı olabiliyor,..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı 02:14

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı

Malzemeler Yarım kg ciğer 3 adet patates Yarım demet maydanoz 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı toz biber 2 çay kaşığı tuz..

Lezzet Bombası Kahvaltıya Özel Yağlı Peynir Topları  Kahvaltılık Tarifler 03:56

Lezzet Bombası Kahvaltıya Özel Yağlı Peynir Topları Kahvaltılık Tarif

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

İrmikli Gül Tatlısı Tarifi 01:41

İrmikli Gül Tatlısı Tarifi

1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı sirke 1 su bardağı irmik 3 yemek kaşığı margarin 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilin 3 su bardağı un 1 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı fındık (üzerini..

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması  Ispanaklı Katmer Börek 07:05

Oklava Kullanmadan Kolay El Açması Ispanaklı Katmer Börek

Ic malzemesi icin gerekli Malzemeler: 1 kilo ispanak 1 adet kurusogan 200 gram beyaz peynir Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 adet yas maya 1 tatli kasigi tozseker 2 tatli kasigi tuz 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi i..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi  Basit ve Çok Lezzetli Patates Kızartması 02:40

Kahvaltıya Özel Nefis Tereyağlı Patates Tarifi Basit ve Çok Lezzetli

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

 Lahmacun Tarifi  Lahmacunu Bir de Benim Tarifim ile Deneyin 06:58

Lahmacun Tarifi Lahmacunu Bir de Benim Tarifim ile Deneyin

Resimli Detaylı Püf Noktalarıyla Yemek Tarifleri..

Kadayıf Dolması Tarifi 01:04

Kadayıf Dolması Tarifi

Malzemeler 400 gram tel kadayıf 200 gram ceviz içi ( her bir dolma için 1 yemek kaşığı) 5 adet yumurta Şerbeti için: 750 gram toz şeker 500 ml. su 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu Kızartmak için: 2,5 su b..

Patates Püresi Tarifi  Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi 03:06

Patates Püresi Tarifi Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi

PATATES PÜRESİ MALZEMELER 5 adet orta boy patates 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Patatesler temizlenerek haşlanır, kabukları soyulur. Parçalara bölünerek bir kaba alınır, tereyağı,tuz..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Kahvaltılık Krep Tarifi 02:35

Kahvaltılık Krep Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı un Yarım çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ TARİFİ Derin bir kasede yumurtalar çırpılır. Tuz, süt ve un ilave edilir. El blenderi ile pütürsüz olana kadar çırpı..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Mozaik Pasta Tarifi 05:01

Mozaik Pasta Tarifi

Malzemeler: 2,5 paket (500 g) sade petit beurre bisküvi, 125 g tereyağ, 3 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı pudra şekeri (az şekerli seviyorsanız şeker eklemeyebilirsiniz), 1/2 su bardağı iri ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Pratik Tiramisu Tarifi 05:19

Pratik Tiramisu Tarifi

Malzemeler : 1 adet kakaolu 2 katlı pandispanya (pasta tabanı) 5 su bardağı süt (1 su bardağı pandispanyayı ıslatmak için), 2 yumurta, 6 tepeleme yemek kaşığı un, 6 yemek kaşığı şeker, 3-4 damla vanilya aroması, 1/2 kut..