#Sokak ortasında polis ve zenci kavgası

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

Polislerin motosikletlerle öğrencileri sınava yetiştirdiği heyecan dolu anlar kamerada 01:24

Polislerin motosikletlerle öğrencileri sınava yetiştirdiği heyecan dol

Sakarya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 2’nci oturumunda geç kalan öğrencileri sınava motosikletli polis ekipleri yetiştirdi. Polis kameralarına yansıyan anlar ise aksiyon filmlerini aratmadı...

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi 01:00

Diyarbakır’da patlama sesi polisi harekete geçirdi

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşanan patlama polis ekiplerini harekete geçirdi. Patlamanın olduğu bölgede inceleme yapan polis ekipleri bir hurdacıda inceleme yaptı. Patlamaya ilişkin bir bulguya rastlamayan polis, ..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR 01:16

GAZİANTEP'TE HAREKETLİ DAKİKALAR

Gaziantep'te uygulama noktasından kaçan araçtan polise silah doğrultulunca, ekipler araçtaki bir şahsı kolundan vurarak yaraladı, 2 şahıs ise kaçtı. Kaçan şahısları yakalama çalışmaları hala sürüyor. Önce kaçtılar, sonr..

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı 01:28

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı

Arnavutköy'de ehliyetsiz olduğu için polis uygulama noktasından kaçan sürücüye işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdılar. Sürücünün yakınları polise soda şişesi fırlatıp saldırdı. 1 polis memuru yaralanırken, ola..

Erkek Arkadaşları İçin Kavga Eden İki KIZ...Saç Çekme Serbest 00:17

Erkek Arkadaşları İçin Kavga Eden İki KIZ...Saç Çekme Serbest

Kızların erkek için bu kadar sert kavgası kameraya yansıdı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler ! 02:05

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !Demet akalın ve hande yener kavgası, taylor swift ve katy perry kavgası, ibrahim tatlıses, cem yılmaz, yıldız tilbe, justin bieber, kim kardashian, paris hilton, tarkan, hülya avşar, ajda..

  • ANKA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Kadınlar 00:27

Trafikte Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Kadınlar

Trafikte saç baş yolduran kız kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların Kitlenmiş Şekilde Kavga Etmesi 01:04

Kadınların Kitlenmiş Şekilde Kavga Etmesi

2 kadının kavgasını ayırmak isteyenler bir türlü başarılı olmayınca çözümü tazyikli su sıkmakta buldular. Amatör kameraya yansıyan kavga görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 4. Bölüm Kurabiye Canavarı Ateş 03:17

Bodrum Masalı 4. Bölüm Kurabiye Canavarı Ateş

Bodrum Masalı 4. Bölüm Dikkat Kız Kavgası Çıkabilir İzle..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Denizde Birbirine Giren Bikinili Ve Öfkeli Kızlar 00:59

Denizde Birbirine Giren Bikinili Ve Öfkeli Kızlar

Plaja eğlenmeye giden genç kızlar, kendilerini nedeni belirlenemeyen hararetli bir kavganın ortasında buldu. Amatör kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm 2:17:52

Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm

Karanlık Odaklar İş BaşındanHüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüs..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çinde +18 İnsanlık Ölmüş Dedirten Görüntüleri 01:34

Çinde +18 İnsanlık Ölmüş Dedirten Görüntüleri

Çin'de yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan kadına önce bir taksi çarpıp kaçtı. Yolun ortasında hareketsizce yatan yaralı kadına çevredeki kimse yardım etmedi. Dakikalarca yolun ortasında yaralı halde yardım bekleyen ..

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı 03:28

İşte Galatasaray - Kayserispor Maçı

Galatasaray, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin kaybını kullanamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen sarı kırmızılılar 3. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray'ı..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 8 yıl önce