#Sokak ortasında polis ve zenci kavgası

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Normalleşmede ikinci etap başlıyor 02:21

Normalleşmede ikinci etap başlıyor

KAFE VE RESTORANLAR AÇILACAK MI? HAFTA SONU SOKAK KISITLAMASI KALKACAK MI? İŞTE BU SORULARIN YANITLARI VE KADEMELİ NORMALLEŞMENİN İKİNCİ ETABI İÇİN GÖZLER YARINKİ KABİNE TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ. 83 MİLYON MERAKLA CUMHURBAŞ..

Kovalamaca kazayla bitti 01:23

Kovalamaca kazayla bitti

BURSA’DA ''DUR'' İHTARINA UYMAYAN 2 KİŞİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI... SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI BİR POLİSE ÇARPIP KAÇTI, 5 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA BİR SOKAK ARASINDA SONLANDI.....

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek ormanı yakıyordu 01:41

Bu nasıl eğlence- Akdeniz cayır cayır yanarken İzmir'de Havai fişek or

Akdeniz'de ormanlar cayır cayır yanarken onlar ne yangın tehlikesine ne de canlı hayatına aldırış etti. Eğlence adı altında defalarca havai fişek attı. Ormanlık alanda atılan fişekler yangına yol açtı. Görüntüler İzmir K..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

9 aydır aynı çile 01:43

9 aydır aynı çile

KÖSTEBEK YUVASI SOKAK..

Temizlik Görevlisi ile Kedi Arasındaki Dostluk 00:11

Temizlik Görevlisi ile Kedi Arasındaki Dostluk

Sabah saatlerinde görevi başındaki temizlik işçisinin kaldırım üzerinde yatan sokak kedisini süpürgesi ile kaşıdığı eğlenceli anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti 00:44

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti

Kocaeli'de tehlike saçan başıboş sokak köpekleri, bu kez üniversite kampüsünde bir kız öğrenciye saldırdı. Çığlık çığlığa kalan öğrenci o anları cep telefonu ile kaydetti...

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor 00:39

Mustafa Ceceli - Gerçekten Zor

sokak..

Ya  O Pelerinsiz  Kahraman Gelmeseydi 01:27

Ya O Pelerinsiz Kahraman Gelmeseydi

SOKAK KÖPEKLERİ GENÇ KIZI PARÇALAYACAKTI..

Gaz Sıkışmasıyla Dile Gelen Rögar Kapağı 00:10

Gaz Sıkışmasıyla Dile Gelen Rögar Kapağı

Bir sokakta bulunan rögar kapağı içinde gaz sıkışması olunca hareket eder hale gelmiş. Rögar kapağı hareket ettikçe ilginç sesler çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yıldız Tilbe Suç Duyurusu İçin Adliyeye Geldi 14:23

Yıldız Tilbe Suç Duyurusu İçin Adliyeye Geldi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpekleriyle ile ilgili yaptığı sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası kendisi hakkında tehdit ve hakaretlere varan sözler sarf ettikleri gerekçesiyle aralarında ünlü isimlerin olduğu kişiler..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Doğum için acil servise gitti! 01:36

Doğum için acil servise gitti!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğum sancısı başlayan hamile sokak köpeği, hastanenin acil servisinin önüne gitti. Hemşireler tarafından veteriner çağrıldı ve doğum gerçekleştirildi...

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü 01:17

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü

Fatih'te otel olarak kullanılan 2 katlı ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Hoca Gıyasettin Mahallesi Tavanlı Çeşme Sokak'taki bir otelin çatısında elektrikten kaynaklı yangın..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali 03:00

Yoğurt Kovasıyla Bateri Resitali

İSTİKLAL CADDESİ'NDE SOKAK MÜZİSYENLERİNİ BİLMEYENİMİZ YOKTUR... ONLARDAN BİRİ VAR Kİ ELİNDEKİ YOĞURT KOVASIYLA HARİKALAR YARATIYOR, AİLESİNİ İSE ORADAN KAZANDIĞI PARAYLA GEÇİNDİRİYOR. SHOW HABER EKİBİ, ONUN YANINDAYDI V..

TikTok Kullanmak Orucu Bozar Mı 01:07

TikTok Kullanmak Orucu Bozar Mı

Sokak röportajında vatandaşlara tiktok kullanmak orucu bozar mı sorusu sorulmuş. Bakalım nasıl cevaplar verilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Manisa’da Köpek Katliamı 20’Ye Yakın Köpek Zehirlendi 03:03

Manisa’da Köpek Katliamı 20’Ye Yakın Köpek Zehirlendi

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi'nde 20'ye yakın sahipsiz köpek zehirlenerek öldürüldü. Zehirlenme şüphesi olan köpekler ise Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde teda..

İlginç İsimli Perdeci 00:14

İlginç İsimli Perdeci

İndirim yapan perdeci malları sokağa döküp sosyal medyada bir video paylaşmış. Ancak perdecinin ismini keşke görmeseydim...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Karşılıklı Ankara Havası Oynayan Joker ve Batman 00:14

Karşılıklı Ankara Havası Oynayan Joker ve Batman

Sadece ülkemizde karşılaşabileceğimiz bir görüntü karşınızda. Joker ve Batman sokak müzisyeninin çaldığı Ankara havasına danslarıyla eşlik etmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 2 yıl önce
'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi 01:41

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi

DÜNYADAKİ GÜZELLİK ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR... SIFIR BEDEN, GÜZELLİK ALGISINDAKİ TAHTINI YAVAŞ YAVAŞ BALIK ETE BIRAKIYOR. TARTIŞMA, ÜNLÜ MODACI VİCTORIA BECKHAM'LA BİRLİKTE YENİDEN GÜNDEME GELDİ, BAKIN SOKAK NE DEDİ.....

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..