İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 29 Nisan-17 Mayıs arasındaki tam kapanmayla ilgili genelge gönderdi. Kısıtlamada, seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kes..
Marketlerde hangi ürünlerin satışı yasaklandı..
ABD'de enflasyon zirveyi gördü. Altın ve gümüş hangi seviyeye gelecek? Döviz kuru düşer mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş TGRT Haber ekranlarında yorumluyor...
Dünya'nın Gizli Silahları Olmaz Deyip Geçmeyin! Çernobil Saklanan Gerçekleri Türkiye İflas Etti Dediler! Evlerin Yıkılmaması İçin Bunlar Şart! Tarihte Büyük Olaylar Frekans Savaşları Birlik Beraberlik Arttı Mı? Avrupa B..
1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..
Kadim Bilgiler..
Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..
Beyin tümörü tedavisinde kemoterapi uygulanabiliyor. Kötü huylu tümörlerde kombine tedavi uygulanmak zorunda. Yalnız cerrrahi tedavi yeterli olmaz. Cerrahi yöntem radyoterapi ve kemoterapi ile birlikte uygulanmalı...
Güzel şarkıcı Simge Sağın geçtiğimiz günlerde gündeme düşen zehirlenme olayı ile ilgili başından geçen olayları anlattı. Şarkıcı Simge Sağın dün akşam Kadıköy’de bir mekanda sahne aldı. Sağın, sahne öncesi muhabirlerin s..
Yaz geliyor! Düğünler yaklaşıyor. 2016 yılının yaz aylarında ünlülerin evlilikleri magazin haberlerini doldurmuştu. Tarkan ile Pınar Dilek, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu yaza damgas..
Kulağa kaçan su, dış kulaktaki kiri şişirip işitme kaybına sebep olduysa öncelikle dış kulak yolunun temizlenmesi gerekir. Eğer bu işlemi yapabilecek bir hekim yoksa sirke-alkol formülü uygulanabilir. Bu uygulama için ya..
Çocukluk çağında geçirilen bazı hastalıklar ve doğumsal bozukluklar kısırlık riskini artırır. Diyabet gibi bazı sistemik hastalıklar da erkeklerde kısırlığı tetikleyebilir..
Doktorum'un bu bölümünde vücudumuzdaki benlerin hangisinin tehlikeli, hangisinin tehlikeli olmadığı anlatıldı!..
Prof. Dr. Oktay Ergene açıklıyor.....
Sperm üretimi genetik faktörlere mi bağlıdır?..
Op.Dr.Mert Altınel böbrek nakli için gereken kaynağın temini hakkında bilgi veriyor...
Uçuklar, vücudun hemen hemen her bölgesinde oluşabilir. Dudak çevresinde, yanaklarda, kulaklarda ve saçlı deride sık görülür. Ancak ikinci tip uçuklar genellikle genital bölgede ortaya çıkar...
Siğil birçok yöntemle tedavi edilebilir. Ancak hiçbir yöntem kesin çözüm sağlamaz. Siğil, ortaya çıktığı bölgeye bağlı olarak tedaviden sonra nüksedebilir. Tedavi asitli ilaçlarla gerçekleştirebilir. Bu ilaçların düzenli..
İsilik, genellikle vücudun kapalı bölgelerinde ortaya çıkar. Çünkü kıyafet altında kalan bölgeler, sıcak ve neme daha fazla maruz kalır...
Op. Dr. İlker Abcı meme kanseri hakkında bilgi veriyor...
Op. Dr. İlker Abcı meme kanseri şüphesinde ne yapılması gerektiği hakkında bilgi veriyor...
Doç. Dr. Yılmaz Bilsel safra kesesi ameliyat yöntemleri hakkında bilgi veriyor...
Parkinson hastalarında cerrahi yöntem ileri evredeki hastalara uygulanır. Derin beyin stimülasyonu uygulanacak kişilerin 70 yaşından genç olmaları, artık ilaç tedavisinde çok zorlanıyor olmaları ve bilişsel fonksiyonları..
Kekemelik genellikle dil gelişiminin erken dönemlerinde başlar. Gelişimsel bir bozukluk olan kekemelik genellikle dil ve konuşma gelişiminin başladığı 2-6 yaş arasında ortaya çıkar. Kekemelik nadiren ergenlik döneminde v..
Eklem protezleri kalça kırıklarından sonra yoğunlukla uygulanır. Özellikle belirli bir yaşın üstündeki hastaların tedavisinde iyi sonuçlar alınır...
Pasif agresif kişilik bozukluğu, çocukluk dönemiyle direkt olarak ilişkilendirilir. Genellikle çocukluk çağında fazla baskıya maruz kalan kişilerde görülür. Çocukların pasif agresif kişilik bozukluğu olan kişileri model ..
Kateter anjiyografiyle damarsal yapıların detaylı görüntüleri elde edilir. MR ve BT anjiyografiyle elde edilen görüntülerin teşhis için yetersiz kaldığı durumlarda kateter anjiyografiye başvurulur...
Anjiyoplasti, sıklıkla damar darlıkları ve tıkanıklıklarının tedavisinde kullanılır..
Stent, çoğunlukla damarlardaki darlık ve tıkanıklıkların tedavisinde kullanılır. Özellikle balon tekniğinin etkili olmadığı kireçlenmiş damarların tedavisinde tercih edilir...
Embolizasyon, anevrizmaların tedavisinde sık kullanılan bir yöntemdir. Damar yırtılması sonucu ortaya çıkan kanamalarda ve tümör tedavilerinde de kullanılır...