#Soma kömür İşletmeleri aŞ yönetiminden açıklama

Tuvalette Şarkı Söylemek (Küfür İçerir) 00:52

Tuvalette Şarkı Söylemek (Küfür İçerir)

Bu videoyu ekledim diye bana bayağı saydıracaksınız biliyorum (şayet onaylanırsa). Çok saçma sapan bir video evet ama kahramanımızın renkli kişiliği olsun,at ağzı olsun, ettiği küfürler olsun beni güldürdü. Sizi de güldü..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Murat Başoğlu'nun Aldattığı Eşi Konuştu,Olay Oldu! 00:47

Murat Başoğlu'nun Aldattığı Eşi Konuştu,Olay Oldu!

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun aldattığı eşi Hande Bermek ilk kez konuştu. Bermek, Bu deneyimi, sevgiyle kucaklıyorum. diyerek herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. 14 yıllık eşini aldatan sunucu Murat Başoğlu magazin g..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var 01:15

Adriana Lima Metin Hara Aşkında Yeni Gelişme Var

Adriana Lima Metin Hara Aşkın da Yeni Gelişme Var | Türk Basınına Açıklama YapTı.Yaz boyunca Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima, eski boksör sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikt..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

İngiliz Savaş Gemisi  Yemen Suları Açıklarında 01:09

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında

İngiliz Savaş Gemisi Yemen Suları Açıklarında İngiliz savaş gemisinin gizlice Yemen sahil şeridine konuşlandırıldığı iddia edildi. Uzmanlar geminin, Bab'ül Mendep boğazını korumak için bölgeye konuşlandırıldığını iddia..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediyor 05:34

Kuzey Kore: Yaşlı kaçık Trump, ABD'li öğrencinin ölümünü istismar ediy

Kuzey Kore, ABD'li öğrenci Otto Warmbier'in ölümünü istismar etmekle suçladığı Donald Trump için ‘yaşlı kaçık' ifadelerini kullandı. Warmbier'in ailesi, oğullarının Kuzey Kore'de tutuklu bulunurken sistematik bir işkence..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar 03:44

Nur Yerlitaş Hadise'nin Annesi Intihar Etti Bana Mesaj Attılar

Magazin gündemi, ortaya atılan bu iddia ile sallanmıştı. Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara kalkıştığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Konu hakkında Hadise ve kardeşlerinden açıklama gelmed..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇ 05:10

Hazal Fi̇li̇z Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi̇

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi 02:39

Hazal Filiz Küçükköse İhanet Suçlamalarına İlk Kez Cevap Verdi

Tuan Tunalı’yla boşanma kararı alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, eşini aldattığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Hazal Filiz Küçükköse’ye boşanma davası açan Tuan Tunalı’nın avukatının yaptığı basın açıklaması, eşin..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları 07:16

İbrahim Tatlıses'in 22 Yıl Önceki İtirafları

Abdürrahim Albayrak Halay Çekiyor, İdo Tatlıses 5 Yaşında Ve Yıldız Tilbe İle İbrahim Tatlıses Yan Yana. İbrahim Tatlıses'in Doğduğu Mağarayla İlgili 22 Yıl Önce Yaptığı Açıklama Ve Hayatına Dair İtiraflarıyla Magazin Bu..

  • BETA tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi 01:48

Berat Albayrak'ın İstifası Kabul Edildi

Bakan Albayrak'ın görevinden af talebi Cumhurbaşkanı tarafından kabul edildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından Berat Albayrak'ın istifa paylaşımı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. BERAT ALBAYRAK'IN İSTİFASI KA..

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY 01:12

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020

Sokaklarda Yaşayan Ali Çiftçi'ye Kesilen Ceza İptal Edildi 27.12.2020 TURKEY Emniyet, sokakta yaşayan inşaat işçisine kesilen 3 bin 150 lira ceza nedeniyle özür diledi Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokağa çıkm..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..