#Soma kömür İşletmeleri aŞ yönetiminden açıklama

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması 01:05

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması

Devlet Bahçeli'den Başkanlık Sistemi Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkanlık sistemi ile ilgili açıklama yapan Bahçeli, 'MHP, parlamenter sistemin revize edilip reforma ta..

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı 00:26

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı Fenerbahçe kafilesini İngiltere’ye götüren uçak, ön camının çatlaması sonucu Budapeşte’ye zorunlu iniş yaptı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Esk..

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli 01:06

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli

Nuceyfi, Türkiye'nin Varlığı Musul'un Kurtarılması İçin Çok Önemli Eski Musul Valisi Nuceyfi, tutuklama kararı ile ilgili 24'e konuştu. Nuceyfi, 'Türkiye'nin varlığı Musul'un kurtarılması için çok önemli. Erbil'de kalma..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

8 Bölge  Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle 1:17:29

8 Bölge Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Açıklama: Yakın bir zamanda Nevada eyaletinde bir kimyasal patlama yaşanır ve sonrasında 2 ünlü bilim adamı kaybolur. 8. bölge adı verilen gizli bir karantına merkezi keşfeden askerler. Gizemli düşmanlarla karşı..

  • Film İzle tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak! 00:35

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak!

Justice tarihin ilk plak CD'sini tanıttı! Nasıl tasarlandığı konusunda henüz bir açıklama yapılmayan buluş bir tarafında CD diğer tarafında da plak bulunduruyor. Kısa süre içinde satışa sunulacak Plak CD şu an için proto..

  • Cowboy tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel! 01:43

Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel!

Audi, 2014 yılında Le Mans 24 saat yarışlarına geri döndüğünü açıklayan Porsche için bir reklam filmi yayınlamıştı. Tatlı bir rekabetin başladığı o tarihten sonra Le Mans 24 yarışlarında Porsche liderliği hep elinde tutt..

  • Cowboy tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

Arabasının Motora Efes Pilsen Bira Döken Adam 04:56

Arabasının Motora Efes Pilsen Bira Döken Adam

Klibin adını tam olarak hatırlamıyorum,bulduğumda açıklama kısmına yazacağım.Alkol kullanmak iyi değildir,sadece deneme amacı ile dökülmüştür.Sakın denemeyin! Neden böyle bir şey deneme isteği görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şansölye Merkel’i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Türkiye ziyareti kapsamında ilk ..

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası 00:20

Dünyanın En Saçma Bir Dakikası

Başlık vermekte ve açıklama yapmakta zorlanıyorum arkadaşlar. İstemsizce tekrar tekrar izleyeceğiniz ve beyninizin alev alacağı olayı izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi 03:06

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman skandal bir açıklama yaptı. Kulüplere milyonlarca lira katkı sağlayan Ziraat Türkiye Kupası için süt..

Nükleer Santralde Patlama 00:25

Nükleer Santralde Patlama

Fransa’nın kuzeybatısında yer alan Flamanville Nükleer enerji santralinde patlama yaşandı. Yapılan ilk resmi açıklama radyasyon yayılma riski olmadığı yönünde. Fransız Elektrik İdaresi’ne ait santralde sabah saat 10 su..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..