#Soma kömür İşletmeleri aŞ yönetiminden açıklama

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü 00:59

Netenyahu Moskova'da Putin ile görüştü

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu, Moskova'da, Suriye krizinin çözümünde kilit rol oynayan Rusya lideri Vladimir Putin ile bir araya geldi. Netenyahu, Putin'e Suriye krizinde İran'ın rolü ve Hizbullah'ın bölgede gider..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı 01:30

NATO'dan Hollanda - Türkiye Çağrısı

Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik krize yönelik itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Son olarak Avrupa Birliği'nden, hemen öncesindeyse NATO'dan konuya ilişkin açıklama geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stolte..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti 00:51

ABD Senatosu Trump'ın Dinlendiği İddialarını Reddetti

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Senatosu Başkan Donald Trump'ın, selefi Barack Obama'nın kendisini dinlettiği yönündeki iddialarını reddetti. Amerikan Senatosu İstihbarat Kurulu Başkanı Cumhuriyetçi senatör Richard Bur..

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm 54:31

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm

Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj Hd Film İzle Yabancı Diziler Açıklama:Game Of Thrones 3. Sezon 1. Bölümünü Full Hd Film Türkçe Dublaj İzle Game Of Thrones Season 6 episode 1 NOT : Videoyu Mobil U..

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Kısmetse Olur - Melisi Çıldırtan Cansu İddiası! 05:01

Kısmetse Olur - Melisi Çıldırtan Cansu İddiası!

Kısmetse Olur 20 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde Melis, Kemal'in aslında Cansu'dan hoşlandığını ve eve onun girmesi için yapımla konuştuğunu öğrenip hesap soruyor! Tam sorular cevabını buldu derken Cansu'dan bir a..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reis Kelimesi Fatih Portakalı Rahatsız Etti! 03:29

Reis Kelimesi Fatih Portakalı Rahatsız Etti!

Fatih Portakalın, Reis kelimesi rahatsızlığına, bakın usta gazeteci Erkan Tan nasıl bir açıklama yapmış...

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore bu kez başaramadı 01:08

Kuzey Kore bu kez başaramadı

Kuzey Kore'nin yaptığı son füze denemesinin başarısız olduğu öne sürüldü. Mart ayı başında yaptığı başarılı füze denemeleriyle dikkat çeken Kuzey Kore, sabah saatlerinde yeni bir füze fırlattı. ABD ordusu, füzenin fırl..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı 01:02

Londra Saldırısı Sonrası İngiliz Parlamentosu Kapatıldı

Londra'da parlamento dışında saldırı gerçekleştiği sırada meclisin alt kanadı olan Avam Kamarası oturum halindeydi. Silah seslerinin duyulmasının ardından parlamento sözcüsü milletvekillerine kısa bir açıklama yaptıktan ..

Nihat Doğanın Survivor All Starda Olacağı Doğru Mu? 01:54

Nihat Doğanın Survivor All Starda Olacağı Doğru Mu?

Survivor 2018 All Star mücadelesinde Nihat Doğan da olacak iddialarına ünlü türkücüden nasıl bir açıklama geldi...

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Cezası 01:02

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Alexei Navalny'ye 15 Gün Hapis Ceza

Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet karşıtı gösterilerde gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny, izinsiz gösteriye katılmak ve polise karşı koymak suçlarından, 15 gün hapis ile yaklaşık 300 Euro para cezasına ..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..