#Soma kömür İşletmeleri aŞ yönetiminden açıklama

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Virüsten kötü haber geldi 01:25

Virüsten kötü haber geldi

TÜM DÜNYA İNGİLTERE'DEN GELEN YENİ TİP KORONAVİRÜS HABERİYLE YIKILDI. SAATLER İÇİNDE 3 ÜLKE DAHA BENZER AÇIKLAMA YAPTI. BİLİM İNSANLARI GELİŞTİRİLEN AŞILAR NE OLACAK? SORUSUNA YANIT ARAMAYA BAŞLADI...

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Whatsapp'tan yeni açıklama! 02:06

Whatsapp'tan yeni açıklama!

GÜNCELLEME KARARI TARTIŞMA YARATIP, KULLANICILAR BİR BİR KAÇMAYA BAŞLAYINCA, WHATSAPP YENİ BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI. FİRMA YENİ SÖZLEŞMENİN, MESAJLARIN GİZLİLİĞİNİ ETKİLEMEYECEĞİNİ SAVUNSA DA, KARARA TEPKİLER ..

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak 01:52

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak

Koronavirüs aşılarında öncelikli meslek grupları belli oldu. Açıklama sağlık bakanlığından geldi...

Mike Pompeo- Çin, Uygur Türklerine Soykırım Yaptı 01:12

Mike Pompeo- Çin, Uygur Türklerine Soykırım Yaptı

Amerika Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'i topa tuttu. Göreve devretmeye bir gün kala açıklama yapan Pompeo, Pekin yönetiminin Uygur Türklerine soykırım yaptığını söyledi...

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu 01:26

Melania Trump 100 Yıllık Geleneği Bozdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, 100 yıllık Amerikan geleneğini bozdu. Yeni başkanın eşine beyaz sarayı gezdirmeyeceğini açıkladı. Devir teslim töreninden bir gün önce bir mesaj yayınlayarak şiddet karşıtı ..

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor 01:14

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor

Bloomberg'ten Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklama. Yabancı yatırımcılar yeni ekonomi yönetimine güvendiklerini gösterdi. Kasım ayından bu yana 3,1 milyar dolar değerinde Türk tahvilini portföyüne ekledi...

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi 02:17

Bakan Çavuşoğlu- Kaçırılan 15 Denizcinin Sağlık Durumu İyi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gine'de kaçırılan 15 Türk gemiciye ilişkin açıklama yaptı. Çavuşoğlu Güzel haberleri yakında alacağız dedi...

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur 02:05

Bahçeli- Yeni Anayasa Boynumuzun Borcudur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa açıklamasına MHP Lideri Devlet Bahçeli destek verdi. Bahçeli yazılı açıklama yaparak, MHP, yeni anayasa yazımı konusunda üstüne düşeni yerine getirecektir dedi...

Yunanistan Başbakanı Miçotakis- Kötü 2020'yi Geride Bırakalım 01:35

Yunanistan Başbakanı Miçotakis- Kötü 2020'yi Geride Bırakalım

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert çıkışı sonrası ilk açıklama geldi. Türkiye ile yapılan görüşmeler için cevap beklediklerini belirtti...

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı 01:01

İran Sağlık Bakanı- Mutasyonlu Virüs Tüm İran'a Yayıldı

Avrupa'da mutasyonlu virüs paniği yaşanırken bu kez İran'dan korkutan bir açıklama geldi. Ülkenin Sağlık Bakanı Said Nemeki mutasyonlu virüsün tüm ülkeye yayıldığını söyledi...

Zonguldak'ta 16 Kişide Mutasyonlu Koronavirüse Rastlandı 01:25

Zonguldak'ta 16 Kişide Mutasyonlu Koronavirüse Rastlandı

Zonguldak'ta 16 mutasyonlu virüs vakasına rastlandı. Açıklama İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’den geldi. Güner, ek tedbirlerin alındığını söyledi...

Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi 01:46

Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile S-400 gerilimine ilişkin açıklama yaptı. Akar Çözüm için yazdığımız mektuba yanıt verilmedi dedi...

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde! 00:33

20 yaş altı ve 65 yaş üstüne müjde!

İSTANBULLULAR DİKKAT! VALİLİKTEN HEM GENÇLERİMİZİ HEM YAŞLILARIMIZI SEVİNDİRECEK BİR AÇIKLAMA GELDİ... 15 OCAK'TAN BERİ SÜREN TOPLU ULAŞIM YASAĞI KALDIRILDI... ARTIK 20 YAŞ ALTI GENÇLERİMİZ VE 65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZ TO..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu 03:15

Konya’dan Filistin’e destek konvoyu

Konya'da, İsrail'in Mescid-i Aksa ve Filistin’de sivillere sürdürdüğü yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla açıklama yapılarak konvoy oluşturuldu...

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki 02:05

HDP'nin Konya açıklamalarına AK Parti'den tepki

Konya’da yaşanan saldırının ardından HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan ve Pervin Buldan'dan açıklama geldi iktidar sorumlu tutuldu. Bu açıklamalara AK Parti'den tepki geldi...

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı 01:26

Saldırı hazırlığındaki terörist Mardin'de yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan alınan son dakika bilgisine göre, Mardin'de bombalı eylem hazırlığındaki bir örgüt mensubu, 2 kg ağırlığındaki plastik patlayıcı ile yakalandı. İçişleri'nden gelen açıklama şu şekilde: Mardin/Kı..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı 01:42

İstanbul Boğazı'nda 2 kuru yük gemisi çarpıştı

Yeniköy önlerinde Türk ve Rus bandralı 2 kuru yük gemisi çarpıştı. Bölgeye kurtarma römorkörleri yönlendirildi. Kıyı Emniyetinden kaza ile ilgili şu açıklama yapıldı: Kocaeli'den Karadeniz Ereğli'ye giden 90 metre bo..