#Soma kömür İşletmeleri aŞ yönetiminden açıklama

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde 03:19

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde

İSKİ, İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki su seviyesine İlişkin kritik bir açıklama yaptı. Peki barajlardaki doluluk oranı ne? Son gelişmeleri A Haber muhabiri Mehmet Zeyrek aktardı...

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem 05:08

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırdığını, bundan böyl..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

İsmail Saymaz Nebati'nin Açıklamasıyla İnsan Kendini Kenya'da Zannediyor 10:15

İsmail Saymaz Nebati'nin Açıklamasıyla İnsan Kendini Kenya'da Zannediy

NEBATİ'DEN SAMİMİ AÇIKLAMA!..

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI! 02:42

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir camide, çocuğa yönelik tacizde bulunulduğu iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı. Mahalleli, cami önünde toplanırken, çocuğu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. Cami önünde top..

BONCUK GÖZLÜ'YE MEZARINDA DA RAHAT YOK! 03:40

BONCUK GÖZLÜ'YE MEZARINDA DA RAHAT YOK!

Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı ve kardeşi Müesser Girik ile Günay Girik arasında miras kavgası çıktı. Fatma Girik’in mirasını bıraktığı yeğeni Fatma Ahu Turanlı ile ablası Müesser Girik’in avukatları bugün açıkl..

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor 02:49

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor

Kütahya Emet'te orman yangını çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisi sevk edildi. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etti...

Küresel çetenin tek dünya planı! 22:11

Küresel çetenin tek dünya planı!

Her Açıdan'ın youtube kanalına konuk olan araştırmacı yazar Eray Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklama #Kıtlık #Kuraklık #ErayHacıosmanoğlu Her Açıdan YouTube Kanalına Abone Olmak İçin: http://bit.ly/heracidan Her Açıdan | ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar! 31:18

ABD'de Kriz! Almanya'da Skandal! Kaçıyorlar!

ABD'de kriz! Altın Konseyinden şok açıklama! Almanya'da Skandal Büyüyor. Özlem Türeci Uğur Şahin Almanya'yı Terk Ediyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Herkesi Uyar Harekete Geçtiler! 1:20:51

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler!

2025 İçin Planları...! 03:30 Kehanetler neden önemli? 08:47 Kübra dizisindeki mesajlar 14:19 Onlar bilgiye sahipler 19:49 Açıklamak için neden beklediler? 27:39 İsrail - Filistin olayını önceden söylediler 34:25 NATO'n..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce