#Son bir

Güllü'nün Son Hali Şaşırtıyor Zayıflamıştı Ama Bu Kez Bambaşka 02:23

Güllü'nün Son Hali Şaşırtıyor Zayıflamıştı Ama Bu Kez Bambaşka

Biz onu bu haliyle tanıdık. Balık etli, dolgun sesli şarkıcı olarak tanıdğımı Güllü, yıllar sonra radikal bir karar aldı ve kilolarından kurtuldu. Bir dönem zaten verdiği kilolar ile gündeme gelmiş ve nasıl kilo ver..

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafik Kavgasında Centilmenlikten Son Anda Vazgeçmek 00:53

Trafik Kavgasında Centilmenlikten Son Anda Vazgeçmek

Arabistan'ın bir kentinde trafikte çıkan kavgada birbirine giren sürücülerden biri son anda ortamı yumuşatmak için elini uzatmış ancak bu bir numaraymış ve kavgaya devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahallenin Muhtarlarının Şirini Son Haliyle Şaşırtıyor 05:50

Mahallenin Muhtarlarının Şirini Son Haliyle Şaşırtıyor

Mahallenin Muhtarları'nda şoför Ali karakterini canlandıran usta oyuncu Yalçın Gülhan hayatını kaybetti. Gülhan'ın vefatı, bir dönemin fenomen dizisinin diğer oyuncularını akıllara getirdi. Mahallenin Muhtarları dizisiyl..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Son Savaşçı Film İzle 1:37:29

Son Savaşçı Film İzle

SON SAVAŞÇI / CENTURİON TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Roma İmparatorluğu Mısır’dan İspanya’ya kadar, Doğu’da da Karadeniz’e kadar genişlemiştir. Fakat Kuzey Britanya’da fetihler gerilla taktikleriyle yenilmez bir düşman haline gele..

  • Tv Series tarafından
  • 15.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Marsta Son Günler  Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Marsta Son Günler Last Days on Mars Film İzle Filmin Konusu: Bilim kurgu olan bu film usta oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.Bir grup astronot filmde Mars'ta keşif yapıyorlar.Keşif yaparken bir bakteri vücutlarına nüfus ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taşıyıcı Son Hız Film İzle 1:28:50

Taşıyıcı Son Hız Film İzle

Özel harekat görevinden ayrılan Frank Martin'in yeni işi insanların eşyalarını bir yerden bir yere taşımaktır. Anna adında bir kadınla tanışır. Bu kadın büyük bir banka soygunu planı olduğunu ve Frank Martin'inde çok işe..

  • Tv Series tarafından
  • 14.636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Son Örgü The Last Knit 06:44

Son Örgü The Last Knit

Ne zaman örgü bir saplantı haline gelir...

  • PengoTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırat'ın Son Kelekçileri Zamana Direniyor 02:13

Fırat'ın Son Kelekçileri Zamana Direniyor

Fırat Nehri üzerinde bir zamanlar ulaşımın ve balıkçılığın vazgeçilmezi olan kelek son temsilcilerinin elinde zamana direniyor...

Excel'in Son Satırına Ulaşmak 02:39

Excel'in Son Satırına Ulaşmak

Muhtemelen kimse Excel'in son satırına gelmemiştir. Merak ettiği bir konuyu açıklığa kavuşturmak için 9 saatini harcayarak anca son satıra ulaşabilmiş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi  Film  Musti  Ormanda Son Bahar  Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Ormanda Son Bahar Türkçe Dublaj

Mevsimlerden son bahar. Musti ormanda bir yürüyüş yapıyor. Son baharda ormanın ne kadar değiştiğine çok şaşırıyor. Erzak toplayan hayvanlarla karşılaşıyor...

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:00

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ruhlar Bölgesi Son Anahtar Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Ruh Bölgesi serisinin dördüncü filminde yönetmenliği ikinci kez bir uzun metraja imza atan, genç isim Adam Robitel üstleniyor. Senaryoda Leigh Whan..

Buzlu Yolda Kayan Trafik Polisi Ezilmekten Son Anda Kurtuldu 00:19

Buzlu Yolda Kayan Trafik Polisi Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

Görev esnasındaki trafik polisi araçları kontrol etmek için ilerlerken kayarak düştü ve bir otomobilin çarpmasından son anda kurtuldu...

Kar Temizleme Aracının Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Adamlar 00:41

Kar Temizleme Aracının Altında Kalmaktan Son Anda Kurtulan Adamlar

Almanya'da bir hokey maçında, televizyonda röportaj vermeye çalışan sporcu ve yardımcıları kar temizleyicinin altında kalmaktan son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman 02:17

Son Tatil Türkçe Altyazılı Fragman

Oscar ödüllü Helen Mirren ve 2 Altın Küre ödüllü Donald Sutherland doktorlarının dayanılmaz bakımından ve yetişmiş çocuklarından sıkılıp eski karavanlarıyla ülkeyi boydan boya geçmek üzere kaçan bir çifti oynuyor. Dikka..

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları 00:45

Ayı Pençesinden Son Anda Kurtulan Kar Motorcuları

Rusya'da kaydedilen görüntülerde kar motoruyla seyahat eden bir kişi karşılaştığı ayıyı takip etmeye başladı. Takibin sonunda ayıyla yakınlaşan kişi ayının pençesinden son anda kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferrari'nin Son Modelini Görünce İnsanlıktan Çıkan Çinli 00:32

Ferrari'nin Son Modelini Görünce İnsanlıktan Çıkan Çinli

Sokakta rastladığı son model Ferrari için deliye dönen adam cep telefonuna sarılarak o anları kaydetti... Arkadaki bir araç tarafından ise insanlıktan çıktığı anlar hafızalara kazınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar 01:06

Çatal Bıçak İhtiyacına Son Veren Tırnaklar

Bir kokteyle gittiniz çatal bıçak bulamıyor musunuz? Veya yemek siparişi verdiniz plastik çatal bıçak koymamışlar mı? Dert etmeyin. Hem bayanlar hem erkekler için tasarlanan bu tırnaklar ile artık nerede olursanız olun y..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 6 yıl önce